Si asa mi-am petrecut sambata... Ce e asta? Avem aici 2 elemente cheie: primul care a aparut a fost pasiunea, nevoia fizica de atingere, sex. Apoi au aparut confidentele, mici secrete si dezvaluiri adica intimitate. Conform triunghiului lui Sternberg (the Jew summed it up well) asta s-ar incadra pe latura de stanga, relatie pasional-romantica. Hmmm..de ce si romantica? Ce era romantic in a te imbata si a vorbi tot felu? Aww...nu aia...ci alte mici �detalii�. Daca mai era si partea de angajament (commitment) ar dat drept relatie desavarsita � miezu' cica :)))))) Cred ca atunci I freaked out cu mersul in club D, a venit pentru ca promisese cu o zi inainte. De ce promisese? Nu-i cerusem nimic sa ia decizii cum o sa-si petreaca sambata seara..cu atat mai putin cu mine. Deci partea cu commitment-ul eu nu o vad aici, o refuz. Asta e ceea ce ne face liberi, de aia am acceptat compromisul. Nu m-am angajat la absolut nimic, oricand, oricare e liber sa puna stop. Totul e gresit..nu exista premise ca sa ajungi la concluzia ca toata treaba asta se poate defini ca o �relatie�. E, da.. doar o treaba :)) Sternberg pica, totusi e un desen bunicel daca vrei o imagine de ansamblu. http://img.garbo.ro/images/article_pictures/back/alt%20pos%20int.jpg Ma gandesc acum oare ce colt ii lipseste lui de acolo din relatia lui? Now facts...deci �treaba� asta nu-i consumata evident pentru nici unul. Altfel de ce nu s-a rezumat la mesaju cu pupa si acum ma face troaca de porci si cand nu e beat, a 2-a zi? Si eu de ce ma afectez in halul asta? Mai e de fumat din ea sau.. poate o fi e pe seama orgoliilor. Hmmm...No no, I dump you, you don't dump me. Really? 5th grade now? #Nu pot sa cred, s-a rupt planta, singura, aww.. era o supravietiutoare... Mda, e un #dezastru, confirmat de planta care tocmai s-a sinucis. De ce exista �treaba�? Proximitatea , interactiunea, un criteriu de excludere uitat de mine, simpatie reciproca,( u like me? There must be something smart about u then :)))) similaritati? Yeah, smokes, proiectul, luv 4 sex � principale, in ordinea care in care au aparut � nu o sa dispara peste noapte. Ce-i de facut? Baga-o sub presh sau consum-o? Ce inseamna sa o consumi? Sa ti-o pui pana lesini? Aia intr-o noapte...si poimaine? Mai vrei iar o tura. Pai daca-i hell of a ride, s-apoi? Iesi in club D sau my way or the highway :))) Si cum sa o bag sub presh? Ca parca pot sa o ascund, it's in my fucking face several times a day... O sa ma fac ca nu vad atunci, poate de data asta ma tine mai mult de 2 luni... Ce a fost luni cu mesajul? I felt dumped first, actually. Si �treaba� e fragila, ca e suficient sa trosneasca un bat ca...sa iasa de sub presh altele...ma rog, de efect, a trosnit un intreg scaun, cu tot cu el...Imi spunea a 2-a zi ca il doare...as fi vrut sa il sarut sa-i treaca, sa repar pozna, nu puteam acolo, dar nici rasul isteric in care am dat n-a fost inspirat. Imi zice F ca sunt atrasa de un anumit tip de barbati. Si ca S e in oglinda cu C. Adica un imposibil. Ma stoarce chestia asta de cand mi-a pus-o asa, ca o balega, direct, in brate. Bir cu fugitii. E chiar grav... nici macar nu-mi pot recunoaste mie chestia asta. Pai de aia fug, sa nu cumva sa se repete istoria..lalala...n-aud si nu vad nimic pana cand incep mesajele lu S si there, se intampla, se repeta, incep sa bocesc. Ca si acuma...pffff...stop it! Iar sa ma duc la sedinte? Cand? O sa-si smulga F paru din cap ca dupa atata munca, eu ce fac?Same! O sa incerc sa traiesc cu mine asa, a fuckhead that I am, one with the universe si cu gust sarat...hai, la sala cu tine, exorcizarea. Ce pana mea nu putea sa fie simpla �treaba�? Sa ma pupe si sa-mi ureze bafta in my future �endeavors? Tot orgoliile raman cred, the source of all evil. Cum am putut eu sa zic ca am terminat-o....trebuia probabil sa ii soptesc la urechea stanga, pe cand ne incingeam...�vezi ca asta-i ultima...vreau sa plec, esti prea aproape de mine..si nu pot sa-ti cer.. ..decat asta� |
||
garbo_4124 Postat pe 2 Iunie 2012 18:53 |
||
---|---|---|
m-ai confuzat. Da' pe alocuri suna al dreak de cunoscut, oricum. Alter ego...:-))) |
||
quasaria Postat pe 2 Iunie 2012 19:40 |
||
sunt in ceata; mai repede ma inteleg cu filosofia lui Kant |
||
|
||
adeline Postat pe 14 Iunie 2012 09:50 |
||
"filozofia lui Kant"... ???? si asta era filozof... ca eu stiam ca, the KANT e un drup vocal, formatie.... zi'i cum vrei !!!! http://youtu.be/TxNm6pgvwZg in fine... nici eu n-am inteles nimica din ce a scris tipa... de fapt, ce-o fi vrut de la noi ??? voi aveti idee ? adeline, crezi ca tipa a vrut sa filozofeze ? |
||
barboneli Postat pe 14 Iunie 2012 10:07 |
||
m-au apucat nostalgiile dupa diferenta aia dintre fictiune si realitate: fictiunea trebuie sa aiba un sens.... | ||
quasaria Postat pe 14 Iunie 2012 12:29 |
||
Si COLEGU ....????Unde-i COLEGU ???? Si" vina"cand o sa-l .".bata"??? | ||
elisabeta_boia Postat pe 20 Iunie 2012 01:15 |
||
credeti ca la mijloc o fi...intrerupeera tratamentului? de cap binensteles | ||
MARILENA_25 Postat pe 25 Iunie 2012 20:54 |
||
sigur! si o alta confuzie, o incurcare a tratamentului de cap cu cel de kwr! | ||
heartbit Postat pe 25 Iunie 2012 21:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mi_a dat semne ca ma place și acum ma evita | 1 | De la: garbo_501959 6 Martie 2020 01:01 |
IMPORTANT PT FIECARE DINTRE VOI | 8 | De la: tutankhamon 4 Octombrie 2009 13:43 |
cum se cuceresc barbatii? | 893 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52 |
|
||
Barbatii la 35 ani, ce vor oare? | 8 | De la: snowflake 11 Septembrie 2009 01:30 |
Ce parere aveti de BARBATUL CAPRICORN? | 2 | De la: malascusalfa 23 Martie 2010 23:14 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice