Am probleme cu acneea si am gasit un tratament care zice ca vindeca definitiv si cica nu are efecte adverse. Problema e ca e cam scumput si nu stiu ce sa fac, daca sa incerc sau nu? Este prezentat pe larg in emisiunea aceasta: http://womantv.ro/tv/viewvideo/81/estetica-si-chirurgie/ estetica-ep8-tratam-acneea-fara-medicamente.html Vreau si eu o parere, ce sa fac, sa incerc? Mentionez ca am incercat medicamente, Roaccutane, si mi-a fost extrem de rau, nu as mai incerca. Cum vi se pare ce prezinta in emisiune? E o televiziune online pt femei, eu urmaresc cam toate emisiunile. |
||
garbo_7980 Postat pe 23 Octombrie 2012 11:24 |
||
---|---|---|
Eu am folosit pentru tratarea acneei un supliment facut din plante ce se numeste Derminax. L-am gasit intr-o reclama pe un site care vindea mai multe tipuri de produse naturiste, pt diferite afectiuni si am zis sa-l incerc si eu! Sunt multumita de rezultate, si ma simt foarte bine in pielea mea acum. Ar fi ideal sa nu mai revina acneea! |
||
garbo_389269 Postat pe 12 Noiembrie 2013 11:18 |
||
sunt multe discutii pe aceasta tema , eu iti dau un alt sfat incepi cu o cura sanatoasa de dezintoxicare pentru ca apoi tot ce intreprinzi sa aiba succes ! iti doresc sanatate! cauta sa tratezi cauza nu efectul , descopera cauza si apoi efectul va disparea de la sine fara sa reapara daca respecti cu tarie cura ! | ||
|
||
garbo_19362 Postat pe 12 Noiembrie 2013 13:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hey | 33 | De la: garbo260411 16 Mai 2012 18:39 |
UNGHII CU GEL BUCURESTI | 1 | De la: maggix_nails 22 August 2011 01:37 |
Par gras ! | 3 | De la: denyisse 27 Aprilie 2017 22:54 |
|
||
relatie sef-asistenta | 23 | De la: alejandro33 5 Ianuarie 2011 16:08 |
buna | 3 | De la: raluca_zambilici 16 Mai 2012 18:47 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice