adica care e diferenta... eu cel putin, cred ca este ?!? | ||
barboneli Postat pe 4 August 2012 11:04 |
||
---|---|---|
Azi nu pot raspunde, ca gandesc cu suvitzele blonde | ||
Rotty Postat pe 4 August 2012 11:20 |
||
sincer... ma bazam la un raspuns de la tine. dar poata sa vina cand vrei si ai chef, tu... ! | ||
|
||
barboneli Postat pe 4 August 2012 11:28 |
||
Pai, sunt sinonime. | ||
mamamiamea Postat pe 4 August 2012 20:01 |
||
sinonime... ? stiu eu... eu zic ca nu totusi. dar da, daca te referi in mare. e ca si cum spui unei fete, dragutza, frumoasa sau superba... sau cam asa ceva. si astea sunt sinonime. eu ziceam ca, istetz pot sa te nasti, in nici un caz nu te nasti inteligent sau destept... inteligent devi si destept esti cand deja ca inteligent ai acaparat o multime de informatii si experientza din viata si in plus, mai stii si s-o explici sau sa-i inveti pe altii... ! asta e ce cred eu... dar aici pe topic nu e pe puncte... adica oricine are dreptate ! | ||
barboneli Postat pe 4 August 2012 20:35 |
||
Isteata...intrebare!! Inteligent...cine-a pus-o!! Destepti ..cei care raspund!! Sau Desteapta..intrebare! Istet ..cine-a pus-o! Ineligent...cine poate raspunde! Sau: Ineligenta ...intrebare Destept...cine-a pus-o! Istet...cine raspunde!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 4 August 2012 21:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre intrepretarea..Ca romanii sunt un popor necivilizat,,din cauza ca sunt nemultumiti,,fata de nemtii care sunt un popor de ipocriti | 6 | De la: Axl_22 19 Noiembrie 2011 14:46 |
Daca toti am fi la fel, cum ar fi viata? | 41 | De la: caleidoscop 24 August 2016 22:31 |
probleme vietii,neintelegerile dintre oameni,certurile,si din cauza ca oamenii sunt rai unii cu altii se imbolnavesc si exista atatea boli,daca oamenii ar fii respectat poruncile si ar fii corecti unii cu altii,oamenii ar fii trait unii cu altii si nu ar | 6 | De la: ingerasulluptator 7 Mai 2012 07:39 |
|
||
garbo&kidz.....oare se poate? | 105 | De la: Laura_M 22 Iunie 2010 13:03 |
saloanebune | 2 | De la: ioanarazvan 28 Iunie 2009 20:47 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri