in unele cazuri, gelozia nu trece odata cu dragostea. o urmeaza....ca o boala. o persoana geloasa intr-o relatie va manifesta incredere in alta |
||
Eugenia_ Postat pe 26 Iunie 2012 22:02 |
||
---|---|---|
Nu am mai fost miercuri seara nic�ieri,e am�nat� petrecerea.bine asta nu �nseamn� nimic.tot va trebui sa fac fata unei altuia...sper cu brio.multumesc de sfaturi ați fost tare draguti ca mi ați r�spuns. | ||
alba Postat pe 28 Iunie 2012 14:33 |
||
b Gelozia!!! Naste nebunie!!Si nu este bine de loc!!Sa ai incredere in cel de langa tine!Daca este langa tine ,inseamna ca te iubeste!Si nu este nevoie de **gelozie**Duminica placuta! | ||
|
||
Jojolin Postat pe 1 Iulie 2012 08:22 |
||
Gelozia , desi se evita acest subiect , este o boala ... Ca orice boala , are si ea un remediu ...Sunt putini aceia care recunosc ca au "virusul" ...Orice boala are un tratament ...Da add pe yahoo messenger la ...pygmalyoneffect si putem discuta pe larg ... | ||
pygmalyon Postat pe 2 Iulie 2012 20:14 |
||
...si putini care recomanda un tratament viabil | ||
Eugenia_ Postat pe 2 Iulie 2012 20:18 |
||
Nu stiu daca aceasta boala poate fi tratata!Stiu multe cazuri in care ,din gelozie s au intamplat lucruri ingrozitoare, uneori crime, eu am avut in familie asa ceva ,asa ca iti recomand un psiholog, sau un psihiatru ,care poate sa ti dea sfaturi si tratament in acest domeniu. | ||
Jojolin Postat pe 9 Iulie 2012 01:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
zodiac un rac si o racoaica | 6 | De la: emilly_dy 29 Decembrie 2010 19:44 |
caut iubita | 55 | De la: garbo_409202 25 Aprilie 2015 21:36 |
Afemeiat? | 1 | De la: garbo099510 4 Martie 2010 02:48 |
|
||
Dar mai exista rusine in ziua de azi mai ales la voi femeile??? | 25 | De la: estela 30 Mai 2010 02:39 |
O iubesc a plecat si a gasit pe altul dar tot pe mine ma iubeste | 43 | De la: garbo_477459 19 Decembrie 2017 02:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară