Dragelor , Au aparut si in Romania monitoarele de fertilitate ,niste dispozitive de monitorizare simpto-termica a fertilitatii ,un produs numit Cyclotest. Ce parere aveti? |
||
garbo_5418 Postat pe 11 Iulie 2012 12:06 |
||
---|---|---|
Buna seara fetelor! Eu am cumparat un aparat de 2 luni deja, un Cyclotest 2 Plus, cel care este pentru contraceptie naturala de pe site-ul lor si sunt extrem de multumita! recomand fetelor care sunt intr-o relatie serioasa. e foarte tare, iti arata zilele in care poti sa ramai, iar in cea mai mare parte din luna nu trebuie sa-mi iau nici o masura. sunt mult mai relaxata si stiu mai multe despre corpul meu. Va pup! |
||
garbo_7407 Postat pe 10 Septembrie 2012 21:32 |
||
pentru barbati sau pentru femei... ? numele lui insa imi aduce mai mult aminte de... Closet ! si daca ai trompele astupate.de ex. tot cu monotorizare o rezolvi... ? eu intreb doar.... |
||
|
||
barboneli Postat pe 10 Septembrie 2012 21:52 |
||
Unii se "chinuie" sa faca un-doi copii...si altii ...doar sa se "joace"..pacat.. eu as fii facut si 10 copii,daca puteam..asa abia am reusit 2,dar am ramas doar cu unu-Maria..multumesc D-lui si pt atat! Mi-ar fii ..rusine sa mai si afisez cum sa scapi de-o sarcina...macar pt cei care atat de mult isi doresc copii si nu pot avea...nu mai deschideti astfel de stupide topice... S-ar putea ca atunci cand va veti dori cu adevarat copii...sa nu mai puteti face-si nimic nu-i intamplator... dar la aceea ca s-ar putea sa faceti..copii cu pb fizice,v-ati gandit?? Jocurile astea ..o sa va coste candva...cum am mai zis:nimic nu-i intamplator... |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Septembrie 2012 22:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
va cer ajutorul! | 20 | De la: margelatu 5 Mai 2010 15:52 |
ajutati-ma sa scap de socru | 393 | De la: adi27 29 Septembrie 2010 16:20 |
Baiatul de la medicina | 34 | De la: Gumiho 13 Decembrie 2016 21:25 |
|
||
Ce sa fac? | 25 | De la: adella 5 Iulie 2011 12:44 |
nepotrivire de caracter si totusi impreuna de 28 ani | 66 | De la: quasaria 25 Noiembrie 2009 08:16 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn