Ceea ce mi se pare mie ca nu este suficient analizata este situatia particulara Dlui in cauza. Pai, casatorit de 30 de ani, bunic. Sa presupunem ca s-a casatorit la 20 de ani, pentru ca partenera a ramas insarcinata. Pe cale de consecinta... Domnul are cel putin 50 de ani. Sotia are o problema medicala si nu mai poate intretine relatii sexuale, fapt petrecut cu 15 ani in urma conform spuselor initiatorului topicului. Deci, atunci cand Domnul in cauza avea ~35 de ani... Buun... Incercand sa analizez variantele posibile in situatia data: 1. Sotul isi imbraca camasa de martir si o apuca pe calea abstinentei din dragoste pentru sotie. Frumos, dar nerealist 2. Cuplul se desparte. Simplu si comod. Totul se termina 3. El isi gaseste o amanta, sotia accepta, se intra intr-un soi de menage a trois sau o relatie nedeclarata cu acceptul tacit al sotiei. Sanse destul de mari ca intr-un final sa se ajunga tot la finalul de la pct. 2 4. Se discuta deschis si rezonabil, pentru a gasi o solutie, intre 2 oameni inteligenti care tin unul la celalalt si au interese comune. Amandoi isi exprima dorinta de a fi impreuna. Ea isi exprima temerea ca in situatia in care el ar avea o relatie stabila cu o alta femeie exista riscul semnificativ ca intr-un final sa doreasca sa isi intemeieze o alta familie. Ajung amandoi la concluzia ca nu isi doresc asta si agreaza ca situatie de compromis ca Domnul sa intretina relatii concomitent cu mai multe partenere pentru a-si satisface nevoile sexuale, astfel mitigand riscul de a se atasa de alta femeie. Domnul a fost acuzat ca nu a inteles nimic din viata, ca da cu parul in gaura din gard, ca nu are relatii, ca face sex sportiv... Posibil Dar este posibil in baza 4 de mai sus ca Domnul... sa aiba o singura relatie. Cu sotia lui. este extrem de dificil sa intelegi relatia intre 2 oameni privind pe vizorul usii... Ce este acceptabil pentru 2 oameni inteligenti care stiu sa comunice... doar ei stiu |
burst4x Postat pe 21 Noiembrie 2012 20:27 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
L-am inselat fara sa vreau! | 23 | De la: garbo172304 1 Ianuarie 2017 22:23 |
sfat | 80 | De la: sora_ilsi 7 Februarie 2011 00:23 |
poti ramane langa sotie doar pentru un copil, desi spui ca nu o mai iubesti? | 107 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:53 |
|
||
Studiu de caz plus intrebare... | 46 | De la: Luminitza 28 Mai 2009 10:56 |
ce ne dorim de la viata? | 43 | De la: caleidoscop 13 Iulie 2012 15:04 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară