Mai, nu mai aruncati prajitura la voia intamplarii ...nu vedeti ca nica n-o multumeste?? Poate |
||
Fss_ssu Postat pe 20 Aprilie 2013 11:40 |
||
---|---|---|
garbo_13807 Postat pe 6 Iunie 2013 20:37 |
||
BUNA DRAGA MEA ESTE FOARTE GREU SA TE DESPARTI , MAI ALES CIND INCA IL IUBESTI , DAR DRAGOSTE CU FORTA NU SE POATE SI CRED CA NICI NU AI VREA SA STEA CU TINE DE MILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUBLINIEZ DE MILA ! DACA NU TE MAI IUBESTE ASTA ESTE ACCEPTA SI CU FRUNTEA SUS , FARA SA TE UMILESTI MERGI INAINTE !EU UNA CIND MI-A SPUS BARBATUL MEU CA VREA SA DIVORTEZE NU AM MINCAT 3 SAPTAMINI NIMIC , SI APOI AMETITA(DE FOAME CA NU BEAU ALCOOL ) M-AM DUS LA CAZINOU( SUNT DE FEL DIN CONSTANTA ) PE STABILOPOZI SI AM VRUT SA MA ARUNC! 3 LUCRURI M-AU FACUT SA IMI REVIN : 1-IMAGINEA COPIILOR MEI FARA MAMA TOATA VIATA , 2-FAPTUL CA ERAU PE MARE NISTE PASARI MARI, NEGRE SI HIDOASE CU UN CIOC F LUNG ,( NICI ASTAZI NU AM AFLAT MACAR CUM SE NUMESC!) CARE SE INBULZEAU IN APA DUPA PESTI, M-AM SPERIAT SI AM ZIS -CUM SA LE LAS PE URITELE ALEA SA IMI MANINCE CORPUL ????? SI 3 -FAPTUL CA TATAL MEU S-A INECAT IN DUNARE , ACAZUT DE PE SCARA VAPORULUI SI CIND SA IL INGROPAM , PREOTUL NU L-A PRIMIT IN BISERICA - A SPUS CA S-A SINUCIS SI NE-A PUS SA IL INGROPAM IN CIMITIR INTR-UN COLT LA CAPATUL CIMITIRULUI PARCA OMORISE PE CINEVA ! SFATUL PT TINE IUBESTE-TE PRETUIESTE-TE SI FII PUTERNICA ! SI NU IN ULTIMUL RIND "CIND DUMNEZEU ITI INCHIDE O USA ITI VA DESCHIDE O FEREASTRA ! VEI FI UIMITA CIT DE BINE ITI VA FI DUPA ! DACA AI INTELES CEVA DIN CE TI-AM SCRIS DIN SUFLET RASPUNDE-MI . ACUM REGRET MULT CA NU AM LUAT TOTUL MULT MAI USOR SI SA LAS TIMPUL SA VINDECE TOT ! CU SINCERITATE ! | ||
|
||
garbo_19362 Postat pe 13 Iulie 2013 17:38 |
||
eu ti-as recomanda o pauza! chiar si una mai lunga decit un concediu , ti-as mai recomanda sa te privesti in oglinda si sa spui stop , de astazi sunt un om nou cu noi aspiratii si noi nevoi . nu permit nimaniu sa ma ia de fraiera dar nici eu nu o fac! sunt puternica , sunt echilibrata si chiar daca nu stiu acum pe ce drum sa merg , DUMNEZEU imi va calauzi pasii !inchide usa in urma ta si cauta fereastra care te asteapta larg deschisa !deschide-ti ochii larg !cu prietenie ! | ||
garbo_19362 Postat pe 18 Iulie 2013 11:01 |
||
13283, nu-mi venea sa cred ca mi se intampla toate prin cate am trecut: m-am prabusit, m-am ridicat, iarasi m-am prabusit, dar in final mi-am recapatat echilibrul. Divortul s-a incheiat amiabil la primarie, partajul... n-are bani, dar el vrea t o t u l(in legatura cu partajul nu stiu ce voi face).E un tip egocentrist si ma bucur ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu. N-am avut timp sa iau o pauza fiindca a intrat in viata mea o persoana blanda. Stiam ca barbatii sunt mult mai slabi decat noi femeile, dar pentru el a fost prabusire la limita cand l-a gasit pe amantul sotiei in casa lui, a cedat psihic. Cu mult ajutor si-a revenit. Apoi i-a trecut un gand ,,nebunesc'': m-a contactat crezand ca ma poate ajuta sa nu trec si eu prin cate a trecut el (atunci mi-am dat seama cat de puternica sunt). La inceput nici prin gand nu mi-a trecut ca s-ar putea naste ceva intre noi. Ma suna si vorbeam zilnic diverse pana intr-una din zile cand imi spune ca se simte atras de mine si vrea sa ne intalnim sa ne vedem.N-am acceptat, mi se parea imposibila o astfel de relatie. Este fostul sot al amantei fostului meu sot. Dar, dupa multe insistente din partea lui si mai mult indemnata de catre confidentele mele am acceptat si ne-am intalnit. Apoi au urmat alte si alte intalniri, iar acum locuim impreuna. Ma acomodez greu, dar el e un om domol si merita sa incerc. | ||
garbo_1763 Postat pe 1 August 2013 11:44 |
||
Daca vrea Sa plece lasa-l pt Ca altfel viata ta langa el va deveni un cosmar.Puter sa mergi mai departe vei gasi.Mult succes. | ||
garbo276474 Postat pe 3 August 2013 12:29 |
||
este pacat sa nu continui relatia cu omul bland de care vorbesti , este ca un pansament pentru un suflet suferind! esti puternica , mult mai puternica decat stii sau crezi tu !regasesteti puterea interioara si fa partaj legal cu fostul , meriti sa ai ce ti sa cuvine ! iti tin pumnii ! cu prietenie ! G | ||
garbo_19362 Postat pe 21 August 2013 22:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
da inteleg | 32 | De la: lilioara 29 Noiembrie 2009 20:09 |
Singuratate sau nu? | 68 | De la: garbo201712 1 Iulie 2011 16:22 |
UN SFAT VA ROG, DIN PARTEA CELOR CARE S-AU CONFRUNTAT CU O PROBLEMA ASEMANATOARE!!! NEED HELP!!! | 103 | De la: elisabeta_boia 9 Mai 2011 17:00 |
|
||
Garbo089465 | 16 | De la: nazirra 23 Decembrie 2009 09:49 |
sunt prea mica!!!!!!! | 23 | De la: yanyacharberet 18 Ianuarie 2010 15:33 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice