Si ca mine mai sunt 18.000.000 indragostiti de Romania ,DA ! Atunci vom declara ziua de 29 iulie 2012 ZIUA INDRAGOSTITILOR DE ROMANIA ,DA ! http://www.trilulilu.ro/video-cultura/roses-melodii-de-dragoste |
||
VOIAJOR Postat pe 27 Iulie 2012 11:47 |
||
---|---|---|
bai... si eu pot sa zic ca iubesc Romania... adica tot ce e legat de natura, cea inca neatinsa de mana omului... cu oamenii n-am nimic ceva legat de sentimente... dar regimul nu-l iubesc de loc ! regimul; culinar in schimb... iar il iubesc ! inclusiv bauturile ! ce sa fac, asa sunt eu mai superficial... !!!! de votat insa nu votez, ptr. ca sunt doar un turist acolo... !!! un turist care se bucura mareu cand e pe acolo.... | ||
barboneli Postat pe 27 Iulie 2012 11:57 |
||
eu... asa, mai platonic. | ||
|
||
quasaria Postat pe 27 Iulie 2012 12:06 |
||
NU!, ca n-o iubesc eu, nu stiu cat ma iubeste ea pe mine, ca pe unde merg si vad, observ numai :(:(:( si nici cum, cifra ceia' care nu stie nici macar ce inseamna :) in Romania...ne ofera Tv. " casca'gura prostule" suficient!....O iubeam mai mult in urma cu ceva ani cand era mai Verde...acum, parca nici D-zeu n-o mai iubeste, nici macar platonic :(:( Da tu, di ce-o iubesti,asa? :-w |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Iulie 2012 12:14 |
||
Si Da si Nu. Asa ca pe 29 m-am abtinut, mai ales ca am avut multe lucruri lucruri de facut si locuri de vazut in vara aceasta. |
||
charmelen Postat pe 5 August 2012 16:47 |
||
Vezi ca te balbai.... | ||
Rotty Postat pe 5 August 2012 17:05 |
||
serios, cutu-cutu? Boala grea asta sa nu poti sa te abtii sa te bagi in seama, doar doar ti-o mai da si altcineva un pic de atentie. |
||
charmelen Postat pe 5 August 2012 17:29 |
||
Io am vb pe bune, ca ai repetat....Deci fara misto(regionalism) TU CE AI IN DEFINITIV CU MINE????? | ||
Rotty Postat pe 5 August 2012 17:33 |
||
De la: Rotty, la data 2012-08-05 17:33:27Io am vb pe bune, ca ai repetat....Deci fara misto(regionalism) TU CE AI IN DEFINITIV CU MINE????? Daca ai fi vorbit pe bune fara nici o intentie, ai fi spus pur si simplu ca am repetat un cuvant nu ca ma balbai (care, apropo, are un sens oarecum diferit de cel pe care crezi tu ca-l are). Asa ca inainte sa te repezi sa-ti dai cu parerea despre erorile altora, mai bine te-ai asigura ca stii bine ceea ce vrei sa spui. In definitiv, nu am nimic cu tine, desi aceeasi intrebare as putea pune-o si eu, dar pe mine chiar nu ma intereseaza raspunsul. |
||
charmelen Postat pe 5 August 2012 17:53 |
||
iubirea de patrie un sentiment abstract... dar cand citesc cum e blamata tara, am descoperit ca iubesc Romania. |
||
Eugenia_ Postat pe 5 August 2012 18:01 |
||
V�z�nd c��i o vb de r�u, mi-am dat seama, c� io chiar iubesc �ara asta. |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 18:01 |
||
Ei, hai sa ne-apucam de bocit acuma....ca toate se ruineaza, usuca X nu vede cine trebuie sa vada, ca nimic nu mai este cum a fost si nici n-o sa mai fie... ...."dar iubirea de mosie e un zid. Care nu se-nfioreaza de-a ta faima...." Vor veni si zile cu SoaRe! ....ploi seci si neproductive, avem destule....aproape ca ne-am uscat la radacina......umeaza incimentarea?!?! ....macabru.... X_X |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 19:30 |
||
"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris �i pentru noi, Bucuro�i le-om duce toate..." Cine o bocit? |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 19:49 |
||
Marasesti- Oituz?... s-o mutat di la Vaslui...daaaaa:(:( ..Acu' te zburlesti... ...nope! ...am cravata mea si ma mandresc cu ea si mi-o schimb de cate X vreau Da tu de ce esti in CO? Eh ...luna ;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 20:51 |
||
Io c�nt Pui de lei. ��i mai aminte�ti? Luna AuGust. ;)) |
||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 21:00 |
||
Daaaa, io tot August...in puii mei! ;)) ....si ce, pi 23 nu era defilarea, na....ca ai uitat! si restu ....fine! A, era sa uit |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 21:41 |
||
Ha? | ||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 23:04 |
||
Pa!...s-o dus~~~~~~ ii 1 Dec .... |
||
Fss_ssu Postat pe 5 August 2012 23:11 |
||
:) Pt traducere. | ||
Axl_R Postat pe 5 August 2012 23:14 |
||
apropo... "Afla�i c�nd totul va fi bine �n Rom�nia! Atunci c�nd �n Rom�nia un poli�ist poliglot va ajuta un �igan ostenit de munc� s� se urce �ntr-un tren cu suspensie magnetic� �n care c�l�toresc func�ionari bugetari boga�i �i antreprenori cinsti�i pentru a fi martori la un proces intentat unor politicieni corup�i." (daca scria Voiajor-ul treaba asta, aplaudati... daca am scris-o eu... o sa iubiti si mai mult Romania... !!! ) |
||
barboneli Postat pe 7 August 2012 06:56 |
||
''C�ci r�m�ne st�nca, de�i moare valul,'' Marin Sorescu "Trebuiau sã poarte un nume" Eminescu n-a existat. A existat numai o �ar� frumoas� La o margine de mare Unde valurile fac noduri albe. Ca o barb� nepiept�nat� de crai. �i ni�te ape ca ni�te copaci curg�tori �n care luna �i avea cuibar rotit. �i, mai ales, au existat ni�te oameni simpli Pe care-i chema : Mircea cel B�tr�n, �tefan cel Mare, Sau mai simplu : ciobani �i plugari, C�rora le pl�cea sã spun� Seara �n jurul focului poezii - "Miori�a" �i "Luceaf�rul" �i "Scrisoarea a III-a"... Au trecut ani de la examenul pt treapta a 2-a (liceu)...dar n-am uitat. |
||
Axl_R Postat pe 7 August 2012 07:45 |
||
Nici eu nu am uitat & nu voi uita, dar stiu ca nu vor mai exista la fel, niciodata si asta e o mare durere pt. Romania...caci si ea are suflet si Iubeste....dar putini simt asta! Eh laaaaasa!...nu se'ntoarce Roata ?? :) |
||
Fss_ssu Postat pe 7 August 2012 09:21 |
||
O iubesc din tot sufletul da' nu ma iubeste ea pe mine... Iubire neimpartasita, deh... | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 7 August 2012 11:30 |
||
Romania este o tara vesela.... http://www.youtube.com/watch?v=_iLQM1wpi-c&feature=related |
||
VOIAJOR Postat pe 8 August 2012 00:30 |
||
De la: VOIAJOR, la data 2012-07-27 11:47:52Si ca mine mai sunt 18.000.000 indragostiti de Romania ,DA ! Demagogia + Democratia g�dila Romania http://www.youtube.com/watch?v=1uZesFkcRs8&feature=endscreen&NR=1 |
||
VOIAJOR Postat pe 8 August 2012 07:50 |
||
De la: charmelen, la data 2012-08-05 16:47:41Si Da si Nu. Daca traiesti bine ...... http://www.youtube.com/watch?v=1uZesFkcRs8&feature=endscreen&NR=1 |
||
VOIAJOR Postat pe 8 August 2012 07:52 |
||
De la: VOIAJOR, la data 2012-08-08 00:30:51Romania este o tara vesela.... mi-a placut... ! nu de Basescu, de reporter... ! ai adresa lui din Canada, cumva... ??? uite inca unul veselll http://youtu.be/7dTW7Juo21E |
||
barboneli Postat pe 8 August 2012 11:18 |
||
Daaaa, ce vesela ii! ....rade omu de foame si plange de sete ca-i moare vitelu'n grajd, ca s-o uscat, tati, ca cucuruzu nu mai creste sa faca malaiu', ca padurea se balangane si striga la cer de o luat foc,ca mamele nu mai pot sa-si tina odraslele'n frau si le ia telefonu mobil....ca, porcu, mai sta'n cotetz sa guitze....iese si se pune cu couru'n balegar si isi bea propriul pishat.....si cand trage a "chiere", il taie si il mananci tu, eu, ala, aia..... Daaaaa! sa radem cu putere sa facem spume ca la bere.....ca ne-am imbatat!...Jalnic! Laaaasa, ca "Sfintii" au grija de IUBIRE! Dumnezau, cu mila, sa randem breeeee!...ca atat, ne-o mai ramas!:(:(:(:(:(:(:( |
||
Fss_ssu Postat pe 9 August 2012 10:22 |
||
De la: VOIAJOR, la data 2012-08-08 07:52:27De la: charmelen, la data 2012-08-05 16:47:41Si Da si Nu. Relax! tanti nu gusta videouri made in Felixland. Ia mai bine aici baladele lui Tonta si lui Cacarau ca sa te mai destinzi: http://www.youtube.com/watch?v=bYFrU39PDDs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=AyfXvX0M_3o |
||
charmelen Postat pe 9 August 2012 13:55 |
||
))))) " Va declar: HOT & HOTIE" |
||
Fss_ssu Postat pe 9 August 2012 15:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Si totusi e adevarat... :sml-confused0024: | 97 | De la: blondina_X 22 Octombrie 2010 22:21 |
alergie la cosmetice | 3 | De la: garbo_2178 20 Mai 2012 22:49 |
Barbatul "Ai dreptate draga mea!" | 100 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:04 |
|
||
Ce sunt sentimentele si de unde apar ele? Animalele au sentimente? | 33 | De la: delada 12 Septembrie 2015 20:43 |
IMPORTANT...SPUNETI NU VACCINULUI ... | 31 | De la: Anouk 16 Ianuarie 2010 20:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural