Dragelor , Au aparut si in Romania monitoarele de fertilitate ,niste dispozitive de monitorizare simpto-termica a fertilitatii ,un produs numit Cyclotest. Ce parere aveti? |
||
garbo_5418 Postat pe 11 Iulie 2012 12:06 |
||
---|---|---|
Buna seara fetelor! Eu am cumparat un aparat de 2 luni deja, un Cyclotest 2 Plus, cel care este pentru contraceptie naturala de pe site-ul lor si sunt extrem de multumita! recomand fetelor care sunt intr-o relatie serioasa. e foarte tare, iti arata zilele in care poti sa ramai, iar in cea mai mare parte din luna nu trebuie sa-mi iau nici o masura. sunt mult mai relaxata si stiu mai multe despre corpul meu. Va pup! |
||
garbo_7407 Postat pe 10 Septembrie 2012 21:32 |
||
pentru barbati sau pentru femei... ? numele lui insa imi aduce mai mult aminte de... Closet ! si daca ai trompele astupate.de ex. tot cu monotorizare o rezolvi... ? eu intreb doar.... |
||
|
||
barboneli Postat pe 10 Septembrie 2012 21:52 |
||
Unii se "chinuie" sa faca un-doi copii...si altii ...doar sa se "joace"..pacat.. eu as fii facut si 10 copii,daca puteam..asa abia am reusit 2,dar am ramas doar cu unu-Maria..multumesc D-lui si pt atat! Mi-ar fii ..rusine sa mai si afisez cum sa scapi de-o sarcina...macar pt cei care atat de mult isi doresc copii si nu pot avea...nu mai deschideti astfel de stupide topice... S-ar putea ca atunci cand va veti dori cu adevarat copii...sa nu mai puteti face-si nimic nu-i intamplator... dar la aceea ca s-ar putea sa faceti..copii cu pb fizice,v-ati gandit?? Jocurile astea ..o sa va coste candva...cum am mai zis:nimic nu-i intamplator... |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Septembrie 2012 22:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mamica singura cu 2 copii cum ma voi descurca? | 75 | De la: crisa_27 6 Ianuarie 2020 16:17 |
Am fost un pariu | 52 | De la: faith74 14 Octombrie 2011 20:12 |
parerea voastra conteaza | 6 | De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:44 |
|
||
De ce ne iubim partenerii ?! | 199 | De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:39 |
Relatie suspecta | 4 | De la: garbo_407215 8 Decembrie 2014 12:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice