Buna! Cat de lung scrieti un anunt de vanzare sau inchiriere? Cam cate detalii sa dau? E prima data cand incerc sa inchiriez un apartament. Sa ii fac si poze? Va multumesc in avans pentru raspunsuri. |
||
dana2011 Postat pe 20 Iulie 2012 18:35 |
||
---|---|---|
Pozele sunt foarte importante. Incearca sa le faci cat mai clare: baie, bucatarie, dormitoare, living, hol. Nu e nevoie decat sa scrii imbunatatirile, etajul, anul de constructie al blocului si nr de contact, dar mai ales sa specifici ca esti particular, bineinteles conditiile in care vrei sa inchiriezi: suma si cate luni in avans doresti. Exemplu: particular vand/inchiriez ap. 2/3 camere, gresie, faianta, parchet, termopane, ac, etaj 3/8 300eur/luna, 2+1. |
||
b727ana Postat pe 20 Iulie 2012 18:39 |
||
Am omis... trebuie sa scrii -in cazul inchirierii- ne/mobilat si complet utilat -aragaz, frigider, masina de spalat, microunde,etc- | ||
|
||
b727ana Postat pe 20 Iulie 2012 18:42 |
||
Nu stiu daca e o lungime standard. Trebuie sa dai cat mai multe detalii: camere, zona, daca e mobilat, daca are termopane, parchet, ma rog, despre facilitati. Da, ideal ar fi sa pui si poze � stii ce se spune, o poza face uneori cat 1000 de cuvinte. Eu imi pun anunturile pe ImobiliareBiz.ro, am vandut repede terenul si casa. Bafta! | ||
bunicuta_creta Postat pe 20 Iulie 2012 18:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce stiti despre Polianthes Tuberosa (Chiparoase) | 1 | De la: Sincer 27 Ianuarie 2010 17:10 |
Gardul casei, alternative | 214 | De la: yanyacharberet 8 Noiembrie 2009 20:50 |
o gradina trebuie udata fertilizata sapata...si tot restul...:D | 73 | De la: fleurdelis 20 Martie 2010 09:46 |
|
||
Super oferta bormasina cu acumulator! | 1 | De la: garbo_1616 2 Aprilie 2012 12:49 |
Tehnologia construirii unei case de lemn | 18 | De la: caselemncasaneo 5 Februarie 2014 14:50 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri