pai tocmai asta nu iti va da cauta-ti unul care sa te implineasca sufleteste trezeste-te, nu mai visa la cai verzi |
||
vivacedonna Postat pe 4 Decembrie 2013 14:29 |
||
---|---|---|
Il vreau pe el,doar ca amant,nu mai mult...si trebuie sa-i demnstrez ca nu sunt slaba ,,,m-a provocat | ||
garbo_7803 Postat pe 4 Decembrie 2013 14:41 |
||
noi iti spunem, dar tu Batman-Batman! mare smeker Batman asta! |
||
|
||
edelweiss_3881 Postat pe 4 Decembrie 2013 14:50 |
||
De la: garbo_7803, la data 2013-12-04 14:41:24Il vreau pe el,doar ca amant,nu mai mult...si trebuie sa-i demnstrez ca nu sunt slaba ,,,m-a provocat atunci, fata draga, trebuie sa sti sa-l provoci sa vina la tine dar degeaba vrei tu sa-i arati ca nu esti slaba, daca esti slaba ; iar el ti-a vazut deja punctele slabe. ai pierdut din start. |
||
vivacedonna Postat pe 4 Decembrie 2013 15:21 |
||
hai ca-ti zac tot eu daca esti sau nu "slaba" zi-mi cate kg. ai?.... pi "el", l-am vazut sara! "offf" orgolii! |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Decembrie 2013 17:43 |
||
asta e obsesie Supi | ||
vivacedonna Postat pe 4 Decembrie 2013 18:37 |
||
...nu tati fetili sunt "obsedate" mai mereu? si fixiste ....da s-o trata ea cand o videa ce-i poate lui capu'! numa' ghini! |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Decembrie 2013 10:30 |
||
Ce-i poate lui capul?Cum adica? | ||
garbo_7803 Postat pe 6 Decembrie 2013 00:06 |
||
Nu-s neaparat orgolii....Este simplu...mi-e drag de el,il vreau!Mai bine nu ma mai cauta,imi trecuse in mare parte si tocmai asta l-a enervat, ca a vazut ca nu l=am mai cautat,mi-a si zis atunci cand ne-am vazut,sa-i spun numele si prenumele celui care m-a facut sa uit de el si sa nu-lmai caut(in conditiile in care el nu-mi mai daduse niciun semn de muulta vreme,normal ca renuntasem sa-l mai caut)!!!Nu i-a picat bine ca nu am vrut sa-i povestesc ce am facut eu in timpul in care el nu ma mai baga in seama...Ce sa mai zic...chiar ca se joaca cu mine sau face misto.. | ||
garbo_7803 Postat pe 6 Decembrie 2013 00:14 |
||
Mi-a mai zis ,sa ma uit in ochi lui si sa fiu sincera sa-i spun cu cine am fost in acest timp,ca daca sunt sincera o sa fie bine...i-am spus ca el a fost cel care a disparut ,nu eu..si ca nu vreau sa-mi spuna ce-a facut si nici sa ma intrebe la randu-i ce-am facut,atata timp cat eram acolo inseamna ca nu m-a interesat nimeni in perioada respectiva.Apoi zice:ok ,nu ne spunem nimic ,dar lasa c=o sa aflu eu daca mai iesi cu altul... | ||
garbo_7803 Postat pe 6 Decembrie 2013 00:40 |
||
Pur si simpllu se joaca cu sentimentele tale,asa sunt toti cand vad ca pierd cauta si cauta si noi femeile picam, deci gandestete bine ce vrei sa faci pt k el va putea face la fel cum a facut!! | ||
blondina_X Postat pe 6 Decembrie 2013 05:23 |
||
Ce barbat imatur la 50 de ani! Iar tu, draga mea, nu te supara dar ii alimentezi imaturitatea. Ai trecut de 30 de ani si nu ti-ai format inca o familie pentru ca tragi de ceva care nu are viitor! Ai mare grija! Mult succes si fii cu capul pe umeri! | ||
GAMYCO Postat pe 13 Decembrie 2013 08:57 |
||
Am aflat azi de laun prieten al lui ,ca ieri s-a operat la ficat in Bucuresti,nu este ceva grav, dar nici banal.Ca incepuse sa aiba probleme de ceva vreme si lui de abia acum i-a zis.L-am sunat azi de dimineata afland vestea,dar nu a raspuns,i-am dat doar un mesaj in care i-am urat sanatate...D-Zeu mai stie ce si cum...asta e... | ||
garbo_7803 Postat pe 13 Decembrie 2013 15:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O PERSOANA FARA SPERANTE SI TRAIND UN INFIERNO | 16 | De la: quasaria 29 Iulie 2011 05:49 |
Pe cine sa aleg ? | 26 | De la: picaturaderoua 9 Decembrie 2011 15:32 |
casnicie sau cosmar....? | 155 | De la: cameea_kidz 13 Decembrie 2010 11:33 |
|
||
caut de lucru | 2 | De la: ingerasulluptator 21 August 2011 21:42 |
e dureros...cum sa trec peste despartire? | 44 | De la: carmen30ro 23 Septembrie 2013 14:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară