e bine ca stii ce nu poti. Dovada de realism. Daca tot stii, data viitoare sari mai molcom. Nu de altceva, sa nu te ranesti.... ![]() ps: si nu sint prea plina de efuziuni si pupaturi, de felul meu. Asa ca ...abtine-te, pls. |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 08:46 |
||
---|---|---|
Puii mei de rochii albe si negre....Io imi trag (de ciuda) una rosie cu buline si retro pe deasupra ![]() http://assets.sport.ro/assets/protv/2012/08/02/image_galleries/26832/elena-gheorghe-superba-intr-o-rochie-rosie-petrecere-de-ziua-ei_1.jpg ....sa nu aud comentarii cum ca nu o pot purta azi la terasa cand ma intalnesc cu fetele la micul dejun ... ![]() |
||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2013 08:49 |
||
![]() mie tot aia imi place, si ma gindesc de unde sa o cumpar, ca n-am chef sa o aduc cu vaporu'. ![]() Am vazut unele prin magazinre, da' nu erau la fel.... |
||
|
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 08:51 |
||
De la: quasaria, la data 2013-07-07 08:46:47e bine ca stii ce nu poti. Dovada de realism. Nu, tu esti obisnuita sa te pupe lumea-n cur la figurat(indiferent de ce bazaconii scoti), ca altfel vezi numai dusmani in jur! ![]() ![]() Atat de simplu poti fi manipulata. Ascundeti, frate, adevarul si scoateti toata dulceata din Q! ![]() Ok, nu te tzuc, dar adio tot ti-l plasez...pe la shale, ca sa nu doara prea tare! ![]() |
||
magdabeauty Postat pe 7 Iulie 2013 08:54 |
||
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2013 08:54 |
||
De la: magdabeauty, la data 2013-07-07 08:54:26 si tocmai vroiai sa te conformezi si tu, de insistai asa apasat? Nu, merci! ![]() rotty, partea proasta e ca nu poti sa probezi cind cumperi online.... nici nu vezi materialul si eu am o obsesie cu plasticul sa nu fie prea pastic...samd.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 09:17 |
||
Daca curul tau e la fata, eu nu mai zic nimic. Ai spus tu totul! ![]() ![]() |
||
magdabeauty Postat pe 7 Iulie 2013 09:20 |
||
![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 09:24 |
||
Am zis doar ca intelept e sa nu ma pun cu tine, si nu pentru mine, ci pentru tine, pentru ca stiu cat de usor poti cadea si facem spectacol ![]() ![]() Hai, duminica frumoasa, minunata si cum vrei tu! Si cumpara-ti, doamne iarta-ma, uratica aia de rochie daca te face happy! Really! ![]() |
||
magdabeauty Postat pe 7 Iulie 2013 09:24 |
||
oh, multumesc pentru generozitate, dar ma simt excelent asa, decadenta! ![]() Mai ales in rochite transparente - si scurte! ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 09:28 |
||
![]() Da' m'neata! "cioace"??? ![]() :-w na! ![]() ![]() Mai, eu nu-s samantza de scadal si te rog sa nu ma confunzi,'ntzales? ![]() ....eii, nu vrei, nu-ti mai dau!:( :( ....buna ziua! ![]() ![]() ![]() da io tot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Iulie 2013 09:34 |
||
Supi , las ca iau io florile si vreo doi ![]() ![]() ![]() ![]() Q , asta e si problema mea. Cumpar doar ce pot vedea live si pipaii cu manutza mea.....aceeasi problema ![]() |
||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2013 09:39 |
||
Măi, de la o rochie ajungem la pupat ici-colo şi la pipăit. ![]() N-am zis nica. ![]() |
||
Axl_R Postat pe 7 Iulie 2013 10:19 |
||
pai... daca e asa sexy rochia, poftim! Necuratu'! ![]() Daca nu era asa de transparenta, si asa de scurta, n-ajungeam.... ![]() ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 10:21 |
||
![]() |
||
Axl_R Postat pe 7 Iulie 2013 10:34 |
||
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2013 10:44 |
||
![]() ei na, te toceste daca stai la pupat? ![]() poi daca te vad in rochia aia, ailalta...eu nu ma abtin ![]() ![]() ![]() ![]() Ia sa fi fost saraca lipita pamantului....purtai FRUNZA.... ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Iulie 2013 12:14 |
||
iar se baga cacacioasa asta de frustrata in seama. nu-nteleg de ce n-o scoti de la prieteni, magda. nu-ti dai seama ca toata distractia ei e forumul asta amarat, aici se simte si ea diva ![]() mare rabdare trebuie sa ai sa negociezi cu astfel de panarame. o taranca plecata in panama la munca, de unde dracu vrei sa stie cum sa se imbrace? ca o cocota ![]() ![]() mi-a placut faza cu courul si fatza, i-ai tras-o!!! ![]() ![]() ![]() ![]() sictir, mamaie! si poti sa te imbraci oricum, ca tot fleasca esti! ![]() ![]() |
||
garbo_11163 Postat pe 7 Iulie 2013 14:37 |
||
nu discut cu clone, mai ales cu clone cretine. |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 15:17 |
||
![]() Razi cam mult, pentru cat de serios vb.! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Iulie 2013 12:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs Garbo si La Femme | 674 | De la: ConcursGarbo 16 Iunie 2016 20:54 |
produse oriflame | 1 | De la: lilly26 5 Septembrie 2010 00:45 |
Bijuterii din sticla tip Murano | 1 | De la: BijuteriiXandra 11 Iulie 2009 22:41 |
|
||
Magazine de pantofi | 1 | De la: Gretty09 23 Iulie 2009 15:50 |
Rochii de seara,ocazii speciale,modele deosebite ! | 15 | De la: moniq29_uk 31 Iulie 2015 10:19 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9