.... ... | ||
barboneli Postat pe 22 Iunie 2012 10:47 |
||
---|---|---|
Herflit am ajuns sa te bantui,asta si doream ,ma vezi peste tot si crezi ca toti sunt oligofreni pentru ca nu-ti dai seama ca singurul esti tu.Normalitatea la tine si la cativa prieteni de-ai tai adevenit anormala si daca nu bahai ineptii pe gura ,nu pui semnne grafice sa nu se mai inteleaga nimic ,gata nu stii pe ca lume traiesti ,nu-i asa dargul meu ona...? Cu cuvintele articulate in limba romana e greu,mai englezisme ,mai prescurtari ,mai emoticoane ,sa parem destepti in cap foc,ca nu isi dea lumea seama cat de limitati suntem. Ia-l si pe barboneli puta mica -ca nu o vede nici cu lupa,asat macare sincer a spus-o pe fata nu ca tine,si cremeti-va si voi de un text impreuna cu cele doua roze analfabete bineinteles ,care sa nu contina nici un semn grafic si nici o interjectie, ce ziceti va prindeti ca in concediul asta de vara toti la un loc nu reusiti INTELIGENTILOR MAXIM. | ||
garbo265966 Postat pe 22 Iunie 2012 12:42 |
||
uite analfabetule sfertodoct. asta e un mesaj fara alte semne grafice. (in masura in care literele nu sunt semne grafice!!! iar esti imbecil!) dar ia cu pofta! http://www.youtube.com/watch?v=QS6yMEetT_8&feature=related |
||
|
||
heartbit Postat pe 22 Iunie 2012 13:28 |
||
966....dupa parerea mea... OFF TOPIC !!!!! | ||
barboneli Postat pe 22 Iunie 2012 13:53 |
||
dupa a mea OFF FORUM, da' ma rog.... | ||
quasaria Postat pe 22 Iunie 2012 14:30 |
||
vai muica.....ce facusi...copy si paste fainoase? | ||
julianacocor Postat pe 26 Iunie 2012 14:20 |
||
http://personalitatea.com/gelozia-monstrul-din-relatie | ||
Alexandra_David_1 Postat pe 6 Februarie 2013 10:31 |
||
Nu recunosc nimic !! Nici la spovedit nu recunosc! Stie numai Domnul daca insel... Si apoi.."A gresi e omeneste-a-nsela e si ..mai omeneste..!"sau nu? |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 Februarie 2013 10:56 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2013-02-06 10:56:28Nu recunosc nimic !! Nici la spovedit nu recunosc! Stie numai Domnul daca insel... mintile oamenilor trebuie manipulate, socate, speriate, traumatizate ,apoi "vindecate "prin justificari. tu arunci saminta desfriului, apoi culegi si roade- le banii si nervii.demonul raului fie barbat sau femeie va fi salvat de un binefacathor, care iti baga mintile-n cap cu forta sau aratindu-ti cum sa-ti rascumperi pacatele, dar pe un drum gresit. |
||
garbo_10470 Postat pe 6 Februarie 2013 11:17 |
||
Daca ..nu intervenea 470 in gluma mea...ramanea o gluma buna!asa uite pe ..Ingeras..biblia..si cum s-a dus dra....ului tot farmecul glumei... Unii iau prea in serios temele topicurilor...si strica farmecul jocului!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Martie 2013 10:01 |
||
Inselam..toti o facem. Daca femeia gaseste un amant mai bun ca sotul, adica care o satisface sexual mai bine, va ramane cu acesta multa vreme. Daca barbatul gaseste o femeie care sa-i gadile ego-ul mai mult decat sotia, va ramane cu amanta. multa vreme. Sa-mi spuna mie o femeie de pe aici ca nu prefera un amant mai tare la pat decat un sot mai prost la pat. |
||
raider Postat pe 12 Februarie 2014 23:31 |
||
ce poate sa iti spuna vreo femeie de pe aici este ca "bun la pat" sau "prost la pat" au definitii variabile - si daca il iubeste pe ala cu care e, atunci o doare in cot de performantele vreunui oarecare la gimnastica in asternut. | ||
quasaria Postat pe 13 Februarie 2014 05:27 |
||
Reider , cred ca tu ai o problema legata de tema "inselat , amant /amanta " ... Q , "Sa-mi spuna mie o femeie de pe aici ca nu prefera un amant mai tare la pat decat un sot mai prost la pat." Daca crezi ca o casnicie depinde doar de performantele in asternut , imi pare rau pentru tine. Vremea p... trece si cu ce ramai ? |
||
Rotty Postat pe 13 Februarie 2014 05:52 |
||
De la: barboneli, la data 2012-06-22 13:53:56 966....dupa parerea mea... OFF TOPIC !!!!! tu Off-tezi si cand esti sub masa! |
||
pitiTa_ Postat pe 13 Februarie 2014 11:29 |
||
si daca nu vom recunostea :sml-happy0028 ca am inselat, ce se intampla | ||
pinkrainbow Postat pe 13 Februarie 2014 16:06 |
||
si daca nu vom recunostea ca am inselat, ce se intampla | ||
pinkrainbow Postat pe 13 Februarie 2014 16:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Infidelitate pe internet | 36 | De la: Vidar 24 Iunie 2009 12:56 |
Cum sa slabesc 15 kg in doua luni? | 3 | De la: wife 10 Februarie 2010 11:43 |
'' Nu este durere mai nimicitoare pentru sufletul unei femei decat aceea de a se fi daruit intreaga, trup si suflet unui barabat nedemn de iubirea ei.'' Stefan Zweig | 102 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:47 |
|
||
Apropo de inselat - | 67 | De la: charmelen 6 Februarie 2013 10:29 |
Barbatii sunt capabili sa ierte infidelitatea? | 58 | De la: garbo020185 18 Iulie 2009 21:56 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice