Pentru copii de 2-5 ani, 4 iunie- ora 10; Libr�ria Bastilia (str Pia�a Roman� nr. 5): Ca urmare a succesului avut de "Atelierul de ciocolat�", sus�inut la �nceputul lui aprilie, pentru grupe de gr�dini��, conceput �n jurul pove�tii originale "C�l�torie in ora�ul bomboanelor" asociat� cu proiec�ii foto unicat �i activit��i creative, de decora�ie �i modelaj �n ciocolat�, r�spunz�nd astfel interesului �i solicit�rilor, am programat un nou atelier in acest sens, pe care l-am �mbog��it cu teme �i materiale, a�a c� va dura o or�. Atelierul este conceput �i realizat de Daniela Mi�cov �i Voicu Hetel. Vom spune prin cuvinte �i imagini o poveste despre o c�l�torie �ntr-un ora� �n care ciocolata este aliment �i material preferat al arti�tilor cofetari, reuni�i la un t�rg al �ndem�n�rii �i imagina�iei- Ciocoshow. Dup� care, �n partea a doua, arti�tii cofetari vor fi copiii, care se vor juca model�nd ciocolata, �mpreun� cu p�rin�ii. Atelierul face parte din proiectul Pove�ti cu lapte, prin care ne propunem s� promov�m alimentele s�n�toase, derivate ale laptelui, asociate cu pove�ti inedite, create special, sau titluri celebre, selectate din literatur�. In cadrul unui demers construit prin dialogul artelor, �ncuraj�nd creativitatea copiilor, activit��ile inovative, experimentele, cu materiale �i mijloace mai pu�in sau deloc practicate �n Rom�nia. Activitatea dureaz� o or�. Biletul pentru un copil cost� 30 lei �i include materialele de lucru. Inso�itorii nu pl�tesc bilet, dar sunt ruga�i s� asiste copiii. Rug�m s� asigura�i copiilor un echipament de lucru adecvat, care se poate murd�ri. Inscrieri �i info la tel. 0724 55 41 99 / [email protected] /[email protected] sau pe pagina de Facebook a Artelier D, Proiecte pentru copii http://hetel.ro/index.php/2012/05/5853/ |
Catalina_Hetel_1 Postat pe 3 Iunie 2012 16:53 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carut geoby pt 0-18 kg | 1 | De la: kidz006845 22 Septembrie 2010 09:15 |
Culori de Sarbatori - cum decoram casa | 13 | De la: garbo_407095 31 Decembrie 2014 21:45 |
stari depresive | 53 | De la: tanya72 31 Iulie 2010 08:57 |
|
||
Cursuri actorie, dans, vorbire si pictura pentru toate varstele! | 1 | De la: ioanapopa34 4 Decembrie 2011 18:52 |
alege ce este mai bun pentru copilul tau! | 5 | De la: eu_geminy 28 Octombrie 2010 20:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice