Mersi ....la fel | ||
Rotty Postat pe 4 August 2012 09:22 |
||
---|---|---|
hai sa salvez eu topicul ...O poveste de dragoste ..ca se difuzeaza doar luni si marti altfel n-as avea timp ..Pup ! | ||
Flory70 Postat pe 4 August 2012 09:53 |
||
si mie i-mi place foarte mult aceasta telenovela | ||
|
||
carmenola Postat pe 4 August 2012 09:59 |
||
televizorul meu nu are program de telenovele o sa il schimb | ||
mmiriam Postat pe 4 August 2012 10:30 |
||
Spune lumea ce vrea...eu recunosc ca telenovelele m-au invatat spaniola mexicana si sunt recunoascatoare pentru aceasta acum cand traiesc intr-un mediu international printre care mexicani, columbieni s.a.m.d. Ei nu inteleg cum poti invata o limba atat de bine fara nici o ora de curs... asa ca multimesc telenovelelor difuzate in timpul copilariei mele :) |
||
ralu_scorp Postat pe 4 August 2012 10:32 |
||
Mie imi place foarte Emperatiz. | ||
sabina_necula Postat pe 4 August 2012 10:54 |
||
Moaaaaama! da ci vi s-o impleticit bre limbile,spaniolomexicanoiromanoturcolepadata pi aicea?? ...voi va uitati la telenovele sigur?!?! si io am trebi, o sa lipsesc o vreme~~~~~~~~~~~~ fine! Vizionare placuta! |
||
Fss_ssu Postat pe 4 August 2012 11:16 |
||
CORASON SALVAJE CU : REGRETATUL EDUARDO PALOMO SI EDITH GONZALES ALBORADA CU : FERNANADO COLUNGA SI LUCERO LA DUENA : CU LUCERO LA QUE NO PODIA AMAR : JORGE SALINAS , SI SURORILE CONTRERAS , JOSE RON si nua aveti decat sa zambiti , decat sa ma uit la tot felul de thrilere , mai bine telenovele, oricum gusturile nu se discuta :) sfarsit de spataman placut celor care citesc :) |
||
garbo057204 Postat pe 4 August 2012 11:28 |
||
Te-ai referit la c�r�i, a�a-i? | ||
Axl_R Postat pe 4 August 2012 11:49 |
||
Mie imi place telenovela Rosca viorel si bicicleta fermecata | ||
adorfetele Postat pe 4 August 2012 11:59 |
||
ador fetele: de unde ai mai scos-o si pe asta.... cata imaginatie :P:P=))))kissss te amo | ||
hermosa20 Postat pe 4 August 2012 11:59 |
||
ador fetele: tu ma mai iubesti ??:S | ||
hermosa20 Postat pe 4 August 2012 12:00 |
||
ai suflet bun mi-ai dovedit-o te ador ff mult | ||
adorfetele Postat pe 4 August 2012 12:01 |
||
:) hai sa facem curat :* | ||
hermosa20 Postat pe 4 August 2012 12:02 |
||
Haidea | ||
adorfetele Postat pe 4 August 2012 12:03 |
||
her.. cand te decizi, treci si pe la mine, te rog fr. am de oferit "parte" din obiectele muncii ;)) :-w ...nu-i graba :(:( |
||
Fss_ssu Postat pe 4 August 2012 12:10 |
||
mie imi place suflete pereche | ||
garbo246184 Postat pe 4 August 2012 15:56 |
||
Yo nu ma uit pentru ca nu am timp; Insa in urma cu vreo 17 ani (baietii mei aveau cateva luni) ii plimbam cu caruciorul dimineata, seara..etc. Incepuse o telenovela " cafea cu parfum de femeie" cu doua personaje principale Gaviota si Sebastian!!! Eu habar nu aveam dar m-am dus in vizita la spital la matusa mea cxcare fusese operata di era de ceva vreme in spital si pierduse sirul episoadelor. Matusa ma intreaba la un momentdat : ce a mai facut Sebastian? Eu am un vecin cu acest nume si m-am apucat sa-i spun ca s-a dus la serviciu , s-a intors a fost la Metro si m-a luat si pe mine....in momentul asta s-a rupt filmul pentru ca toate pacientele radeau , vazusera ca sunt paralela cu telenovela iar matusa m-a porcait si mi-a zis sa nu ma ai duc la ea sa se duca o alta neapoata a ei care urmarea telenovela :))))))))))))))))))))))))))))))))) Nenorocire mare cu telenovelele astea. Mama mea se uita la "tanar si nelinistit"....pana la urma si asta tot o telenovela este cu mii de episoade...yeah! pentru doamnele cu copii adolescenti mergeti si vedeti impreuna cu copiii vostri "dictatorul", radeti din prima secunda a filmului pana la final.. |
||
adeline Postat pe 4 August 2012 18:10 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-08-04 11:49:01Te-ai referit la c�r�i, a�a-i? Asta a fost buna :) |
||
mamamiamea Postat pe 4 August 2012 18:49 |
||
" cafea cu parfum de femeie" Cum o mirosi cafeaua aia?! | ||
mamamiamea Postat pe 4 August 2012 19:00 |
||
Inima salbatica cu Eduardo Palomo si Edith Gonzales La Passion cu Fernando Colunga si Suzana Gonzales Amor Real cu Fernando Colunga si Adela Noriega Am urmarit si cateva telenovele braziliene: Ciocolata cu piper, Clona, 7 pacate si mai sunt cateva dar nu imi aduc aminte acum |
||
tusi_Oli Postat pe 7 August 2012 11:34 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2012-08-07 11:34:54 Inima salbatica cu Eduardo Palomo si Edith Gonzales Tusi _Oli ..esti tare! da' unde joaca Jose Armando?! atat de mult aud numele asta cand merg in mijloacele de transport in comun " Jose Armando in sus" Jose Armando in jos"...incat am sezatia ca merge cu mine in tramvai ....si eu habar nu am |
||
adeline Postat pe 7 August 2012 16:20 |
||
La momentul prezent, urmaresc cu inters si cu emotie, serialul Poveste de dragoste de la Kanal D ! Mi se pare excelent ! |
||
garbo034178 Postat pe 11 August 2012 01:22 |
||
Prima Doamna(Primera Dama),(in engleza ,,Prima Lady'')este o telenovela columbiana realizata de Caracol Televisi�n si adaptata in 2010. Subiectul filmului este lumea politica, misterioasa si atractiva prin formele sale. Mi se pare ok. De fapt ma uit ca imi place f mult de actorul principla Christian Maier |
||
garbo_11776 Postat pe 11 Martie 2013 10:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
o parere | 27 | De la: april77 2 Martie 2011 10:44 |
Confuzie totala! Help!!!!!!!!!! | 38 | De la: me_reloaded 26 Martie 2011 14:11 |
ciudat | 3 | De la: barbi 23 Aprilie 2010 22:17 |
|
||
Sunt ultimul "samaritean"???? | 11 | De la: theloner 1 Martie 2011 10:18 |
Cum gandesc barbatii.Daca femeile iubesc pe barbati atunci trebuie sa le faca mancare sa le calce,,sa curete dupa ei...Asa gandesc barbatii zic te iubesc dar daca nu cureti dupa mine iti umflu ochii | 34 | De la: ingerasulluptator 9 August 2012 18:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară