Chiar conteaza studiile si parerea altora intr-o relatie?

Sa stii ca un mitocan sau un afemeiat poate sa fie cu bani sau fara bani. Mitocania nu este un atribut doar al unora dintre ei. De aceea trebuie sa deschizi bine ochii cand iti alegi un partener. Ileana Vulpescu scria undeva ca unele femei isi aleg cu mai mult discernamant camasa de noapte decat partenerul. Nu-ti alege partenerul functie de zodie: trebuie sa intelegi, fiecare din noi este UNIC. Nu exista patternuri si un anume grup de oameni care se comporta la fel. Si da, parerea celorlati conteaza si am sa-ti spun de ce: cu exceptia cazului in care vreti sa traiti izolati in munti, trebuie sa traiti intr-o comunitate. Puteti sa incercati razboiul asta: noi doi contra lumii, dar sa stii ca pe termen lung este unul pierdut. Iubirea voastra pasioanala va dispare peste vreo 2 ani si atunci presiunea celor din exterior (familiile voastre de principiu) va da roade, mai devreme sau mai tarziu. Faptul ca nu are bani, nu e un mkotiv sa-l respingi, poate ca in viitor va face bani. Daca nu-i va face insa, frustrarile tale vor deveni destul de adanci. Trebuie sa intelegi ca doar dragostea nu este suficienta pentru a tine o relatie. Trebuie sa existe mai mult de atat intre voi. Success!
garbo_2112
Postat pe 6 Septembrie 2012 08:46
dragoste, respect, incredere....si sa fiti amandoi pe aceeasi lungime de unda...si sa stiti amandoi sa faceti bani....si dragoste!
caleidoscop
Postat pe 7 Septembrie 2012 15:39
Parerea altora ..chiar NU conteaza!! Nu ar trebui sa conteze!
Studiile..uneori ..conteaza..O academiciana intr-o relatie cu un agricultor...un prea au in comun profesia..Dar stiu ca sunt mii de exemple care ma contrazic..asa ca mai bine ma abtin in a raspunde la aceasta intrebare..
Uneori conteaza-si alteori nu conteaza!
elisabeta_boia
Postat pe 7 Septembrie 2012 23:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa uit 55 De la: Luna_in_capricorn 23 Octombrie 2011 19:42
dorinta de libertate 29 De la: nely45 17 Decembrie 2009 17:36
buna 3 De la: garbo_414110 8 Martie 2019 02:39
Oare cati dintre noi stiu cine sunt, pentru ce traiesc si sunt multumiti de ceea ce lasa in urma lor? 218 De la: garbo027119 4 Decembrie 2009 22:14
dezorientata.am nevoie de un sfat 66 De la: garbo061173 13 Octombrie 2009 10:45
Setari Cookie-uri