barbatii taur apreciaza la o femeie istetimea, naturaletea si onestitatea. se asteapta sa aiba o partenera, nu doar o femeie in pat sau o menajera in casa. nu se exteriorizeaza usor dar cand descopera ca esti si vrei sa ramai acolo pentru el, e al tau trup si suflet. sunt firi muncitoare dar le place si sa se distreze daca au cu cine. ajung sa vada rosu in fata ochilor doar in cazuri extreme, iar daca unii dintre ei sunt violenti constant asta poate fi o mostenire genetica, eu cunosc destui si nu e nici unul asa. iar pentru casa si bunastarea lor si a celor dragi sunt in stare sa faca orice sacrificiu si sa munceasca pana la epuizare. mult noroc! |
||
garbo294491 Postat pe 4 Februarie 2013 21:30 |
||
---|---|---|
Sunt Varsatoarea care a avut o relatie de 3 ani inainte de 5 ani de mariaj!. Poate am fost eu ghinionista, dar Taurul a vorbit frumos....dar nu a aplicat nimic in viata cotidiana...Cat despre ce barbat de casa era....nu l-au interesat 2 copii minunati, nu l-au interesat investiile in casa, nu il interesa decat sa faca comentarii rauvoitoare si serile cu baietii la bar.... In final...m-a inselat, la 2 saptamani de la divort s-a mutat cu cea de a 3 femeie (actualmente sotie)...nu se intereseaza de copiii lui, un sac de datorii facute de el....lasate in spinarea mea....etc. Repet...poate am fost ghinionista....dar sincer...NU RECOMAND, desi fiecare e liber sa isi traiasca greselile.... PS. Actualmente ma intreaba lumea...de ce m-a lasat....cand intrebarea corecta ar fi....De ce ai stat atat cu el... |
||
Diadan Postat pe 18 Februarie 2013 17:13 |
||
asa este. au caractere infecte!!!! | ||
|
||
garbo_407103 Postat pe 15 Noiembrie 2014 01:35 |
||
exact. numai gura de ei. | ||
garbo_407103 Postat pe 15 Noiembrie 2014 01:36 |
||
De la: Diadan, la data 2013-02-18 17:13:26Sunt Varsatoarea care a avut o relatie de 3 ani inainte de 5 ani de mariaj!. sunt infecti. |
||
garbo_407103 Postat pe 15 Noiembrie 2014 01:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia Scorpion - Barbatul Rac - mister, fantezie.... | 1 | De la: soaptaa 15 Ianuarie 2012 18:58 |
relatia gemeni-berbec | 3 | De la: Sal_a_toi 29 Noiembrie 2011 13:47 |
Barbatul Pesti | 16 | De la: dispe17 15 Ianuarie 2013 10:52 |
|
||
Zodia gemeni | 73 | De la: eu_geminy 29 Noiembrie 2011 23:51 |
Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia LEU | 34 | De la: mielutza 14 Iunie 2009 08:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară