Frumos zis, Barbo, chiar nu m-asteptam sa primesc pe Garbo un compliment atat de subtil; No offense, dimpotriva, sunt chiar putin flatata, ti-o marturisesc asa de a copie la copie ![]() Dar sa nu monopolizam discutia subiectul ramane deschis... totusi, cred ca e timpul sa dezvalui si eu care a fost cel mai frumos compliment pe care l-am primit, |
||
charmelen Postat pe 4 Septembrie 2013 16:06 |
||
---|---|---|
Persoana care mi l-a facut era bineinteles, un francez ... care nu s-a lasat intimidat de bariera limbii, si mi-a facut nu unul ci doua complimenet foarte rafinate si inteligente. Primul, a fost cand mi-a zis ca sunt frumoasa ca o icoana (am cunoscut atatia baieti ortodocsi, teologi, nici unuia nu i-a venit pe limba o astfel de erezie sarmanta). Iar al doilea , a fost un raspuns la declaratia mea ca-mi plac calutii de mare, iar el mi-a declarat ca-mi seamana, deoarece as fi la fel de "miniona si delicata ca ei". Chiar daca a exagerat binisor, valoarea complimentelor ramane nestirbita. Dupa cum v-am zis, nu exista barbati mai competenti ca francezii in ceea ce priveste intrebuintarea limbii atunci cand se afla langa o femeie. |
||
charmelen Postat pe 4 Septembrie 2013 16:22 |
||
tare si interesanta asta cu complimentele , imi place , sunt multe dar sa va spun eu cum functioneaza sinceritatea absolut dezarmanta a copiilor : fiind bona , ma prezint la un moment dat la o familie cu 2 fetite una de 5 ani si cea mica de un an jumatate . ele statusera pana atunci numai cu parintii si cu una din bunici . femeia fiind foarte slaba chiar ascetica as putea spune ca o cunosc si nu cred ca are 40 kg. ei bine fetita cand m-a vazut prima data ( eu am mai bine de 80 kg ) mi-a zis :" esti grasa !" cand au venit parintii le-am povestit ce mi-a zis fetita la prima vedere . am mai fost de 2 ori la ele cand parintii mergeau la spectacol si cand am intrat in casa fetita cea mare a zis esti grasa dar esti si buna ca ne-ai citit povesti si ne-ai lasat la desene !. concluzia era ca sunt si buna si asta ma face sa ma simt foarte bine !multumesc pentru rabdare . | ||
|
||
garbo_19362 Postat pe 4 Septembrie 2013 22:58 |
||
![]() Daaaa francezii! :( ce sa-ti zic, parca tu i-ai fi incercat pi tati si esti convinsa ca sunt cei mai buni ![]() Mai, da tu esti di pi meleagurile celea? ![]() Lasa, imi raspunzi tu cand o sa fii origina(r)a! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Septembrie 2013 18:20 |
||
De la: suparatu_, la data 2013-09-05 18:20:55 Amar sentiment, invidia. |
||
charmelen Postat pe 6 Septembrie 2013 19:04 |
||
![]() Asa greu depistezi?esti inceata scumpo pentru vremurile astea repezi ![]() Mai, eu cred ca tu stii ce inseamna sa fii invidioas/a de ai folosit termenul ![]() sau l-ai luat di la stra_buni sau te simti originala.... ![]() E o vb.:" ...prin prisma lui, vede si pe altu...." Da bine, nu ma pot abtine sa nu-ti ofer ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Septembrie 2013 19:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce credeti? | 17 | De la: gmpa 19 Aprilie 2010 02:16 |
Barbati de pe Garbo.ro, | 1090 | De la: madita 10 Octombrie 2010 18:24 |
Dragoste sincera sau prefecatorie? | 512 | De la: erjike60 16 Ianuarie 2010 21:06 |
|
||
Barbatii aromani | 34 | De la: lala_cri 21 Ianuarie 2010 09:44 |
buna | 2 | De la: eu_geminy 6 Decembrie 2011 00:51 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9