Ce iubiti la el/ea? Daca se poate, raspunsuri non standard/ca e frumos,destept si are grija de tine.... e irelevant. Ne referim la el, ca persoana, nu la comportantul lui, nu la ce primim, nu la ce ne-a invatat mamica ca ar trebui sa cautam - ce caracteristici ale lui il fac UNIC - de ce il iubim pe el, nu pe altul la fel de frumos si destept si care s-ar purta la fel de frumos? El/ea, ma rog... eu..am ajuns la concluzia ca ii iubesc mai mult "defectele" decit calitatile :-) |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 13:44 |
||
---|---|---|
eu... eu iubesc la ea ca e liftiera in cladirea O.N.U. ! | ||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 13:47 |
||
Io-l iubesc pt c�-i defect (ca �i mine). Am mai r�spuns �i la �ntreb�ri. :) De fapt defectul lui e calitate pt mine. |
||
|
||
Axl_R Postat pe 11 Iulie 2012 13:58 |
||
De la: quasaria, la data 2012-07-11 13:44:20Ce iubiti la el/ea? ....La el si la mine,am modelat amandoi peste ani....Eu nu iubesc "la el" . Eu il iubesc PE el. |
||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 14:07 |
||
io' iubesc totul..dar cel mai mult personalitatea ei si faptul ca sta cu picioarele ridicate pe perete, dupa ce vine ....de departe ;))...poi' si eu fac la fel.......na | ||
Fss_ssu Postat pe 11 Iulie 2012 14:10 |
||
pai da axl, da' la intrebari nu e spatiu.... Si eu la fel. ....iubesc ca imi aduce flori pe care le tine ca pe legatura de patrunjel, oarecum rusinat de situatia "femeiasca" in care e pus, si oarecum sperind ca o sa apreciez eroismul de a merge cu florile in brate si de a fi vazut asa...:-) ...momentele cind braveaza si face greseli pe care nici un copil de cinci ani nu le-ar face...daca n-ar vrea sa demonstreze ca e grozav...:-) ...orgoliile - si momentele in care se straduieste sa ascunda orice urma de nesiguranta si vulnerabilitate, doar e barbat, nu? :-) ... momentele in care face niste ochi mari la mine si nu intelege intuitia feminina... - si pina la urma se lumineaza si trage cite o concluzie total paralela, dar e fericit ca a inteles... si aprob, pentru ca imi place cum zimbeste... ...ochii care isi schimba culoarea precum oceanul: de la bleu la gri sau belumarin, cu nori, fara nori.... ...si imi place si cind e - si de obicei e - exact ce isi propune sa fie in fata mea:-) Desi uneori in spatele lui se vede baietelul in prima zi de scoala, care i-a dat o guma unei fiinte bizare cu codite, si asteapta sa vada daca acea creatura se bucura sau se supara...:-) |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:12 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-11 14:07:05 ai dreptate. |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:19 |
||
C�nd am vb noi la �nceput, am crezut c� nu avem nimic �n comun. �ncercam s� te evit mai ales pt c� aveam experien�� cu un scorpion. Alt� lec�ie �nv��at� pe Garbo... Fat�, pe cuv�ntul meu de fost pionier, io chiar te plac. Puteam s� scriu �i �n privat, dar s� fiu �i io on...topic. |
||
Axl_R Postat pe 11 Iulie 2012 14:23 |
||
si eu te plac. Mi se pare ca sintem cam pe aceeasi lungime de unda. De lei eu ce sa mai zic.... ... numai ca... nu ma invat minte.... |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:26 |
||
De lei s� zici numai de bine. |
||
Axl_R Postat pe 11 Iulie 2012 14:32 |
||
...si eu te plac si petine si pe tine si tine si pe ele toate care nu sun artzagoase fara noima.... Eu nu-s leu, is eu... nici scor(pion) ...sunt din cand in cand=)).....da, nu ma laud.....asa-mi place mie... Ce-mi plac mie fetele cand zambesc dom'le ! |
||
Fss_ssu Postat pe 11 Iulie 2012 14:33 |
||
mey.... acum, daca e sa vorbesc serios.... (miercurea si vinerea mi se intampla accidente din astea.... ) eu chiar nu pot sa enumerz ce iubesc la ea... !!!!! dar faptul ca iubesc de 37 de ani... cred ca raspunde la intrebare, nu ? si mai "concret"... din lista pe care as face-o totusi..... ar fi zambatul ei si ciorba de fasole pe care o face !!! dar din prima zi.... zambetul ei a fost cel pe care l-am iubit ! (unii stiu la ce ma refer... ! ) | ||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 14:34 |
||
... da, faptul ca iubesti de 37 de ani zimbetul ei inseamna ceva. | ||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:36 |
||
mie-mi spui... !!!!! acum sa nu crezi ca e un zambet... oarecare ! pana nu-l vezi, nu poti sa intelegi !!! poate am sa pun cate o poza... care uneori, face mai mult decat 1001 de cuvinte ! | ||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 14:45 |
||
....Ca sa detailez..."Juramantul" nostru la casatorie,a fost: Vor veni zile cand ai sa ma urasti....vor fi zile cand ai sa ma adori...dar de plictisit,cu mine nu o sa te plictisesti niciodata.... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 14:58 |
||
imi dau seama ca nu e un zimbet oarecare. Astept poza. Rotty, scriai ca ti-a zis asta si in romana, zilele trecute? |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 14:58 |
||
"Ne vedem ce facem.Da ea ea promis.Nici o data o fi plicticic cu mine.Ea a fost dreptate."....Am citat din caietul de notitze,ca topicul nu-l mai caut.... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 15:16 |
||
http://img.garbo.ro/comunitate/photos/7/0/9/3259071.jpg http://img.garbo.ro/comunitate/photos/7/5/8/4338571.jpg http://img.garbo.ro/comunitate/photos/8/5/8/4338581.jpg http://img.garbo.ro/comunitate/photos/0/6/8/4338601.jpg ma rog... e greu sa le gasesc acum... dar puteti sa ma credeti pe cuvant !!! |
||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 15:19 |
||
gata, eu te cred. Are intr-adevar un zimbet foarte senin si cald doamna din foto. |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 15:26 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-11 15:16:26"Ne vedem ce facem.Da ea ea promis.Nici o data o fi plicticic cu mine.Ea a fost dreptate."... ce frumos.... |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 15:27 |
||
Deocamdata,asta este definitia casniciei mele.......Ce o` mai fi....om mai vedea..... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 15:50 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-11 15:50:04Deocamdata,asta este definitia casniciei mele.......Ce o` mai fi....om mai vedea..... eu cred ca daca voi aveti grija... definitia asta poate devenii teorie ! sa fie cu succes ! |
||
barboneli Postat pe 11 Iulie 2012 16:03 |
||
La noi e deja PRACTICA!!!! .....,Altfel..... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 16:06 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-11 15:50:04om mai vedea..... nu: "Ne vedem ce facem." E asa de bine sa mai citesti si povesti frumoase.... |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 16:10 |
||
Stii ceva?......Deocamdata,multumesc Universului pentru ceea ce am..........-...Ce-o mai fi?????........ | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 16:18 |
||
ce o mai fi nu stii niciodata. De ce sa nu te gindesti ca va fi si mai bine? | ||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 16:23 |
||
La mine "Ce-o mai fi" e vorba lui bunica...Sunt multumita cu ceea ce am si traiesc momentul ... | ||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 16:29 |
||
que sera, sera... http://www.youtube.com/watch?v=xZbKHDPPrrc pardon, duo era mai dupa coltz... |
||
quasaria Postat pe 11 Iulie 2012 16:51 |
||
Cand sunt acasa,beau un pahar de cafea si fumez o tigaere.Dupa ea ma duc cu caini nostri pe camp, ......Si sa nu iti fie drag????? |
||
Rotty Postat pe 11 Iulie 2012 16:55 |
||
eu il iubesc pentru ca ma enerveaza. de exemplu, atunci cand uita sa scurga apa din tavita suportului de vase si... ma priveste tamp , el crezand ca are un zambet sugubat... multe iubesc eu la el, dar mai ales ca nu are un cont in banca |
||
Eugenia_ Postat pe 11 Iulie 2012 17:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bine ai revenit suflet! | 31 | De la: oanas_2004 20 Februarie 2011 11:17 |
Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca-l plac dar vreau sa aflu daca si el ma place | 494 | De la: eu_geminy 15 Februarie 2012 21:12 |
despre barbati violenti | 60 | De la: sora_ilsi 13 Decembrie 2010 00:05 |
|
||
Indragostita | 11 | De la: Luna_in_capricorn 13 Iulie 2012 09:59 |
Funduletze!!!! | 43 | De la: micabis 28 Iulie 2009 05:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară