Draga mea! Daca , te iubea cu adevarat, nu pleca!Doare iubirea, dar...... lasa l!! Nu mama lui v a despartit!Ci instabilitatea lui sentimentala!Nu te a iubit de ajuns! Pentru ca in viata mea acum 41 ani, am avut si eu respingeri din partea**mamei mele** privind alegerea facuta, mi am jurat ca n o sa ma bag niciodata in alegerile fiilor mei si nu m am bagat.Pentru ca mama nu l a dorit de ginere pe sotul meu, noi 2 in februarie 1, in 1972, am plecat de mana **singuri** la starea civila. Aveam o sticla buna de palinca de pere din satul lui, niste carnati de casa 2 franzele de paine si asa ne am casatorit,civil apoi nunta a fost pe 13.Mama a lesinat la nunta ca**Vezi D ne, voi fi nefericita**!! Nefericirea noastra tine de 41 ani!!Si speram sa tina si peste 50 desi el a suferit 2 accidente vasculare. Fiii mei si au ales ce au dorit , dar ........ neavand educatie unele **noruri** care nu stiu notiunea de respect, nu poti fi in concordanta, cu nesimtirea si lipsa de respect! Stiu doar atat ca Dumnezeu nu a muncit mai mult pe mama norurilor decat pe mama baietilor nostri, adica pe noi!Daca baietii le respecta si le accepta sa cum sunt, de ce ele , mamele lor, atunci de ce unele, noruri nu ne nu ne accepta??!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jojolin Postat pe 10 Noiembrie 2012 10:16 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as vrea sa-mi salvez casnicia | 135 | De la: cory_emy 6 Octombrie 2011 10:56 |
galina | 7 | De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 04:19 |
CINE ESTE VINOVAT...? EU SAU EL????? | 69 | De la: Thor_again 14 Martie 2011 16:07 |
|
||
Sex este tratament cosmetic | 30 | De la: estela 7 Iunie 2011 01:01 |
daca sotia nu mai are chef de sex | 627 | De la: garbo002010 14 Martie 2012 11:23 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9