Frumos zis, Barbo, chiar nu m-asteptam sa primesc pe Garbo un compliment atat de subtil; No offense, dimpotriva, sunt chiar putin flatata, ti-o marturisesc asa de a copie la copie Dar sa nu monopolizam discutia subiectul ramane deschis... totusi, cred ca e timpul sa dezvalui si eu care a fost cel mai frumos compliment pe care l-am primit, |
||
charmelen Postat pe 4 Septembrie 2013 16:06 |
||
---|---|---|
Persoana care mi l-a facut era bineinteles, un francez ... care nu s-a lasat intimidat de bariera limbii, si mi-a facut nu unul ci doua complimenet foarte rafinate si inteligente. Primul, a fost cand mi-a zis ca sunt frumoasa ca o icoana (am cunoscut atatia baieti ortodocsi, teologi, nici unuia nu i-a venit pe limba o astfel de erezie sarmanta). Iar al doilea , a fost un raspuns la declaratia mea ca-mi plac calutii de mare, iar el mi-a declarat ca-mi seamana, deoarece as fi la fel de "miniona si delicata ca ei". Chiar daca a exagerat binisor, valoarea complimentelor ramane nestirbita. Dupa cum v-am zis, nu exista barbati mai competenti ca francezii in ceea ce priveste intrebuintarea limbii atunci cand se afla langa o femeie. |
||
charmelen Postat pe 4 Septembrie 2013 16:22 |
||
tare si interesanta asta cu complimentele , imi place , sunt multe dar sa va spun eu cum functioneaza sinceritatea absolut dezarmanta a copiilor : fiind bona , ma prezint la un moment dat la o familie cu 2 fetite una de 5 ani si cea mica de un an jumatate . ele statusera pana atunci numai cu parintii si cu una din bunici . femeia fiind foarte slaba chiar ascetica as putea spune ca o cunosc si nu cred ca are 40 kg. ei bine fetita cand m-a vazut prima data ( eu am mai bine de 80 kg ) mi-a zis :" esti grasa !" cand au venit parintii le-am povestit ce mi-a zis fetita la prima vedere . am mai fost de 2 ori la ele cand parintii mergeau la spectacol si cand am intrat in casa fetita cea mare a zis esti grasa dar esti si buna ca ne-ai citit povesti si ne-ai lasat la desene !. concluzia era ca sunt si buna si asta ma face sa ma simt foarte bine !multumesc pentru rabdare . | ||
|
||
garbo_19362 Postat pe 4 Septembrie 2013 22:58 |
||
Daaaa francezii! :( ce sa-ti zic, parca tu i-ai fi incercat pi tati si esti convinsa ca sunt cei mai buni Mai, da tu esti di pi meleagurile celea? Lasa, imi raspunzi tu cand o sa fii origina(r)a! |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Septembrie 2013 18:20 |
||
De la: suparatu_, la data 2013-09-05 18:20:55 Amar sentiment, invidia. |
||
charmelen Postat pe 6 Septembrie 2013 19:04 |
||
Asa greu depistezi?esti inceata scumpo pentru vremurile astea repezi Mai, eu cred ca tu stii ce inseamna sa fii invidioas/a de ai folosit termenul sau l-ai luat di la stra_buni sau te simti originala.... E o vb.:" ...prin prisma lui, vede si pe altu...." Da bine, nu ma pot abtine sa nu-ti ofer |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Septembrie 2013 19:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum se spala creierii barbatilor? | 54 | De la: eu_geminy 30 August 2010 16:41 |
invitatie SPEED DATING | 1 | De la: speed_date 3 Octombrie 2009 19:57 |
SIMPLU | 6 | De la: mia79x 22 Mai 2009 13:46 |
|
||
Inocenta unei femei | 113 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:53 |
intimplarea mea | 73 | De la: asteroid 7 Decembrie 2011 22:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară