A si asta m-o deranjat "Ma gandesc cu groaza la realitate" De ce asa?!...cand tu de fapt, explici clar,ce si cum ....pe aici???....si in final :Trosc, boaf ! eeeee!....ii treaba ta, na. Cu "House"? ...io numa cu haosu' din juru lui, imi incarc memo+ a mea.....da laaasa, in final se termina totul in intregime, nu lasa el jumatatile de masura sa-i afecteze "spatiu" |
||
Fss_ssu Postat pe 7 August 2012 14:46 |
||
---|---|---|
De la: suparatu_, la data 2012-08-07 14:37:51De la: klaire, la data 2012-08-07 12:18:33Suparatule, |
||
klaire Postat pe 7 August 2012 16:51 |
||
De la: klaire, la data 2012-08-07 16:51:28 tine de nivelul de ipocrizie al fiecaruia. Mie, de ex., mi s-ar parea onest sa scrie exact pe topic ce are de spus. Iar daca altii n-au chef sa citeasca - nici o problema, pot sa nu citeasca. Nu ii obliga nimeni. Mi s-a intimplat sa constat discrepante majore intre "imaginea publica" si conversatiile private. Asa cum sint discreptante intre doua nickuri ale aceleiasi persoane.. eventual se si cearta intre ele. Pot sa postez de ex. un mesaj privat absolut penal de la una din " duamnele" care isi fluturau batistuta pe la nas chiar la subiectul asta.... ca ea e o delicata.... si oh, cum putem vorbi asa... si, in general, cum de putem sa nu fim suavi.... |
||
|
||
quasaria Postat pe 7 August 2012 18:33 |
||
Ca intotdeauna, exista si alte variante, asa este; ipocrizie poate fi daca se intampla exact ce ai spus - pe o parte fluturarea batistutei, pe de alta...scos sabia din teaca; nu suavitatea sau lipsa ei m-a pus in incurcatura ci dorinta de a continua, crescanda, a doamnei. E drept, nu sunt obligata sa citesc, dar ...vreau sa divortez si am zis ca poate fi ceva de citit; cand colo, numai teorie, alta decat banuiam. Cat despre: "Asa cum sint discreptante intre doua nickuri ale aceleiasi persoane.. eventual se si cearta intre ele." Incep sa fiu convinsa de asa ceva |
||
klaire Postat pe 7 August 2012 19:33 |
||
Si eu sunt de parere ca gandul sinuciderii este unul foarte grav..si oricat am vrea sa fim de .rautaciosi, trebuie sa luam foarte in serios persoanele carora le vin genul asta de ganduri..ar putea fi foarte dezamagite de ceva din viata lor sau chiar deprimate..si eu am fost deprimata in viata mea, acum vreo cateva luni...au fost niste momente groaznice care nu mi-ar placea sa se repete...insomnii, lipsa poftei de mancare, tristete continua...norocul meu e ca am descoperit la timp site-ul depresiv(.)[ro], unde am gasit raspunsuri la mai multe intrebari pe care le aveam despre depresie... mare grija cu depresia :) | ||
garbo_3491 Postat pe 16 August 2012 10:10 |
||
LASA | ||
MARILENA_25 Postat pe 27 August 2012 17:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu mai inteleg nimic :( | 32 | De la: fleurdelis 11 Iunie 2010 00:06 |
prea sentimentala | 20 | De la: garbo_398552 5 Mai 2014 23:26 |
Vreau sa-mi salvez casnicia | 59 | De la: linistit 27 Februarie 2011 13:49 |
|
||
Un pic de ajutor..ceva sfaturi | 14 | De la: daniilia 16 Ianuarie 2011 09:15 |
dat in gura ca la coasa? | 40 | De la: tutankhamon 22 Octombrie 2009 19:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară