crezi?? Sa nu i mareasca debitu'... ca oricum e subred forumu' asta..... |
||
quasaria Postat pe 13 Iunie 2012 11:37 |
||
---|---|---|
epileaza-l, pune-i pampersi... daca are acele doua...particularitati. si o funda rosie, sa nu-l deoache nimeni. |
||
quasaria Postat pe 13 Iunie 2012 19:03 |
||
pffffffffff, ale dreaq de broaste | ||
|
||
adeline Postat pe 20 Iunie 2012 17:09 |
||
Adevarat....credinta la Bunul Dumnezeu te va ajuta sa mergi mai departe..dar atata timp cat te complaci in "mocirla"...nu vei rezolva nimic bun...omul de langa noi nu se schimba si nici nu se va schimba vreodata..speri in zadar...cu un gest dragastos nu poate "cumpara' suferinta provocata....dar ramane la aprecierea fiecaruia decizia finala..este dureros cand te gandesti sa iei o asemenea decizie...dar mai devreme sau mai tarziu tot o vei lua..numai ca timpul va ramane cel mai aprig dusman al tau....sau mai nou...ii platesti frumusel cu aceiasi "moneda"...si il intrebi...ei??? gestul meu iti place??? e ok?? | ||
wildchery Postat pe 21 Iunie 2012 18:30 |
||
De la: wildchery, la data 2012-06-21 18:30:46....sau mai nou...ii platesti frumusel cu aceiasi "moneda"...si il intrebi...ei??? gestul meu iti place??? e ok?? asta e mai grav decit sa te insele. Inseamna ca ii dai voie sa te transforme in ceva ce nu erai si nici n-ai fi vrut, altfel, sa devii. Exista unele victorii care injosesc - asa cum exista si unele infringeri care inalta. Poti in orice moment sa iti bati joc pina faci pulbere persoana cea mai apropiata. Inseamna ca trebuie sa o faci, pentru ca poti? Nu conteaza daca el merita - tu, meriti? |
||
quasaria Postat pe 21 Iunie 2012 23:09 |
||
cri_cat Postat pe 21 Iunie 2012 23:13 |
||
De la: wildchery, la data 2012-06-21 18:30:46Adevarat....credinta la Bunul Dumnezeu te va ajuta sa mergi mai departe..dar atata timp cat te complaci in "mocirla"...nu vei rezolva nimic bun...omul de langa noi nu se schimba si nici nu se va schimba vreodata..speri in zadar...cu un gest dragastos nu poate "cumpara' suferinta provocata....dar ramane la aprecierea fiecaruia decizia finala..este dureros cand te gandesti sa iei o asemenea decizie...dar mai devreme sau mai tarziu tot o vei lua..numai ca timpul va ramane cel mai aprig dusman al tau....sau mai nou...ii platesti frumusel cu aceiasi "moneda"...si il intrebi...ei??? gestul meu iti place??? e ok??femeile batrane incurajeaza barbatii ca ei au dreptul sa faca lucruri rele si femeile trebuie sa le suporte si sa accepte pt ca barbatul are tot dreptul sa i le faca..Apoi se plang de situatia din romania ca barbatii fac doar lucruri rele...Pai nu sunt ei barbatii incurajati ca sa faca lucruri rele... ce daca nu mai fac femeile copiii nu se marita....ca oricum este plina lumea de oameni rai..numai ca babele zic sa faca copiii,,,dar nu le dau copiilor o educatie,,,le da libertatea barbatilor de a-si bate joc de sentimentele femeilor si femeile copie caracterul rau al barbatului apoi le-o transmite copiilor |
||
ingerasulluptator Postat pe 22 Iunie 2012 22:17 |
||
De la: quasaria, la data 2012-06-21 23:09:29da asa este spre exemplu poti controla barbatul si sa nu fii toleranta si nu il lasica sa iti spele creierul...De la: wildchery, la data 2012-06-21 18:30:46....sau mai nou...ii platesti frumusel cu aceiasi "moneda"...si il intrebi...ei??? gestul meu iti place??? e ok?? barbatii sunt diavoli pt ca ei de mici au fost incurajati sa faca lucruri rele pt faptul ca sunt barbati,,de aceea cred ca sunt rai ca niste diavoli... nu imi pot imagina viata unei femei traind cu un diavol viclean care de mic a perseverant in lucruri rele pt ca i s-a dat liberatatea de mic sa o faca pt faptul ca este barbat. |
||
ingerasulluptator Postat pe 22 Iunie 2012 22:21 |
||
da asa este spre exemplu poti controla barbatul si sa nu fii toleranta si nu il lasica sa iti spele creierul... barbatii sunt diavoli pt ca ei de mici au fost incurajati sa faca lucruri rele pt faptul ca sunt barbati,,de aceea cred ca sunt rai ca niste diavoli... nu imi pot imagina viata unei femei traind cu un diavol viclean care de mic a perseverant in lucruri rele pt ca i s-a dat liberatatea de mic sa o faca pt faptul ca este barbat |
||
ingerasulluptator Postat pe 22 Iunie 2012 23:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
desi sunt cu o alta persoana inca iubesc barbatul interzis :( | 5 | De la: garbo190789 17 Martie 2012 18:49 |
Apropo de inselat - | 67 | De la: charmelen 6 Februarie 2013 10:29 |
viata si personalitate dubla | 23 | De la: moniq_ 4 Iunie 2010 15:42 |
|
||
vreau sa-l insel cu cel mai bun prieten | 74 | De la: madalynna06 13 Octombrie 2009 14:17 |
mai meritam sau nu ....... | 6 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară