De la: quasaria, la data 2012-06-11 22:58:06Exista o mare diferenta. Empatica nu cred ca par, nici nu intentionez sa par- apropo de ipocrizie. Nici n-ai putea, n-ai profilul. Presupun ca este absolut o intamplare faptul ca Precizilla te urmeaza atat de indeaproape pe topicurile pe unde ai indoieli, cu diverse sugestii si informatii . Stilul insa, evident ,difera. |
||
Sassette Postat pe 11 Iunie 2012 23:10 |
||
---|---|---|
absolut. Am avut diversi stalkeri de-a lungul timpului. (preci, c(l)oano, pls nu daaaa.... ) |
||
quasaria Postat pe 11 Iunie 2012 23:19 |
||
hai,bre...daca io am vocatie de apostol - care-i problema,ca nu inteleg? si tu ai indoieli,Q? asta chiar e o noutate... hait,ca ne-am dat dreaq cu stilu,vazusi? pardoneaza-ma strumfeto,da' altu' n-am... o fi al meu mai din topor,asea,da' cu toate astea io si Q am fost in majoritatea cazurilor pe aceeasi lungime de unda..ca sa nu zic pe aceeasi unda in lungime si-n latime,pe 100 metri garduri.. |
||
|
||
precizilla Postat pe 11 Iunie 2012 23:26 |
||
si numai garduri de beton.... | ||
quasaria Postat pe 12 Iunie 2012 00:15 |
||
De la: precizilla, la data 2012-06-11 23:26:27 N-am nimic cu stilul tau, mai ales ca formati un duo asa de armonios, una isi da cu parerea si cealalta aproba. Succes in continuare la garduri! |
||
Sassette Postat pe 13 Iunie 2012 23:08 |
||
si? te simti neaprobata ? toar'sa educatoare, nu se joaca gigel cu mine? :-)) |
||
quasaria Postat pe 14 Iunie 2012 00:07 |
||
De la: quasaria, la data 2012-06-14 00:07:40si? Nu ma simt si nici nu am nevoie; dupa cum nu simt nici nevoia sa-mi chem cloanele sau sa-mi asmut gigeii pe cineva ca Ingerasul luptator; o fi fata aia dusa cu pluta, dar cata minte iti trebuie sa te amuzi cu gasca de o saraca cu duhul sau sa te contrazici cu ea. E adevarat ca pe langa luptatoare oricine are satisfactia garantata de a aparea mai inteligent orice replica i-ar da. Distractie placuta la garduri, in lungime, in latime, in adancime, in ce vrei tu. |
||
Sassette Postat pe 14 Iunie 2012 01:36 |
||
in inaltime, daca ai cunoaste termenul.... | ||
quasaria Postat pe 14 Iunie 2012 02:21 |
||
ce avem noi aici?! un viol legal? un viol medical? cum adica nu a fost un viol violent?! , yo n-am inteles o iota |
||
adeline Postat pe 24 Iunie 2012 23:40 |
||
Si eu ca si tine Adeline..am dat peste acest topic...numai acum.. am si n-am inteles..dar cred ca s-a spus totul despre violul fara violenta... Mi-ar placea ,insa..,sa aud ca un barbat a fost ..violat{chiar si fara violenta..}de o ..femeie!! As felicita-o...prima!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 25 Iunie 2012 01:42 |
||
A!!! Mi-am amintit de un banc..buuun. Trei femei violate de trei barbati in fata judecatorului.Judec. o intreaba pe prima.. -Cum te-a violat? -Pai...normal,pozitia mama-tata.. -Vinovat!Apoi pe-a 2-a, -Cum te-a violat? -Cu picioarle pe umeri.. -Vinovat !!si apoi pe ultima, -Cum te-a violat? -Pe la spate.. -Nevinovat !! -????? -Puteai sa fugi!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 25 Iunie 2012 01:48 |
||
...stinga perete, dr. perete, in spate proaspat spalat.... | ||
quasaria Postat pe 25 Iunie 2012 02:40 |
||
De la: adeline, la data 2012-06-24 23:40:21ce avem noi aici?! un viol legal? un viol medical? iata ca se poate si fara violenta fizica; viol nu este doar cand o persoana se opune sau refuza verbal o relatie sexuala, ci si cand aceasta nu-si exprima deschis acordul ( e drogata,adormita, cu handicap, oligofrena) sau cand e vorba de un copil. @Betty: am vrut si eu sa-l violez pe fostul meu odata, insa mi-a zis ca lui nu-i place violenta si ca-mi cedeaza de buna voie, dar ca eu pot sa consider ca l-am violat daca asta-mi face placere. Nici in ziua de azi nu stiu cum stau juridic. |
||
charmelen Postat pe 26 Iunie 2012 18:10 |
||
....bety, chestia cu "e pe la spate, nu se considera viol - putea sa fuga" a fost scrisa intr-un proces-verbal de un politai din Tg.Jiu pe la inceputul lui 2000, daca nu ma insel in privinta datei - individul statea cu cutitul la gatul ei ...la inceput nu a vrut, dar apoi i-a placut - cam asta este, in esenta, parerea celor care nu tin cont de dorinta partenerei.... |
||
daria_ Postat pe 26 Iunie 2012 20:23 |
||
viol fara violenta???pai cum zicea cineva pe aici,violul in sine este o forma de violenta,ce intrebare e asta?dar pt unii numai daca ti se da in cap inseamna ca ai fost agresat,trebuie sa fii foarte explicit si precis cand vrei sa il abuzezi si neaparat sa lase si urme doveditoare.pai de aia violul e in floare in romania,pt ca multi destepti considera ca daca victima nu a opus rezistenta decat eventual verbala,de frica altor agresiuni si poate de frica sa nu isi piarda chiar viata,inseamna ca nu a fost viol.sunt persoane care nu ar putea sa se lupte cu agresorul de frica si unica forma de aparare este sa implore mila sa fie lasate in pace,si acele persoane sunt in genere mult mai sensibile si vor ramane mai afectate sufleteste si psihic decat cele ce si-au incercat macar norocul sa riposteze fiind firi mai tari. | ||
venizigoldplated Postat pe 5 Iulie 2012 22:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am descoperit dupa 2 ani ca ma insela cu fosta,, | 58 | De la: wife 6 Februarie 2010 09:52 |
El e minunat, dar o are prea mica. | 13 | De la: ulygarbo 21 Decembrie 2017 19:13 |
NU CRED IN DESTIN. | 102 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00 |
|
||
Onania | 106 | De la: nazirra 8 Iunie 2011 22:58 |
cum sa te vineci de o iubire interzisa | 333 | De la: ready_vivus 13 Decembrie 2009 22:04 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice