e bine ca stii ce nu poti. Dovada de realism. Daca tot stii, data viitoare sari mai molcom. Nu de altceva, sa nu te ranesti.... ps: si nu sint prea plina de efuziuni si pupaturi, de felul meu. Asa ca ...abtine-te, pls. |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 08:46 |
||
---|---|---|
Puii mei de rochii albe si negre....Io imi trag (de ciuda) una rosie cu buline si retro pe deasupra .... http://assets.sport.ro/assets/protv/2012/08/02/image_galleries/26832/elena-gheorghe-superba-intr-o-rochie-rosie-petrecere-de-ziua-ei_1.jpg ....sa nu aud comentarii cum ca nu o pot purta azi la terasa cand ma intalnesc cu fetele la micul dejun ... |
||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2013 08:49 |
||
mie tot aia imi place, si ma gindesc de unde sa o cumpar, ca n-am chef sa o aduc cu vaporu'. Am vazut unele prin magazinre, da' nu erau la fel.... |
||
|
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 08:51 |
||
De la: quasaria, la data 2013-07-07 08:46:47e bine ca stii ce nu poti. Dovada de realism. Nu, tu esti obisnuita sa te pupe lumea-n cur la figurat(indiferent de ce bazaconii scoti), ca altfel vezi numai dusmani in jur! Atat de simplu poti fi manipulata. Ascundeti, frate, adevarul si scoateti toata dulceata din Q! Ok, nu te tzuc, dar adio tot ti-l plasez...pe la shale, ca sa nu doara prea tare! |
||
magdabeauty Postat pe 7 Iulie 2013 08:54 |
||
...No , asta e o problema Q....Daca vad pe aici , te anunt. O trimit cu avionul sa nu intre la apa | ||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2013 08:54 |
||
De la: magdabeauty, la data 2013-07-07 08:54:26 si tocmai vroiai sa te conformezi si tu, de insistai asa apasat? Nu, merci! rotty, partea proasta e ca nu poti sa probezi cind cumperi online.... nici nu vezi materialul si eu am o obsesie cu plasticul sa nu fie prea pastic...samd.... O sa vad ce mai clocesc designerii pe aici pt la vara. Oricum am chef de o little black dress, una noua adica, e anti winter mood..... |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 09:17 |
||
Daca curul tau e la fata, eu nu mai zic nimic. Ai spus tu totul! | ||
magdabeauty Postat pe 7 Iulie 2013 09:20 |
||
- pisi, nu imi amintesc sa fi citit ca ai specificat unde doreai sa pupi, dar s-a dedus destul de clar din mesajul anterior. Asa ca las-o cum a cazut, ca devii din ce in ce mai penibila, oricum. De la crizele ca nu iti permite mama natura sa porti rochii mai expuse ajungi sa demonstrezi ca nu iti permite mama natura nici conversatii in contradictoriu. Si pt asta nu mai exista cure sau fitness..... | ||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 09:24 |
||
Am zis doar ca intelept e sa nu ma pun cu tine, si nu pentru mine, ci pentru tine, pentru ca stiu cat de usor poti cadea si facem spectacol Hai, duminica frumoasa, minunata si cum vrei tu! Si cumpara-ti, doamne iarta-ma, uratica aia de rochie daca te face happy! Really! |
||
magdabeauty Postat pe 7 Iulie 2013 09:24 |
||
oh, multumesc pentru generozitate, dar ma simt excelent asa, decadenta! Mai ales in rochite transparente - si scurte! Vreo problema? Police? |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 09:28 |
||
Da' m'neata! "cioace"??? ....o fi fermoarele care se des_fac.....lasa, mai bine imi spui tu magda! :-w na! ca doar tu esti ceea cu experienta si fata mai tanara (pe deasupra ) Mai, eu nu-s samantza de scadal si te rog sa nu ma confunzi,'ntzales? ....eii, nu vrei, nu-ti mai dau!:( :( ....buna ziua! da io tot -cesc fetele! |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Iulie 2013 09:34 |
||
Supi , las ca iau io florile si vreo doi -ici......asa , de mandra ce is Q , asta e si problema mea. Cumpar doar ce pot vedea live si pipaii cu manutza mea.....aceeasi problema |
||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2013 09:39 |
||
Măi, de la o rochie ajungem la pupat ici-colo şi la pipăit. N-am zis nica. |
||
Axl_R Postat pe 7 Iulie 2013 10:19 |
||
pai... daca e asa sexy rochia, poftim! Necuratu'! Daca nu era asa de transparenta, si asa de scurta, n-ajungeam.... Ma rog, poate la pipait da, sa vedem "materialul" - dar la pupaturi n-ajungeam precis! |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 10:21 |
||
Axl_R Postat pe 7 Iulie 2013 10:34 |
||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2013 10:44 |
||
ei na, te toceste daca stai la pupat? poi daca te vad in rochia aia, ailalta...eu nu ma abtin ....iti zic! ca niste profesioniste purtatoare de rochii ce va stiu, mai bine imi dati si mie niste lamuriri....pe unde are deschidearea, cum se imbraca si ......nu mai faceti gura ca nu va place! ....ei, aia,aia,aia......mofturoaselor!:( Ia sa fi fost saraca lipita pamantului....purtai FRUNZA.... |
||
Fss_ssu Postat pe 7 Iulie 2013 12:14 |
||
iar se baga cacacioasa asta de frustrata in seama. nu-nteleg de ce n-o scoti de la prieteni, magda. nu-ti dai seama ca toata distractia ei e forumul asta amarat, aici se simte si ea diva mare rabdare trebuie sa ai sa negociezi cu astfel de panarame. o taranca plecata in panama la munca, de unde dracu vrei sa stie cum sa se imbrace? ca o cocota mi-a placut faza cu courul si fatza, i-ai tras-o!!! sictir, mamaie! si poti sa te imbraci oricum, ca tot fleasca esti! |
||
garbo_11163 Postat pe 7 Iulie 2013 14:37 |
||
nu discut cu clone, mai ales cu clone cretine. |
||
quasaria Postat pe 7 Iulie 2013 15:17 |
||
Razi cam mult, pentru cat de serios vb.! |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Iulie 2013 12:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute pentru toate buzunarele | 1 | De la: garbo172012 13 Octombrie 2010 23:19 |
vand urgent costum de baie colectia 2010 | 1 | De la: nico_valima 10 Iulie 2010 02:31 |
targ de haine | 1 | De la: thestylishflamingo 19 Mai 2010 19:39 |
|
||
CLUB ASTERIA - ASTERIA CLUB - 0723506937 | 1 | De la: mihaiamedeo 22 Aprilie 2011 22:30 |
concurs la femme | 1 | De la: garbo_4024 20 August 2012 15:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară