De la: Rotty, la data 2012-12-16 17:39:50Macar o betie zdravana tot reusesti Nu pot, ca nu vreau sa mor din betie. Nu trebuie sa astept apocalipsa? Sa vad daca este adevarat sau nu? Sa mor fara sa simt? NUuuuuu |
||
Sarikiz Postat pe 16 Decembrie 2012 18:05 |
||
---|---|---|
De la: garbo242980, la data 2012-12-13 14:43:44Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indeluga rabdare pentru voi, si doreste ca nici unul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta. 2 Petru 3:9 nnnna... ca am si eu 5 minute sa le pierd pe aici... poate mai invat ceva !!! intai... ce e aia "sa piara"... ? sa moara, sa crape... ? si daca vin la pocainta... zici ca nu mai "pier" ? stii... eu nu te cred ! pai cum sa te cred cand, pana acum au pierit, murit, kaput TOTI... si pocaiti si nepocaiti si pocniti si... etc. !!! apropo... Papii astia care pier unul dupa altul, au fost pocaiti... ca eu am uitat sa-i intreb inainte ??? |
||
barboneli Postat pe 17 Decembrie 2012 12:28 |
||
Papii sunt "sfinti" si nu mor... | ||
|
||
Sarikiz Postat pe 17 Decembrie 2012 17:38 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=5FB3zwAHiUw Rapirea bisericii Lui Dumnezeu | ||
garbo242980 Postat pe 18 Decembrie 2012 13:38 |
||
De la: Sarikiz, la data 2012-12-17 17:38:33Papii sunt "sfinti" si nu mor... ok... sa zicem ! dar dupa asa inmormantari frumoase ce li se fac... m-a facut sa ma gandesc ca, daca si ceilalti oameni care mor sunt inmormantati lza fel, doar pe mai putini bani... inseamna ca si ei toti sfinti sunt, nu ? asta ma refer la crestini... ca noi, astia paganii nu avem nici un sfant, nu in viata si nu care a "pierit"... !!! |
||
barboneli Postat pe 18 Decembrie 2012 19:05 |
||
de groaza filmul... !!! maiii.... o fi si la evrei valabil chestia asta cu trezitul... ??? ca eu sincer as mai dormii vre-o 39 de ani inainte sa ma trezesc cu hainele pe jos.... !!!! acum inteleg de unde sunt atatea haine la second hand... !!!! |
||
barboneli Postat pe 18 Decembrie 2012 19:16 |
||
(Iuda 1:9) Arhanghelul Mihail, c�nd se �mpotrivea diavolului �i se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a �ndr�znit s� rosteasc� �mpotriva lui o judecat� de ocar�, ci doar a zis: �Domnul s� te mustre!� | ||
garbo242980 Postat pe 19 Decembrie 2012 11:10 |
||
siii.... ??? pana la urma l-a mustrat Domnul ??? si ce vroia sa faca cu trupul lui Moise... ????? |
||
barboneli Postat pe 19 Decembrie 2012 11:20 |
||
mai copii, am aflat o veste noua... care trebuie sa o afle si nenea asta cu citatele. am aflat ca inainte sa vina sfarsitul lumii o sa vina sfarsitul lunii... sfarsitul anului... si sfarsitul anului viitor si al deceniului viitor... si intr-un tarziu foarte tarziu o sa vina si sfarsitul lumii... dar nu sfarsitul imparatiei lui Dumnezeu.... ca asa se zice ca imparatia lui e fara sfarsit! asa ca nu va mai faceti griji ca nu aveti de ce! |
||
heartbit Postat pe 19 Decembrie 2012 14:55 |
||
ohhhh..... m-am linistit... !!!! veste buna ! traiasca Dumnezeu Imparat... !!! |
||
barboneli Postat pe 19 Decembrie 2012 15:21 |
||
De la: garbo242980, la data 2012-12-19 11:10:17(Iuda 1:9) Arhanghelul Mihail, c�nd se �mpotrivea diavolului �i se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a �ndr�znit s� rosteasc� �mpotriva lui o judecat� de ocar�, ci doar a zis: �Domnul s� te mustre!� Io stiam ca ala "ptiu...uciga-l toaca",vrea suflete nu trupuri.... |
||
Rotty Postat pe 19 Decembrie 2012 17:29 |
||
auzi Rotty.. tu sa nu ma sperii !!! eu stiam ca su Dzeu. tot suflete vrea acolo in Rai.... si eram linistit ! ca eu nu vreau sa ajung in Rai cu un trup de 102 ani... cu sufletul mai merge, ca ala e inca foarte tanar... !!!! |
||
barboneli Postat pe 19 Decembrie 2012 19:22 |
||
Amandoi vor suflete. Cu trupurile ce sa faca ? Stafidite,folosite, muncite (sau mai putin ) In esenta sufletul ramane,ca restul e furaj pentru viermi. | ||
Rotty Postat pe 19 Decembrie 2012 19:27 |
||
Nu stiu ce voia sa faca cu trupul, Biblie nu specifica. |
||
garbo242980 Postat pe 20 Decembrie 2012 17:40 |
||
Nu stiu ce voia sa faca cu trupul, Biblia nu specifica. | ||
garbo242980 Postat pe 20 Decembrie 2012 17:41 |
||
Ahaaa....Da` tu ce parere ai ? ....fara citate din Biblie nu stii sa gandesti ? | ||
Rotty Postat pe 20 Decembrie 2012 17:46 |
||
Poate pentru a se idolatriza poporul la el cum sunt moastele. | ||
garbo242980 Postat pe 20 Decembrie 2012 20:23 |
||
Marea ta problema e alta,oare ai uitat s-au intentionat nu ne spui nimic de religia ta,ca doar nui fi tu trimisul domnului sa ne arati calea ce-a dreapta,fara urcusuri si coborasuri.In momentul de fata traiesc cu o persoana de alta religie(cult)e bine,eu sant ortodox dar am dobandit o calitate mare, VA SIMT DE LA O POSTA CINE SANTETI SI CE INTERES AVETI. astia te reprezinta pe tine iar astia pe mine multumit,Domnul a zis tot ce este pe pamant e de mine creat de mine binecuvantat,mai poti spune ceva,nu cre ca sati gasesti adepti aici. | ||
garbo_10178 Postat pe 20 Decembrie 2012 23:28 |
||
a trecut de ceva vreme de miezul noptii si "sfarsitul lumii" n-a venit! | ||
heartbit Postat pe 21 Decembrie 2012 01:07 |
||
De la: heartbit, la data 2012-12-19 14:55:35mai copii, am aflat o veste noua... |
||
ica2 Postat pe 21 Decembrie 2012 01:22 |
||
yessssss | ||
garbo247480 Postat pe 21 Decembrie 2012 07:06 |
||
De la: heartbit, la data 2012-12-21 01:07:23a trecut de ceva vreme de miezul noptii si "sfarsitul lumii" n-a venit! Am auzit ca s-a amanat pentru alta zi. Data precisa o stie Al` de sus. Deci,continuam cu pregatirile pentru Craciun. |
||
Rotty Postat pe 21 Decembrie 2012 08:12 |
||
Egeseni 5:18 Nu va imbatati de vin, aceasta este destrabalare. Dimpotriva, fiti plini de Duh. | ||
garbo242980 Postat pe 21 Decembrie 2012 13:33 |
||
ai auzit bine! oare de ce seamna cu sloganul ala electoral? eh, sigur e doar o coincidenta! |
||
heartbit Postat pe 21 Decembrie 2012 13:37 |
||
�Am prigonit� aceast� Cale�� Faptele Apostolilor 22.4 M�rturisirea unui preot (1) Charles Chiniqui (1809-1899) a fost preot timp de dou�zeci �i cinci de ani �i a m�rturisit cu sinceritate c� �i-a iubit biserica. Iat� ce a declarat acest preot: �Mi-a� fi v�rsat ultimele pic�turi de s�nge pentru biserica mea �i de o mie de ori mi-a� fi dat via�a, ca s�-i extind puterea pe �ntreg continentul american �i �n �ntreaga lume. �n Montreal (Canada) este o catedral� minunat�, �n care �ncap 15.000 de oameni. Acolo am predicat deseori. �ntr-o zi, episcopul m-a rugat s� vorbesc despre fecioara Maria. Le-am spus oamenilor ceea ce pe vremea aceea consideram c� este adev�rat �i ceea ce preo�ii predicau pretutindeni: �Prietenii mei dragi, noi to�i suntem p�c�to�i, noi am jignit pe marele �i puternicul �mp�rat, pe �mp�ratul �mp�ra�ilor! S� mergem noi �n�ine oare cu m�inile pline de nelegiuire la Dumnezeu �i s�-L rug�m pentru iertare? Nu! Mul�umiri fie aduse lui Dumnezeu, noi o avem pe Maria, mama lui Isus, la dreapta Sa! Niciodat� El nu i-a l�sat vreo rug�minte ne�mplinit�, atunci c�nd El a fost pe p�m�nt, iar ea L-a rugat ceva. Niciodat� El n-a respins-o pe mama Sa. S� aducem rug�ciunile noastre la mama Lui, �i ea se va ruga pentru noi.�� |
||
garbo242980 Postat pe 21 Decembrie 2012 13:40 |
||
� �Cuv�ntul Meu �nu se �ntoarce la Mine f�r� rod, ci va face voia Mea �i va �mplini planurile Mele.� Isaia 55.11 M�rturisirea unui preot (2) ��n aceea�i zi, mai t�rziu, mi-am deschis Biblia. Am citit versetele: � �Iat� mama Mea �i fra�ii Mei! C�ci oricine face voia Tat�lui Meu care este �n ceruri, acela �mi este frate, sor� �i mam� (Matei 12.46-50, a se compara cu Marcu 3.31-35 �i Luca 8.19-21). Pe parcursul serii, o voce �mi zicea: �Chiniqui, tu ai min�it azi-diminea��. Tu ai predicat �mpotriva Sfintei Scripturi atunci c�nd ai spus c� Maria are putere s� primeasc� de la Isus tot ce vrea ea.� M-am rugat. A doua zi diminea�a m-am dus la episcopul meu �i l-am rugat s�-mi permit� s�-i pun �ntreb�ri.� � Domnule episcop, cine a murit pe cruce pentru dumneavoastr� �i pentru mine? � Isus Hristos, a r�spuns episcopul. � �i cine �i-a v�rsat s�ngele pentru vina dumneavoastr� �i a mea, Maria sau Isus? � Isus Hristos. � C�t timp a tr�it Maria pe p�m�nt, a venit vreun p�c�tos la ea ca s� fie m�ntuit? � Nu. � Au venit p�c�to�i la Isus ca s� fie m�ntui�i? � Da, au venit mul�i. |
||
garbo242980 Postat pe 21 Decembrie 2012 13:41 |
||
�C�ci �mp�r��ia lui Dumnezeu nu st� �n vorbe, ci �n putere.� 1 Corinteni 4.20 M�rturisirea unui preot (3) � A respins Isus pe p�c�to�i? � Niciodat�. � �ti�i dumneavoastr� c� Isus le-a spus p�c�to�ilor: Merge�i la Maria �i ea v� va m�ntui? � Nu. � V� aduce�i aminte c� Isus le-a spus p�c�to�ilor: �Veni�i la Mine, to�i cei trudi�i �i �mpov�ra�i, �i Eu v� voi da odihn�? � Da, El a spus aceste cuvinte. � �i-a retras El vreodat� aceste cuvinte? � Nu. � Isus �i Maria sunt acum �n cer. Domnule episcop, pute�i dumneavoastr� s�-mi ar�ta�i din Scriptur� c� Isus �i-a pierdut dorin�a �i puterea Sa de a salva pe p�c�to�i �i a dat-o Mariei? � Nu. � Atunci de ce invit�m pe s�rmanii p�c�to�i s� vin� la Maria, dac� ea, a�a cum a�i m�rturisit dumneavoastr�, nu are puterea, harul, dragostea �i compasiunea fa�� de p�c�to�i a�a cum le are Isus? S�rmanul episcop nu a mai putut s�-mi r�spund�. Eu �nsumi nu eram convertit, c�ci erau �nc� multe leg�turi care m� �ineau str�ns legat de religie. |
||
garbo242980 Postat pe 21 Decembrie 2012 13:41 |
||
� �lumea cu �n�elepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu �n �n�elepciunea lui Dumnezeu�� 1 Corinteni 1.21 M�rturisirea unui preot (4) �Ce s-a �nt�mplat mai departe? Am devenit un preot renumit, �ns� �n interiorul meu nu aveam pace, c�ci nu eram sigur de m�ntuirea mea. Aveam impresia c� Dumnezeu este departe de mine, �i totu�i El era foarte aproape. �ntr-o zi mi-a venit g�ndul: �Tu ai evanghelia, cite�te-o �i vei primi lumin�.� Pe genunchi �i cu m�ini tremur�nde am deschis Biblia. Ochii mi-au c�zut pe versetul: �Voi a�i fost cump�ra�i cu un pre�. Nu v� face�i dar robi oamenilor.� Prin aceste cuvinte a venit lumina lui Dumnezeu �n via�a mea �i pentru prima dat� am v�zut marea tain� a m�ntuirii. Mi-am zis: �Isus m-a cump�rat. Atunci El m-a �i m�ntuit. Eu nu voi fi m�ntuit prin faptul c� merg la Maria. Eu nu voi fi m�ntuit prin purgatoriu, spovedanii sau exerci�ii de c�in��. Eu sunt m�ntuit numai prin Isus Hristos.� C�nd duminic� diminea�a oamenii au venit la biseric�, nu le-am predicat despre Maria sau despre sfin�i, ci tuturor celor prezen�i �n marea biseric� le-am prezentat DARUL lui Dumnezeu: Isus Hristos �i iertarea p�catelor, via�a ve�nic� numai prin credin�a �n Isus M�ntuitorul.� |
||
garbo242980 Postat pe 21 Decembrie 2012 13:42 |
||
Heartbit am gasit doua texte in Biblia ortodoxa unde arata ca Dumnezeu este manios si gelos. Deuteronomul - A cincea carte a lui Moise capitolul 32 versetele 16 si 21. 16. �nt�r�tat-au r�vna Lui cu dumnezei str�ini �i cu ur�ciunile lor L-au m�niat; 21. Ei M-au �nt�r�tat la gelozie prin cei ce nu sunt Dumnezeu �i au aprins m�nia Mea prin idolii lor; �i voi �nt�r�ta �i Eu pe ei printr-un popor care nu e popor, le voi aprinde m�nia printr-un neam f�r� pricepere. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=17&cap=32 |
||
garbo242980 Postat pe 21 Decembrie 2012 14:50 |
||
ma mir ca ai gasit tocmai acum acele doua texte! insa iti pot spune ca mai sunt inca multe altele care fac referire la un Dumnezeu gelos! poate ca o sa le gasesti si pe celelalte! pana atunci iti urez o frumoasa petrecere cu ce vrei tu ... asa de sfarsitul sfarsitului lumii, care iar a intarziat la program! |
||
heartbit Postat pe 21 Decembrie 2012 15:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CE ESTE ,,VEDETIA '' BARBATULUI??! | 30 | De la: moniq_ 28 Mai 2010 12:35 |
De ce se insoara barbatii? | 86 | De la: garbo265966 6 Iulie 2012 23:14 |
Cazare la MARE!Vacanta la MAMAIA! | 2 | De la: Frumushik13 7 August 2012 22:29 |
|
||
Loc de dat cu capu'... aviz amatorilor! | 42 | De la: b727ana 7 Octombrie 2012 10:30 |
La multi ani ! | 1 | De la: Mihaela_Tudora_1 23 Aprilie 2013 20:07 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară