Punct �i virgul�. Am obosit. | ||
Axl_R Postat pe 16 Ianuarie 2013 11:06 |
||
---|---|---|
Ioooooiiii....era sa ma sufoc | ||
Rotty Postat pe 16 Ianuarie 2013 11:46 |
||
De la: heartbit, la data 2013-01-16 01:51:39uite cum incepi tu sa-ti dai din nou in petic si sa scrii ca pe vremea cand erai *62 ... 1- eu nu imi dau in petic 2-inca sint 62 nu am ascuns asta. 3-eu ma comport la fel, dar v-ati mai maturizat voi 4-nu cunosc domeniul "prostii" 5-esti arogant? 6-daca vrei sa fii iubit, iubeste . |
||
|
||
garbo_10470 Postat pe 16 Ianuarie 2013 12:03 |
||
De la: Vasiliu_Daniel_Constantin_1, la data 2013-01-16 11:02:02buna eu sunt in cazu in care ma gandesc la un viitor si sincer ma gandesc de la 20 de ani si uite am ajuns la 27 si nu am putut sa fac nimica degeaba ne gandim la un viitor daca nu vedem o iesire ca sa ne putem face un viitor si increderea sa cam dus in tot ce inseamna viitor pentru mine chiar si alti care sunt optimisti la un viitor mai bun de as face in viata lor nu ca ma las batut dar mam saturat sa fiu optimist fara rost un visator cu sperante si dupa aia sa mi se inaruie tot sincer mai bine fara vise fapte directe kinder, parca pe alt topic, de ieri, aveai 21 de ani? de la o zi la alta ai mai imbatranit cu 6 ani? hai tu esti Fat-Misto, un fel de Fat-Frumos, dar mai modern si mai kinky-funky-trendy-flendy, si creazti intr-o zi cat altii in 6 ani? hai mai bine spune-o pe aia dreapta ca ai dat de un forum cu femei si cauti si tu ceva material de refreshment la orizontala, pozand in virginul secolului XXI...! jenibil! |
||
heartbit Postat pe 16 Ianuarie 2013 12:14 |
||
punctele 5 si 6 sunt referitoare doar la tine! in punctul 4 te manifesti plenar! dar probabil ca din cauza copacilor nu mai vezi padurea! la punctul 1 trebuie sa.ti dau partial dreptate, nu-ti dai in petic, iti dai in petice, ca esti toata rupta praf si numai petice! iar ca sa-ti traduc de ce am zis ca punctul 6 e referitor doar la tine... e simplu. tu daca vrei sa fii iubita iubeste! eu iubesc si sunt iubit! deci aici ai gresit inca o data! dupa cate imi amintesc plangeai pe la intrebari ca te-a parasit asa-zisul iubit, sau sot, sau cum ii mai ziceai tu... nu sunt departe vremurile cand faceai declaratii de amor pe veci... ca apoi sa te intrebi daca o sa se mai intoarca la tine...! iti amintesti? recunosti? te regasesti? |
||
heartbit Postat pe 16 Ianuarie 2013 12:25 |
||
De la: heartbit, la data 2013-01-16 12:25:47punctele 5 si 6 sunt referitoare doar la tine! noi nu avem amintiri comune. cit desapre asa-zisele mele manifestari vad ca uiti ca esti in virtual si ca nu e problema ta cine si de ce plinge. deci: nu avem amintiri comune.ce sa recunosc? m-am regasit de multa vreme.ce te mai framinta?nu ma intereseaza cita dreptate imi dai tu. nu esti tu cel care imparte dreptatea, sau esti doar in imaginbatia ta.discutiile pe care vrei sa le stirnesti inca o data sint echivalente cu filozofiile de coafor. * cine sa se intoarca la mine? de la mine nu a plecat nimeni din cei ce sint importanti pt mine si viata mea. e clar? eu "plingeam "pe tema iubirii, tu pe tema mustelor , erai tare nedumerit unde pleaca ele iarna. ai aflat?fiecare cu problemele lui, cu nivelul lui de intelegere. |
||
garbo_10470 Postat pe 16 Ianuarie 2013 13:20 |
||
De la: heartbit, la data 2013-01-16 12:25:47punctele 5 si 6 sunt referitoare doar la tine! IATA CE FACE UN BARBAT CARE SE GINDESTE LA VIITORUL ALTORA ! bate cimpii. |
||
garbo_10470 Postat pe 16 Ianuarie 2013 13:38 |
||
De la: heartbit, la data 2013-01-16 12:25:47punctele 5 si 6 sunt referitoare doar la tine! lasa rautatile si spune-mi te rog daca stii, ce mai face thor_tul? |
||
garbo_10470 Postat pe 17 Ianuarie 2013 17:52 |
||
http://m.cdn.blog.hu/ne/nekemiskellegyilyen/image/weddingcakes27.jpg | ||
Axl_R Postat pe 17 Ianuarie 2013 18:01 |
||
Rotty Postat pe 17 Ianuarie 2013 18:32 |
||
LILA & AXINTE | ||
garbo_10470 Postat pe 17 Ianuarie 2013 18:44 |
||
Te quiero, muci di t�t. | ||
Axl_R Postat pe 17 Ianuarie 2013 18:57 |
||
si nu se ofera nimeni sa-ti dea o batista? ;)) | ||
Eugenia_ Postat pe 17 Ianuarie 2013 18:57 |
||
De la: Eugenia_, la data 2013-01-17 18:57:51si nu se ofera nimeni sa-ti dea o batista? ;)) poate DEZ?_DEMON/A |
||
garbo_10470 Postat pe 22 Ianuarie 2013 12:57 |
||
De la: garbo_10470, la data 2013-01-17 17:52:24De la: heartbit, la data 2013-01-16 12:25:47punctele 5 si 6 sunt referitoare doar la tine! |
||
heartbit Postat pe 22 Ianuarie 2013 13:58 |
||
Ma revad exact pe mine acum 5 ani...! Si al meu se hotarase dupa ce am facut destui bani si a inceput sa devina ''cineva''.sa vada cum este singur ..cica! Doar ca el a plecat si cu toti banii care ii facusem impreuna in 10 ani..afacere comuna..lucram cu bani cash..si de un an eu mai aveam un job..! El nici macar nu a avut curajul sa imi spuna acest lucru in fata..ci mia dat tel cand eram la serviciul celalalt.! Sa nu ma speriu daca merg acasa si vad ca lipsesc lucrurile lui si jumate din ce facusem impreuna..pt.ca ..de.. a intinerit baiatul si vrea sa vada cum este singur! Fiica a ramas cu mine!Noroc ca avea 17 ani! Am plans vre-un an jumate,dar aceasta nu m-a oprit sa merg mai departe! Am ramas prieteni cu toate acestea..eu nu pot ura pe cineva pe care l-am iubit! El nu ma iubit,pt.ca daca ma iubea..nu pleca!A iubit doar banii! Nu a avut alta femei..abia acum de cateva luni a inceput sa caute!Dupa 4 ani! Dupa 6 luni am bagat eu div! .Nu dorea sa se intoarca atunci, dar nici sa divorteze! Cu toate acestea..cred a l-a socat divortul pt.ca dupa ce a vazut ca intradevar m-a pierdut real si nu mai sunt pe numele lui,a dorit sa se intoarca! Insa atunci nu l-am mai vrut eu!I Imi pierdusem si increderea in el..imi era frica sa nu se repete din nou totul! Si ma ranit prea tare pt. ca a plecat ,si pt.ca luase toti banii! Desi eu am pus pe roate afacerea, si am lucrat cu el cot la cot si acasa ...! Noroc ca am avut si celalalt job in acel moment !El nu ma iubit,pt.ca daca ma iubea..nu pleca! A iubit doar banii! Nu a avut alta femei..abia acum de cateva luni a inceput sa caute!Dupa 4 ani! Daca stau si ma uit retro..ii multumesc ca a plecat! Nu are rost sa stai cu cineva care nu te iubeste sau invers! Eu am plecat in strainatate si asa macar am ajuns sa imi implinesc unul din vise..sa vizitez lumea.si sa fac si bani! Ani se duc...copii cresc si pleaca si ei...si ramai...old si singur! Daca insa sufletul iti este ''tanar si nelinistit'' totul se rezolva! Succes...nu te opri..si nu privi inapoi! Daca poti sta cu el,fara sa fi afectata si sa te gandesti ca poate este doar un moft de moment al lui...stai...! Poate ii trece,poate nu! Dar tu nu te opri sa mergi mai departe..traieste viata normal si taie-l pe el de pe lista de prioritati. .Coboara-l de pe piedestalul pe care l-ai avut pana acum!Pupicei... |
||
inutza65 Postat pe 22 Ianuarie 2013 17:13 |
||
''Si ma ranit prea tare pt. ca a plecat ,si pt.ca luase toti banii!'' ''El nu ma iubit,pt.ca daca ma iubea..nu pleca!A iubit doar banii!'' ma...ma...Bani �i bani...M-a cam pus pe g�nduri... |
||
Axl_R Postat pe 22 Ianuarie 2013 17:22 |
||
ft tare, 426! ...s-a gandit ca n-ar fi o pb sa te paraseasca fara sa discute despre asta, ca, deh, n-ar fi fost manly, dar s-a gandit sa te avertizeze sa nu te sperii daca nu-i mai vezi, dreak, ramasitele pe-acasa. ...`stii, draga, nu e nimic grav, nu se intampla nimic deosebit, e doar un fleac, eu doar te parasesc, ca asa mi s-a pus mie la pata pe bicepsi. ce dreak, tre` sa fiu barbat, sa am initiative pe masura. ti-as fi lasat lucrurile, dar am nevoie de ele. doar de tine nu mai am nevoie.` |
||
esme Postat pe 22 Ianuarie 2013 17:34 |
||
Iote ce fraierici....A plecat cu banii munciti impreuna,dar tu mai aveai inca un job ....A plecat cu doua galeti de apa,in loc sa stea bine-mersi langa fantana... Si-a mai stat si 4 ani fara femei....Nt...nt...nt... | ||
Rotty Postat pe 22 Ianuarie 2013 17:47 |
||
continuui si eu pe aceea postare "Ani se duc...copii cresc si pleaca si ei...si ramai...old si singur!"" Old Shatterhand |
||
Eugenia_ Postat pe 22 Ianuarie 2013 18:17 |
||
Daca n-ai vrut sa stai cu Vanatu` ... | ||
Rotty Postat pe 22 Ianuarie 2013 18:25 |
||
isi modereaza comentariile, de frica sa nu rateze , sa nu stirneasca suspiciuni in harem. | ||
garbo_10470 Postat pe 24 Ianuarie 2013 15:34 |
||
526, si cind a vrut sa se intoarca nu ti-a explicat ca. de fapt n-a fost nici o problema si exagerezi? A plecat si el un pic sa faca piatza vreo 5 ani? Si te-a si anuntat, ca sa nu iti faci probleme? Nu de altceva, dar mi se pare asaaaaa cunoscuta atitudinea..... Apropo de sunat: pe mine ex. m-a prevenit la un moment dat - dupa 10 ani de relatie - in timp ce discutam noi asa filme si politica, sa nu ma ingrijorez ca s-ar insura luna asta. Pentru ca din ciclul mai plantezi un pom, mai plantezi un om s-a gindit el sa faca un copil unei moldovence si nu vrea aia a dreak sa nasca daca nu fac acte! Asa ca o sa faca niste acte da' sa nu ma impacientez: nu ne afecteaza noua relatia cu nimic intre timp si, oricum e un aspect temporar irelevant. Planteaza si pleaca. Cind a vazut ca mi-a picat cafeaua din mine mi-a zis ca na, ce sa faca daca altfel nu se intelege cu moldoveanca? Nu e aia rezonabila! Iar dupa vreo doua saptamini, cind s-a prins el ca de data asta chiar s-a kkt in palarie si nu mai vreau sa aud de el deloc, a insistat cu mesajele: ca a fost doar o idee. Si ca, daca nu sint de acord, foarte bine, renunta la idee. Dar nu era mare lucru, oricum. Nu intelege de ce am exagerat... ce e cu reactia aia... cum adica sa ii spun pa pentru atita lucru?! Ce cu ce ma deranja pe mine? Si asa o tine si la ora actuala adica dupa doi ani, si spuine oricui are chef sa il asculte ca, na, femei nebune, hac hac: el habar n-are de ce am plecat: http://www.youtube.com/watch?v=yLDsHQcAakA Acum ma amuza ce corcopitec am putut sa iau in serios... da' atunci nu mi s-a parut amuzant deloc. |
||
quasaria Postat pe 24 Ianuarie 2013 18:39 |
||
nu ma pot abtine...esti "femeia de azi", "nebuna" cu gratie :* sper ca nu te-ai fript cu cafeaua aia ;) o puteai scapa pe fata lui :)) |
||
Eugenia_ Postat pe 24 Ianuarie 2013 19:09 |
||
http://personalitatea.com/asculta-ti-inima http://personalitatea.com/barca-de-salvare-de-la-orice-esec-in-dragoste http://personalitatea.com/salvarea-esti-tu |
||
Alexandra_David_1 Postat pe 6 Februarie 2013 09:51 |
||
se dezbraca si apoi isi pazeste hainele. | ||
garbo_10470 Postat pe 9 Februarie 2013 21:19 |
||
De la: quasaria, la data 2013-01-24 18:39:06526, si cind a vrut sa se intoarca nu ti-a explicat ca. de fapt n-a fost nici o problema si exagerezi? A plecat si el un pic sa faca piatza vreo 5 ani? Si te-a si anuntat, ca sa nu iti faci probleme? Q...Daca ar fi plecat cu alta ,nu m-ar fi durut atat..as fi stiu care este problema!Dar asa,dupa 10 ani in care nu am fost despartiti nici o zi..a fost un soc plecarea!De ce banii sunt problema la el...off..este f .zgarcit si era!Aveam zeci mi de marci,euro pe urma si facea de multe ori crize de isterie,,de ce am cumparat sucul de la magazinul de langa si nu am mers la 100m ca era mai ieftin cu 0,2 lei?Crize cand ii trebuia la fata ceva la scoala(si un creion,)...fata este cu primul sot care a a decedat, cand avea fata 9 ani!Am mers in Germania sa aducem masini si desi faceam bani frumosi cu ele,..am dormit si o saptamana in masina pt.ca nu ne venise hartia de euro 1,atunci..si nu dorea nicicum sa dormim macar la un motel..mancam ce cumparam de la LIDL..Am gresit pt.ca am stat cu el atat,dar l-am iubit f..mult..nu l-am inselat nici cu privirea in cei 10 ani!Am ramas fidela promisiunii facuta la casatorie..acel DA..Am sperat ca o sa se schimbe cu timpul daca primeste doar iubire,nu ce ofera el!Din pacate a schimbat doar exteriorul..ca lupul..blana..naravul nu!Inima tot asa ia- ramas!Nu am vrut nici sa mai aduc alt tata fetei!Nu sunt suparata pe el,pt.ca atat poate ..nu pot cere mai mult de la el.Suntem amici !Anul trecut a vandut locuinta in care se mutase..si pt.ca era cumparata in timp ce eram impreuna,a avut nevoie de semnatura mea sa o poata vinde!Atunci am spus ca semnez doar daca primesc si eu ceva din bani,pt.ca la divort nu am cerut nimic...am lasat sa hotarasca el cum crede ca este corect!Mia dat 5000e doar (dupa 3 ani) si am semnat!Ii semnam si daca nu imi dadea nimic in final..pt.ca eu cred in justitia lui Dzeu !Stiu ca totul are un revers!Mie mi-a ajutat Dzeu in acesti 5 ani sa am si job bun si sa strang bani si am si casuta mea!Fiica este casatorita,are un sot minunat ,au servicii bune ,banutii lor,masina buna,etc..doar ca suntem departe unii de altii din pacate!Exul nu are pe nimeni din fam..pt.ca au decedat..nici copii pt.ca nu a avut alta casatorie!Uneori daca ne intalnim in oras si mergem la o cafea,ma intreaba unde este local cu cafea mai ieftina...ma apuca rasul...eu nu beau decat o cafea pe zi si aceea sa fie buna,de calitate..asa ca ii spun ca fac eu cinste..si mergem la local mai select! Si acum ma apuca rasul..parca il vad si aud...!Atunci cand eram cu el..plangeam in camera mea cand se comporta asa!Urasc certurile si decat sa ne certam ,preferam sa las de la mine mereu!El nu mai are nici jumate din bani,are acum o amanta..fem.casatorita.. si imi zice mereu ca se simte nenorocit ..dar nu se poate schimba!Il cred..la varsta aceasta nu te mai schimbi!(43)! |
||
inutza65 Postat pe 10 Februarie 2013 16:01 |
||
buna seara Nu �tiu sau �ncep, dup� trei ani de istorie cu sui�uri �i cobor�uri (dar �n hindsight mai sc�zut�), Domnul a plecat ma pentru o alt� zi la alta. Motivele mele pentru a reveni a ajutat cu nimic, promisiunea mea de "schimbare" (dar schimba pentru ceea ce exact?) a r�mas gol �i �ncerc�rile mele de a face clar meu confuzie blocate de un MP3 player �n urechi. Nu am nu manea, nici tehnica �i de t�cere radio pentru luni �i luni, crez�nd c� a fost iubirea vietii mele, am sperat in secret ca el vine �napoi la punctul sau am fost repartizat pentru munca mea �n teren Voodoo, acest lucru este �n cazul �n care am �nt�lnit un domn pe nume adjegoule extrem de puternic sat �ef cu atac supranaturale care mea nu reveni dragostea mea printr-o magie neagr�.S� pot �tii acest sat �ef �i au aceste servicii pentru a rezolva problema ta emotionala. ("alabi.adjegoule"@"hotmail.fr") |
||
garbo_12040 Postat pe 13 Martie 2013 16:00 |
||
De la: heartbit, la data 2013-01-22 13:58:40De la: garbo_10470, la data 2013-01-17 17:52:24De la: heartbit, la data 2013-01-16 12:25:47punctele 5 si 6 sunt referitoare doar la tine! |
||
garbo_10470 Postat pe 20 Aprilie 2013 09:11 |
||
De la: heartbit, la data 2013-01-22 13:58:40De la: garbo_10470, la data 2013-01-17 17:52:24De la: heartbit, la data 2013-01-16 12:25:47punctele 5 si 6 sunt referitoare doar la tine! |
||
garbo_10470 Postat pe 20 Aprilie 2013 10:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce mai vrea de la mine? | 11 | De la: Gumiho 15 Ianuarie 2017 21:40 |
relatia parinti-iubit | 14 | De la: garbo068629 8 Ianuarie 2010 14:33 |
unsfat | 8 | De la: anastasya 25 Septembrie 2010 18:52 |
|
||
Cadourile in Relatiile de Lunga Durata | 8 | De la: lauras91 16 Iulie 2015 20:18 |
sunt casatorit de 18 ani sotia ma inselat si vrea sa ma pataseasca dar eu o iubesc | 19 | De la: gcppscu 3 Mai 2011 16:45 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice