eiii... asa mai merge... nu ca ala cu ceafa la gratar... !!! | ||
barboneli Postat pe 2 August 2012 12:43 |
||
---|---|---|
si chiar.... pe unde o fi quasaria... iar in concediu ? ni-e dor de ea..... | ||
barboneli Postat pe 2 August 2012 12:47 |
||
e pe aici dar nu prea are timp.... | ||
|
||
quasaria Postat pe 2 August 2012 13:48 |
||
aaam vaz't !!! | ||
barboneli Postat pe 2 August 2012 14:54 |
||
ms. | ||
quasaria Postat pe 2 August 2012 14:56 |
||
ce iubesc la cineva... nu la cineva anume: ci ce iubesc in general la orice persoana pe care o intilnesc, femeie, barbat sau neutru... - sinceritatea - denota faptul ca el/ea e un om puternic. Pentru ca sinceritatea nu e niciodata ieftina, simpla si lipsita de riscuri. Poti sa ti le asumi, poti sa nu ti le asumi - dar mie nu imi plac oamenii slabi. Asa cum nu imi plac gindacii de bucatarie. Cele doua specii imi inspira cam acelasi lucru: repulsie. - gindirea "out of the box". Cu creierul propriu, ala din dotare. Nu cu creierul colectiv. Personal, nu dau doi bani pe conventiile sociale, mi se par BS. Mi se pare ca in spatele fiecarei "asa se face" trebuie sa existe un de ce care n-are dreptul de a fi incontestabil, atit timp cit sclavia s-a abolit. Si s-a abolit demult. - imi plac mai mult oamenii care cad si se ridica decit cei care n-au cazut niciodata. Citeam undeva ceva de genul "daca iti asumi riscuri s-ar putea sa traiesti putin, daca nu iti asumi nu traiesti deloc." Cind lupti pentru ceva, orice, invariabil apar (si) esecuri. Sint parte a jocului. Iar daca nu lupti pentru nimic nu traiesti - doar respiri. ... samd... |
||
quasaria Postat pe 2 August 2012 15:07 |
||
Esti tare, Q! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 2 August 2012 15:23 |
||
De la: quasaria, la data 2012-07-24 10:26:29da, luna. Ai dreptate... Stii, Q, nu-s asa sigura ca ar fi parte din noi insine copiii... Si 2. acel "in afara de noi insine" ce ar putea fi, ori cine? Cred ca tot noi suntem. |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 2 August 2012 15:27 |
||
ba nu eti tare, esti sigura di cele scrise?! :(:( ....ei na..:(:( (si) eu am cazut, m-am julit :(:( si ce daca, nu ma doare, laaasa o trecut...da nu mai cad,o sa vezi...na :) m-am ridicat :X |
||
Fss_ssu Postat pe 3 August 2012 00:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sa ma contacteze | 5 | De la: yanyacharberet 19 Iulie 2009 16:43 |
Ce parere aveti cu demostratiile...Oare daca va cadea guvernul? Oare ce hot va urca la conducere? | 75 | De la: ingerasulluptator 19 Ianuarie 2012 13:47 |
Leoaica- Scorpion | 3 | De la: quasaria 14 Septembrie 2009 19:29 |
|
||
Relatii pe internet | 164 | De la: zambil 12 Aprilie 2010 17:15 |
ce imi place pe garbo | 3 | De la: caasandra 8 Iunie 2010 06:39 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară