nuuuu... in nici un caz nu deasupra drumului... !!! pacat ca nu-i vedeti/vezi... de fapt e numai unul... fa link-ul albastru ca tine si cu dreapta... stii tu ! eu il deschid si pe garbo.... ! maximum o sa=l pun la video. si daca nu v-am plictisit deja... inca un filmulet ! http://youtu.be/ySKFuTSZ9Yg noi stam, eu, Suzi si nepoata (mai mica cu 2 ani decat Suzi...) pe malul nostru si privim spre Jordania. vedeti reflexia muntilor rosii seara... asta da numele la Marea Rosie ! in Romania, eu am invatat la geografie ca numele de Marea Rosie, vine de la niste crustacee mici si rosii... !!! aiurea... !!! |
||
barboneli Postat pe 13 Iulie 2012 12:59 |
||
---|---|---|
si un filmulet pe care nu l-am facut eu.... sub apa de la Eilat ! 6 minute... cred ca merita ! http://youtu.be/QhrKxm44TvA |
||
barboneli Postat pe 13 Iulie 2012 13:06 |
||
Ioteeee....am nimerit la ora de geografie Stau cuminte in banca si ascult.... | ||
|
||
Rotty Postat pe 13 Iulie 2012 13:08 |
||
daca-ti face placere....... eu tocmai imi curat banana..... |
||
barboneli Postat pe 13 Iulie 2012 13:24 |
||
da, foarte frumoasa zona... Si apa. Seara la Eilat. Idei de concediu...:-) |
||
quasaria Postat pe 13 Iulie 2012 14:20 |
||
ok, nu va mai plictisesc cu Eilat-ul asta... (poate o sa fac un album cu parte din pozele care le mai am... ). dar te rog sa-mi spui si mie, care este semnificatia semnelor astea pe care le puneti voi uneori aici, dar mai mult la comentarii la poze... unde nu sunt emoticoane. Axl mi-a spus odata ca cine folosete mess-ul sau SMS-urile la mobile, stie ce inseamna. cum eu nu folosesc astea... habar n-am ! stiu tot Axl mi-a explicat o data, pe scurt, ca semnul asta: " :)) " inseamna ca a ras.... ! uite, vad acum la tine alt semn " :-) " si nu stiu ce inseamna. e vre-o tabela unde pot sa le vad pe toate ? asaaaa... de curiozitate intreb sa stiu si eu despre ce e vorba... ! mersi ! |
||
barboneli Postat pe 13 Iulie 2012 20:03 |
||
eu nu-s mare fan in afara de :-), :-)), si :P - restul le folosesc pe mess dar aici mi se par obositoare. Da' daca vrei traducerile.... ^#(^ it wasn't me :-bd thumbs up :-q thumbs down m/ rock on! :!! hurry up! X_X I don't want to see :o3 puppy dog eyes %-( not listening :-?? I don't know 8-> daydreaming - :-t time out - :-h wave - ~X( at wits' end - :-c call me - :)] on the phone - (*) star :-j oh go on ^:)^ not worthy :-@ chatterbox (%) yin yang o-+ april o=> billy o-> hiro ;)) hee hee >:/ bring it on :D/ dancing [-X shame on you :)>- peace sign b-( feeling beat up :-" whistling $-) money eyes [-O< praying :-L frustrated >-) alien =:) bug 8-X skull *-:) idea ~O) coffee (~~) pumpkin **== flag %%- good luck @};- rose ~:> chicken :(|) monkey 3:-O cow :@) pig :P phbbbbt :-< sigh :-w waiting :^o liar @-) hypnotized :-SS nailbiting =D> applause #-o d'oh :-? thinking =P~ drooling (:| yawn |
||
quasaria Postat pe 13 Iulie 2012 20:12 |
||
8-} silly :O) clown [-( not talking :-$ don't tell anyone :-& sick L-) loser 8-| rolling eyes I-| sleepy =; talk to the hand :-B nerd O:) angel =)) rolling on the floor /:) raised eyebrow :| straight face :)) laughing :(( crying >:) devil #:-S whew! :-S worried B-) cool :> smug X( angry :-O surprise =(( broken heart :-* kiss :P tongue :"> blushing :x love struck :-/ confused >:D< big hug ;;) batting eyelashes :D big grin ;) winking :( sad :) happy multumit? |
||
quasaria Postat pe 13 Iulie 2012 20:14 |
||
:BZ bee |
||
Axl_R Postat pe 13 Iulie 2012 20:26 |
||
si inca cum.... ! dar numai pentru ca tu te-ai obosit si mi-ai raspuns... dar nu ma ajuta cu nimic ! pe mina m-a obosit numai cand am vazut cate sunt... si ca sunt in engleza ! si vrei sa spui ca tu le ti minte pe toate... sau ai o tabela in fata ta mereu ? am crezut ca o sa-mi spui de: ras, plans, te iubesc, imi place, nu-mi place, bravo, esti formidabil/a, cei prostia asta?, etc. etc. dar apreciez ca ai incercat... !!!! | ||
barboneli Postat pe 13 Iulie 2012 22:14 |
||
Q+ AXL_R o ~O)dim primesc? 8-> place mie !=));-P noapte bunicica si %%- :) |
||
Fss_ssu Postat pe 13 Iulie 2012 23:45 |
||
stii ce, ai cerut O TABELA UNDE SA LE VEZI PE TOATE, daaaa? Pai ce :-SX-(:-/:-B[-( acu' ca nici sa le vezi pe toate nu e bine?!? | ||
quasaria Postat pe 14 Iulie 2012 00:58 |
||
are suflet sensibil si bun,este cinstit,nu minte,are suflet ca de copil.calmul lui,credinta in dzeu,si faptul ca are nevoie de iubire asa cum are un copil.iubirea pe care nu a avut-o niciodata.capacitatea de intelegere mare,si faptul ca evolueaza,se schimba in bine,defectele se micsoreaza cu timpul,unele dispar de tot. daca iubesti cu adevarat pe cineva,il iubesti cu tot cu defecte,asa a spus iisus,ca este usor sa iubesti pe cineva in momentele cand se poarta frumos.si ca iubirea adevarata se vede cand celalalt isi arata defectele,slabiciunile,greselile,comportamentul gresit. |
||
daniilia Postat pe 14 Iulie 2012 07:17 |
||
":-SX-(:-/:-B[-" asta am inteles ca e o injuratura.... dar nu mi-ai tradus macar cele pe care le folosesti tu... alea trei ! si de unde sa stiu eu ca lista e asa mare.... de aia m-am speriat ! "toate" am crezut ca-s vro 5-6... ! oricum... multumirile le-ai primit deja... altele, numai dupa ce-mi spui ce inseamna, pe romaneste, alea trei care zici tu ca le folosesti... ! | ||
barboneli Postat pe 14 Iulie 2012 09:16 |
||
:-)) = :-) = si :P = |
||
quasaria Postat pe 14 Iulie 2012 10:31 |
||
daniila, da, e foarte frumos ca ii vezi asa de bine sufletul... De fapt, nu evolueaza numai el, evoluati impreuna... | ||
quasaria Postat pe 14 Iulie 2012 10:34 |
||
De la: quasaria, la data 2012-07-14 10:31:36:-)) = multumesc... ! (daca-mi permiti... ) :P :-)) mai pot sa te intreb ceva... ? daaaa... ! ok, ce vrea sa insemne emoticonul asta... ca eu n-am inteles ? " " eu nu-l folosesc... am impresia ca o sa ma doara falcile... ! |
||
barboneli Postat pe 14 Iulie 2012 10:47 |
||
inseamna un cind nu mai ai tigari. :-)) |
||
quasaria Postat pe 14 Iulie 2012 11:03 |
||
in sfarsit si un emoticon fara tigari... !!!! mersi ! gata albastrico... am terminat cu intrebarile... !!!! :-)) |
||
barboneli Postat pe 14 Iulie 2012 11:42 |
||
Il iubesc pe el ... nu pentru cine este el....nu pentru ce este....nu pentru cum este.....ci pentru cine sunt eu cand sunt cu el. | ||
garbo093491 Postat pe 14 Iulie 2012 12:00 |
||
mishto de tot... ! n-am inteles nimic... si daca vrei sa explici bine, daca nu... iubeste-l in continuare... ! | ||
barboneli Postat pe 14 Iulie 2012 12:06 |
||
491....frumos Barbo,stai ca iti desenez imediat... doar nu te-oi lasa nelamurit |
||
Rotty Postat pe 14 Iulie 2012 12:16 |
||
astept................ ! da sa ti cont ca titlul topicului e: "ce iubiti la EL/EA ? :-)"... ! | ||
barboneli Postat pe 14 Iulie 2012 13:46 |
||
imi place intrebarea Ce iubiti la el/ea? la mine este el , ce iubesc la el sa fiu eu pe locul in 1 in viata lui . |
||
Andreea_Diaconu_1 Postat pe 14 Iulie 2012 14:22 |
||
si nu povesti , fapte |
||
Andreea_Diaconu_1 Postat pe 14 Iulie 2012 14:23 |
||
De la: Andreea_Diaconu_1, la data 2012-07-14 14:22:08imi place intrebarea asta da raspuns... !!! daaaa... tot n-am inteles ! de fapt si tu scrii ce vrei tu... ce iubesti tu... nu ce iubesti la el... !!! maaama ce greu e... ! daca scriai ca tu iubesti la el ca EL vrea sa fi tu pe primul loc in viata lui... hm, mai merge.... dar tot ii ceream lui Rotty sa-mi deseneze cum vine schema ! |
||
barboneli Postat pe 14 Iulie 2012 14:41 |
||
Mamarutza ei de treaba ca nu gasesc blocnotes-ul si nici creioanele. Tre sa te descurci singur ca nu mai am timp sa le caut. Fug imediat la treaba | ||
Rotty Postat pe 14 Iulie 2012 14:52 |
||
De la: garbo093491, la data 2012-07-14 12:00:39Il iubesc pe el ... nu pentru cine este el....nu pentru ce este....nu pentru cum este.....ci pentru cine sunt eu cand sunt cu el. |
||
Axl_R Postat pe 14 Iulie 2012 15:19 |
||
ne putem detasa un pic, numai un pic de cine sintem NOI si ce mult contam sa ne simtim NOI bine? Intrebarea era ce iubim la cealalta persoana. Ce am iubi - sau ni s-ar parea in continuare nemaipomenit la el/ea - si daca ne-ar intoarce maine spatele? Ne-ar mai placea ceva la celalalt , daca NOUA nu ne-ar oferi nimic? Sau iubim doar conditionat, iubim relatia, nu persoana...? |
||
quasaria Postat pe 14 Iulie 2012 15:41 |
||
Mda..bun� �ntrebare. Am dat un mi-a pl�cut r�spunsul: Dec�t z�mbetul, ochii... Mi-a �ntors spatele �i-i vina mea, orgolii... �i �l iubesc. Oferim �i primim asta-i dragostea nu? Sau oferim �i nu primim �i asta-i dragoste. C�te feluri sunt? Chiar putem spune �n cuvinte de ce �l/o iubim? |
||
Axl_R Postat pe 14 Iulie 2012 16:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce va urma??? | 28 | De la: serena_78 28 Noiembrie 2013 23:19 |
dragoste si ura? | 68 | De la: ready_vivus 9 Decembrie 2009 09:54 |
CE VA MAI MIRA CA MAIDANEZII SI CAI SUNT OMORATI CU CRUZIME CAND OAMENII SUNT TRATATI DE ANGAJATORI CA NISTE NUMERE DE STATISTICA SI ATAT . | 0 | De la: 21 Mai 2011 10:44 |
|
||
Confused | 12 | De la: zambila 20 Octombrie 2010 09:55 |
Buna dimineata! | 6 | De la: moniq_ 2 Iunie 2010 11:06 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn