http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=XY-EqNkutVo | ||
VOIAJOR Postat pe 6 Septembrie 2012 05:43 |
||
---|---|---|
Ai dreptate....Eu rad cand mi se da,nu cand mi se ia | ||
Rotty Postat pe 6 Septembrie 2012 06:19 |
||
si nu inteleg, ce vrei? nu ai ce face sau cum? | ||
|
||
MARILENA_25 Postat pe 18 Septembrie 2012 13:50 |
||
De la: MARILENA_25, la data 2012-09-18 13:50:27si nu inteleg, ce vrei? nu ai ce face sau cum? Da' tu ce vrei??? Omu' macar a postat ceva amuzant... Tu vrei sa faci pe interesanta? SAU CUM???? Ca nici eu nu inteleg!!! |
||
b727ana Postat pe 18 Septembrie 2012 14:21 |
||
Eu stiam ca rasul este molipsitor asa ca: HAI SA RADEM Vechi da'...Asa ca sa-ti aduci aminte, in caz ca uitasi... CUM REFUZ� ROM�NCELE - PE ZONE Ardelencele. M�, iubi, m�, nu vreau amu. Nu te sup�ra pe mine, da' io zic s-o l�s�m p� m�ne. Bine, dac� vrei �i-o fac oral o ��r�, dar s� �tii c� nu am chef d� mai mult, c� m� simt a�a de mole�it�, a�a lenioas�. Bine, iubi? Hai, m�, promit c� �n uichend stau �i io mai mult �i poate ne uit�m la un film de care-�i place �ie... Oltencele. Tu�i apra�teul t�u azi �i m�ine, p�i ce futai ��i trebuie �ie acum? P�i tu nu v�zu�i c� fusei 9 ore la munc�, b� tr�ntorule? �i f�cui ciorba, �i am adunat de prin cas� dup� voi. Mama voastr� de tr�ntori. Niciun futai �n seara asta, n-am nici o sc�rb� de chef. Las�-m� �n pace! Arz�-te-ar focu' de b�rbat bun la nimic! Auzi, m�, la el, io-s cald� �n gur� de at�ta munc� �i lui �i trebuie s� se suie pe mine. S�soaicele. Hansel, liebe! Ich bin suparate pe tine, nu arbait, kaine bani, kaine facem sex. Das ist un erza� de sentiment daca nu ezist comunica�ion. Tu vrei ain-�vai la dormitor, prima dat trebuie respect, ich nu pot sa face cu tine ceva zer gut daca tu nu ai pozition social stabil, aber �uruc la fabric! Hoite ich habe nicht liebe pentru tine. Auf viderzen! Moldovencele. M�, �tii �e? Pi mini nu m� mai du�i tu cu z�h�relul ca ultima oar�, c�nd ai zis c� dac�-�i pun fofo pi gur�, ba�i �i tu covoarele �elea. Deci pi mini s� m� la�i �n paci. Sau, oi videa, dac�-mi dai bani pintru coafor, poate ��i ar�t o ���� �i ti duci s� ti rizolvi la baie. M-am s�turat di toati - c�nd bei urli la mini, c�nd e�ti treaz, vrei s�-mi bagi papu�oiu �n chiseli��. Maramure�encele. Barbati, nu vreau nimic cu tine asta seara. Las� c� vedem m�ine sau la sf�r�itul s�pt�m�nii. Du-te dac� �i-e foame, c� am f�cut salata de boeuf, �ni�ele, sup�, chiftele �i ardei cop�i. Hai, nu mai insista, c� oricum nu facem nimic. Chiar nu am dispozi�ia necesar�. Du-te �i m�n�nc� dac� vrei, c� deja e t�rziu �i te v�d cam obosit. Trebuie s� �i dormi, vrei s� faci tensiune? Dobrogencele. Bine, hai s-o facem. Dar d�-mi �i tu bluza asta jos, �tii c� nu-mi place cu ea pe mine. Iar�i e�ti cu �osetele? E�ti perfect convins c� aici nu e�ti la curve, da? P�i serios. Auzi, hai s-o l�s�m pe alt�dat�. �i mai �nva�� �i tu ce e �la preludiu, c� m-am saturat s� m� umezesc la comand�! Evreicele. �tii, drag�, m�ine e Yom Kippur �i rabi a spus c� trebuie s� fim co�er. Trebuie s� respect�m Tora, tu �tii c� familia noastr� are bun renume. Mai bine hai spune-mi ce profit ai ob�inut din afacerea cu �loim? Hai, c� trebuie s� num�r�m banii �i s�-i punem la locul �tiut. Las� alte preocup�ri acum, nu avem timp, ce, vrei s� d�m faliment?! Muntencele. Auzi, sincer, io-mi bag picioarele! B�i, obsedatule, da tu chiar nu te-ai s�turat a�a, de tine?? Toat� ziua ��i trebuie, parc� e�ti pe alcaline. P�i mai termin�, b�i, c� deja m� sco�i din s�rite, z�u! Io �i zic lu m�-ta c� nu pot s� stau cu un obsedat sexual ca tine, c� a�a ceva nu se mai poate. Ce te faci dac�-s plecat�? B�n��encele. Drag�, tu �tii c�t �iu eu la tine, tu e�ti cel mai grozav b�rbat de pe lume, totdeauna am apreciat asta la tine �i m-ai satisf�cut �ntotdeauna p�n� la maxim. Dar eu sunt o doamn�, �tii c� azi e ziua mea de coafor, manicur�, azi vreau s� m� fac frumoas� pentru tine, a� vre s�-mi cumperi �i br��ara care am v�zut-o ieri la bijutier, o s� mi-o pun c�nd o s� fiu goal� cu tine �n dormitor, asta va fi la sf�r�it de s�pt�m�n�, da?, p�n� atunci m� voi g�ndi numai la tine. Pa, arm�sarule! Unguroaicele. Ioi, Pi�ta dragam, a�teptat at�ta pe tine! Vrei s� face la tine sex? Hai, anghialom, se bem ceva! Ege�ege, no hai inche un pahar. Ioi de jo! Finom o palinka, hai se bem! �i inche un pahar pentru mine... Un pahar pentru apu, un pahar pentru aniu... Ai adormit, ede�em? Ez oz! Gyuri, hai la lontru, c� disno de barbat a dat in primire! Ioi ce mult a�teptat pe tine! |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Septembrie 2012 09:53 |
||
Rotty Postat pe 28 Septembrie 2012 10:02 |
||
Teoria relativit�tii: �n pat: Este 7 dimineata, �nchizi ochii pentru 5 minute si este 8:45. La serviciu: Este 1:30, �nchizi ochii pentru 5 minute si este 1:31. Sexul cu nevasta-mea s-a depreciat precum Coca-Cola. "Cocaine", "Caffeine", "Light", iar acum "Zero". Nevasta unui miliardar se intereseaza la doctorul care urma sa-i opereze sotul: -Mai exista sperante, domnule doctor? -Depinde ce anume sperati! Soferul unui dric incearca sa agate o fata pe strada: - Hei papusa...ce zici de o plimbarica? - In masina aia?!?...sper ca glumesti! - Sa glumesc?...lumea moare ca sa faca o tura cu masina asta - De cand m-a cunoscut, prietena mea si-a schimbat stilul de a face sex. - Palpitant...Si ce stil prefera acum? - Stilul "fluture". - Cum asa?! - Pai, nu vrea sa facem sex decat dupa ce-i flutur banii pe la nas... -Domnisoara, va privesc si nu am cuvinte? -Dar bani ai? -Aici politia! Deschideti! -Doamne cat se fura in tara asta! Nici cu ce sa sparga o usa nu mai au! La cascada Niagara, mai multe autobuze cu turisti: - Oh, Mein Gott! Das ist wundersch�n! - Ah! C'est Fantastique! - Wow! It's Wonderful! Magic! - Bagami-as... -De ce canta cocosul toata viata? -Pentru ca are cate neveste vrea si nici o soacra! Toate greselile pe care le comit au o explicatie: "Traiesc pentru prima data". Petrecere mare �ntr-un bloc. B�taie �n u��: - Deschide�i, Poli�ia! - Noi am chemat prostituatele, nu pe voi! - Pe noi ne-au chemat vecinii vo�tri. - Atunci merge�i la ei! - Domni�oar�, sunt gata s� v� �nv�� arta iubirii! - Ok, de�teptule! �i c�t e�ti gata s� cheltui pentru a m� �nv��a? Un barbat suna la Urgente: - Veniti repede, baietelul meu a inghitit un prezervativ! Dupa 5 minute, acelasi barbat suna din nou: - Nu mai trebuie sa veniti, am gasit altul! Profesorul de psihologie explica: - Cel mai bun mod de a salva o femeie de la depresie este sexul. Un student intreaba: - D-le profesor, si cum poti aduce o femeie la depresie? De ce numai 10% dintre femei ajung in rai ? Pentru ca, daca ar ajunge mai multe, acolo ar fi iadul... La 18 ani, m-am dus la un medic pentru un consult. Am fost trimis� la al�i 4 de diverse specialit��i, pip�it�, dezbr�cat� de fiecare dat�, mi s-au f�cut diverse m�suratori, mi s-au prescris medicamente pentru o zi �i am fost chemat� din nou a doua zi la consulta�ie... Am �mplinit 55 de ani, m-am prezentat la un medic, am cerut o consulta�ie general�, mi-a luat pulsul, mi-a prescris medicamente pentru o lun�, f�r� a ma dezbr�ca sau pip�i... Ca s� vezi ce rapid s-a dezvoltat medicina... -- . |
||
tusi_Oli Postat pe 1 Octombrie 2012 11:40 |
||
Cititi cu atentie ce inseamna O BUCLA Ce inseamna o "bucla"? Pentru cei care nu cunosc conceptul de "bucl�" oferim aici explica�iile clarificatoare pentru a �n�elege ce se �nt�mpl� atunci c�nd se spune despre un program de calculator c� "intr� �n bucl�" ("looping"). Directorul unei firme �i spune secretarei: - Vom pleca pentru o s�pt�m�n� �n str�in�tate la un congres �i sper s� ne sim�im bine �mpreun�. F� toate preg�tirile necesare pentru c�l�torie... Secretara �i sun� so�ul: - Voi pleca cu �eful la un congres, �n str�in�tate, pentru o s�pt�m�n�. Te rog, dragul meu, ai grij� de tine �n acest timp. So�ul �i sun� amanta: - Nevast�-mea pleac� �n str�in�tate pentru o s�pt�m�n�. Hai s� ne petrecem s�pt�m�na asta �mpreun�, prin�esa mea... Amanta, care este �nv���toare la o �coal� particular�, �i anun�� copiii: - Pentru c� s�pt�m�na viitoare am de rezolvat o problem� , voi lipsi de la �coal�. Deci s�pt�m�na viitoare nu veni�i la �coal�. Unul dintre copii, pentru c� �i iube�te foarte mult bunicul, fuge la el �i �i spune: - Bunicule, s�pt�m�na viitoare nu trebuie s� merg la �coal�. Mi-ai promis c� dac� vom avea timp liber vom merge la munte �mpreun�. Bunicul, (care este directorul din aceast� istorioar�) �i iube�te foarte mult nepotul. Ca urmare o sun� pe secretar� �i �i spune: - Nepotul meu m-a rugat s�-mi petrec s�pt�m�na viitoare cu el, a�a �nc�t nu vom mai merge la congresul din str�in�tate. Te rog f� demersurile de anulare a c�l�toriei. Secretara �i sun� so�ul: - Directorul �i-a anulat c�l�toria a�a �nc�t vom r�m�ne �mpreun�, dragul meu... So�ul �i sun� amanta: - Nu ne mai putem petrece s�pt�m�na viitoare �mpreun� pentru c� so�ia mea nu mai pleac� �n c�l�torie. Amanta �i anun�� pe copiii de la �coal� : - Problema pe care o aveam s-a rezolvat a�a �nc�t s�pt�m�na viitoare toat� lumea vine la �coal�. Copilul �i spune bunicului: - Bunicule, s�pt�m�na viitoare mergem la �coal� a�a c�, �mi pare r�u dar nu mai pot s�-�i �in companie. Bunicul director �i sun� secretara : - Nepotul meu tocmai m-a sunat s�-mi spun� c� nu mai poate petrece s�pt�m�na viitoare cu mine. Ca urmare continu� preg�tirile pentru plecarea la congres... Acum a�i �n�eles ce �nseamn� "bucl�"? Bunicul cel mai tare |
||
tusi_Oli Postat pe 1 Octombrie 2012 11:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ti-ai insela sotia cu o femeie care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor? | 76 | De la: marceltuky 24 Iunie 2012 14:58 |
buna | 5 | De la: Ciresica 20 Ianuarie 2011 04:30 |
Dumnezeu si omul | 11 | De la: caasandra 14 Iunie 2010 16:41 |
|
||
Pact cu mine insami | 51 | De la: sora_ilsi 23 Decembrie 2009 16:07 |
credeti in vise? | 94 | De la: garbo_1399 24 Mai 2012 07:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară