SA NU RIDETI CA SE IA ....!

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=XY-EqNkutVo
VOIAJOR
Postat pe 6 Septembrie 2012 05:43
Ai dreptate....Eu rad cand mi se da,nu cand mi se ia
Rotty
Postat pe 6 Septembrie 2012 06:19
si nu inteleg, ce vrei? nu ai ce face sau cum?
MARILENA_25
Postat pe 18 Septembrie 2012 13:50
De la: MARILENA_25, la data 2012-09-18 13:50:27si nu inteleg, ce vrei? nu ai ce face sau cum?

Da' tu ce vrei??? Omu' macar a postat ceva amuzant... Tu vrei sa faci pe interesanta? SAU CUM???? Ca nici eu nu inteleg!!!
b727ana
Postat pe 18 Septembrie 2012 14:21
Eu stiam ca rasul este molipsitor asa ca:
HAI SA RADEM

Vechi da'...Asa ca sa-ti aduci aminte, in caz ca uitasi...

CUM REFUZ� ROM�NCELE - PE ZONE

Ardelencele. M�, iubi, m�, nu vreau amu. Nu te sup�ra pe mine, da' io zic s-o l�s�m p� m�ne. Bine, dac� vrei �i-o fac oral o ��r�, dar s� �tii c� nu am chef d� mai mult, c� m� simt a�a de mole�it�, a�a lenioas�. Bine, iubi? Hai, m�, promit c� �n uichend stau �i io mai mult �i poate ne uit�m la un film de care-�i place �ie...

Oltencele. Tu�i apra�teul t�u azi �i m�ine, p�i ce futai ��i trebuie �ie acum? P�i tu nu v�zu�i c� fusei 9 ore la munc�, b� tr�ntorule? �i f�cui ciorba, �i am adunat de prin cas� dup� voi. Mama voastr� de tr�ntori. Niciun futai �n seara asta, n-am nici o sc�rb� de chef. Las�-m� �n pace! Arz�-te-ar focu' de b�rbat bun la nimic! Auzi, m�, la el, io-s cald� �n gur� de at�ta munc� �i lui �i trebuie s� se suie pe mine.

S�soaicele. Hansel, liebe! Ich bin suparate pe tine, nu arbait, kaine bani, kaine facem sex. Das ist un erza� de sentiment daca nu ezist comunica�ion. Tu vrei ain-�vai la dormitor, prima dat trebuie respect, ich nu pot sa face cu tine ceva zer gut daca tu nu ai pozition social stabil, aber �uruc la fabric! Hoite ich habe nicht liebe pentru tine. Auf viderzen!

Moldovencele. M�, �tii �e? Pi mini nu m� mai du�i tu cu z�h�relul ca ultima oar�, c�nd ai zis c� dac�-�i pun fofo pi gur�, ba�i �i tu covoarele �elea. Deci pi mini s� m� la�i �n paci. Sau, oi videa, dac�-mi dai bani pintru coafor, poate ��i ar�t o ���� �i ti duci s� ti rizolvi la baie. M-am s�turat di toati - c�nd bei urli la mini, c�nd e�ti treaz, vrei s�-mi bagi papu�oiu �n chiseli��.

Maramure�encele. Barbati, nu vreau nimic cu tine asta seara. Las� c� vedem m�ine sau la sf�r�itul s�pt�m�nii. Du-te dac� �i-e foame, c� am f�cut salata de boeuf, �ni�ele, sup�, chiftele �i ardei cop�i. Hai, nu mai insista, c� oricum nu facem nimic. Chiar nu am dispozi�ia necesar�. Du-te �i m�n�nc� dac� vrei, c� deja e t�rziu �i te v�d cam obosit. Trebuie s� �i dormi, vrei s� faci tensiune?

Dobrogencele. Bine, hai s-o facem. Dar d�-mi �i tu bluza asta jos, �tii c� nu-mi place cu ea pe mine. Iar�i e�ti cu �osetele? E�ti perfect convins c� aici nu e�ti la curve, da? P�i serios. Auzi, hai s-o l�s�m pe alt�dat�. �i mai �nva�� �i tu ce e �la preludiu, c� m-am saturat s� m� umezesc la comand�!

Evreicele. �tii, drag�, m�ine e Yom Kippur �i rabi a spus c� trebuie s� fim co�er. Trebuie s� respect�m Tora, tu �tii c� familia noastr� are bun renume. Mai bine hai spune-mi ce profit ai ob�inut din afacerea cu �loim? Hai, c� trebuie s� num�r�m banii �i s�-i punem la locul �tiut. Las� alte preocup�ri acum, nu avem timp, ce, vrei s� d�m faliment?!

Muntencele. Auzi, sincer, io-mi bag picioarele! B�i, obsedatule, da tu chiar nu te-ai s�turat a�a, de tine?? Toat� ziua ��i trebuie, parc� e�ti pe alcaline. P�i mai termin�, b�i, c� deja m� sco�i din s�rite, z�u! Io �i zic lu m�-ta c� nu pot s� stau cu un obsedat sexual ca tine, c� a�a ceva nu se mai poate. Ce te faci dac�-s plecat�?

B�n��encele. Drag�, tu �tii c�t �iu eu la tine, tu e�ti cel mai grozav b�rbat de pe lume, totdeauna am apreciat asta la tine �i m-ai satisf�cut �ntotdeauna p�n� la maxim. Dar eu sunt o doamn�, �tii c� azi e ziua mea de coafor, manicur�, azi vreau s� m� fac frumoas� pentru tine, a� vre s�-mi cumperi �i br��ara care am v�zut-o ieri la bijutier, o s� mi-o pun c�nd o s� fiu goal� cu tine �n dormitor, asta va fi la sf�r�it de s�pt�m�n�, da?, p�n� atunci m� voi g�ndi numai la tine. Pa, arm�sarule!

Unguroaicele. Ioi, Pi�ta dragam, a�teptat at�ta pe tine! Vrei s� face la tine sex? Hai, anghialom, se bem ceva! Ege�ege, no hai inche un pahar. Ioi de jo! Finom o palinka, hai se bem! �i inche un pahar pentru mine... Un pahar pentru apu, un pahar pentru aniu... Ai adormit, ede�em? Ez oz! Gyuri, hai la lontru, c� disno de barbat a dat in primire! Ioi ce mult a�teptat pe tine!
tusi_Oli
Postat pe 28 Septembrie 2012 09:53
Rotty
Postat pe 28 Septembrie 2012 10:02

Teoria relativit�tii:
�n pat: Este 7 dimineata, �nchizi ochii pentru 5 minute si este 8:45.
La serviciu: Este 1:30, �nchizi ochii pentru 5 minute si este 1:31.

Sexul cu nevasta-mea s-a depreciat precum Coca-Cola.
"Cocaine", "Caffeine", "Light", iar acum "Zero".

Nevasta unui miliardar se intereseaza la doctorul care urma sa-i opereze
sotul:
-Mai exista sperante, domnule doctor?
-Depinde ce anume sperati!

Soferul unui dric incearca sa agate o fata pe strada:
- Hei papusa...ce zici de o plimbarica?
- In masina aia?!?...sper ca glumesti!
- Sa glumesc?...lumea moare ca sa faca o tura cu masina asta

- De cand m-a cunoscut, prietena mea si-a schimbat stilul de a face sex.
- Palpitant...Si ce stil prefera acum?
- Stilul "fluture".
- Cum asa?!
- Pai, nu vrea sa facem sex decat dupa ce-i flutur banii pe la nas...

-Domnisoara, va privesc si nu am cuvinte?
-Dar bani ai?

-Aici politia! Deschideti!
-Doamne cat se fura in tara asta! Nici cu ce sa sparga o usa nu mai au!

La cascada Niagara, mai multe autobuze cu turisti:
- Oh, Mein Gott! Das ist wundersch�n!
- Ah! C'est Fantastique!
- Wow! It's Wonderful! Magic!
- Bagami-as...

-De ce canta cocosul toata viata?
-Pentru ca are cate neveste vrea si nici o soacra!

Toate greselile pe care le comit au o explicatie: "Traiesc pentru prima data".

Petrecere mare �ntr-un bloc. B�taie �n u��:
- Deschide�i, Poli�ia!
- Noi am chemat prostituatele, nu pe voi!
- Pe noi ne-au chemat vecinii vo�tri.
- Atunci merge�i la ei!

- Domni�oar�, sunt gata s� v� �nv�� arta iubirii!
- Ok, de�teptule! �i c�t e�ti gata s� cheltui pentru a m� �nv��a?

Un barbat suna la Urgente:
- Veniti repede, baietelul meu a inghitit un prezervativ!
Dupa 5 minute, acelasi barbat suna din nou:
- Nu mai trebuie sa veniti, am gasit altul!

Profesorul de psihologie explica:
- Cel mai bun mod de a salva o femeie de la depresie este sexul.
Un student intreaba:
- D-le profesor, si cum poti aduce o femeie la depresie?

De ce numai 10% dintre femei ajung in rai ?
Pentru ca, daca ar ajunge mai multe, acolo ar fi iadul...

La 18 ani, m-am dus la un medic pentru un consult.
Am fost trimis� la al�i 4 de diverse specialit��i, pip�it�, dezbr�cat� de fiecare dat�, mi s-au f�cut diverse m�suratori, mi s-au prescris medicamente pentru o zi �i am fost chemat� din nou a doua zi la consulta�ie...
Am �mplinit 55 de ani, m-am prezentat la un medic, am cerut o consulta�ie general�, mi-a luat pulsul, mi-a prescris medicamente pentru o lun�, f�r� a ma dezbr�ca sau pip�i... Ca s� vezi ce rapid s-a dezvoltat medicina...
--

.
tusi_Oli
Postat pe 1 Octombrie 2012 11:40
Cititi cu atentie ce inseamna O BUCLA
Ce inseamna o "bucla"?

Pentru cei care nu cunosc conceptul de "bucl�" oferim aici explica�iile clarificatoare pentru a �n�elege ce se �nt�mpl� atunci c�nd se spune despre un program de calculator c� "intr� �n bucl�" ("looping").

Directorul unei firme �i spune secretarei:
- Vom pleca pentru o s�pt�m�n� �n str�in�tate la un congres �i sper s� ne sim�im bine �mpreun�. F� toate preg�tirile necesare pentru c�l�torie...

Secretara �i sun� so�ul:
- Voi pleca cu �eful la un congres, �n str�in�tate, pentru o s�pt�m�n�. Te rog, dragul meu, ai grij� de tine �n acest timp.

So�ul �i sun� amanta:
- Nevast�-mea pleac� �n str�in�tate pentru o s�pt�m�n�. Hai s� ne petrecem s�pt�m�na asta �mpreun�, prin�esa mea...

Amanta, care este �nv���toare la o �coal� particular�, �i anun�� copiii:
- Pentru c� s�pt�m�na viitoare am de rezolvat o problem�
, voi lipsi de la �coal�. Deci s�pt�m�na viitoare nu veni�i la �coal�.

Unul dintre copii, pentru c� �i iube�te foarte mult bunicul, fuge la el �i �i spune:
- Bunicule, s�pt�m�na viitoare nu trebuie s� merg la �coal�. Mi-ai promis c� dac� vom avea timp liber vom merge la munte �mpreun�.

Bunicul, (care este directorul din aceast� istorioar�) �i iube�te foarte mult nepotul. Ca urmare o sun� pe secretar� �i �i spune:
- Nepotul meu m-a rugat s�-mi petrec s�pt�m�na viitoare cu el, a�a �nc�t nu vom mai merge la congresul din str�in�tate. Te rog f� demersurile de anulare a c�l�toriei.

Secretara �i sun� so�ul:
- Directorul �i-a anulat c�l�toria a�a �nc�t vom r�m�ne �mpreun�, dragul meu...

So�ul �i sun� amanta:
- Nu ne mai putem petrece s�pt�m�na viitoare �mpreun� pentru c� so�ia mea nu mai pleac� �n c�l�torie.

Amanta �i anun�� pe copiii de la �coal� :
- Problema pe care o aveam s-a rezolvat a�a �nc�t s�pt�m�na viitoare toat� lumea vine la �coal�.

Copilul
�i spune bunicului:
- Bunicule, s�pt�m�na viitoare mergem la �coal� a�a c�, �mi pare
r�u dar nu mai pot s�-�i �in companie.

Bunicul director �i sun� secretara :
- Nepotul meu tocmai m-a sunat s�-mi spun� c� nu mai poate petrece s�pt�m�na viitoare cu mine. Ca urmare continu� preg�tirile pentru plecarea la congres...

Acum a�i �n�eles ce �nseamn� "bucl�"?

Bunicul cel mai tare
tusi_Oli
Postat pe 1 Octombrie 2012 11:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ti-ai insela sotia cu o femeie care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor? 76 De la: marceltuky 24 Iunie 2012 14:58
buna 5 De la: Ciresica 20 Ianuarie 2011 04:30
Dumnezeu si omul 11 De la: caasandra 14 Iunie 2010 16:41
Pact cu mine insami 51 De la: sora_ilsi 23 Decembrie 2009 16:07
credeti in vise? 94 De la: garbo_1399 24 Mai 2012 07:17
Setari Cookie-uri