Sunt in incurcatura.

ce ma mai mandresc cu el. desteptu lu sorsa
Eugenia_
Postat pe 15 Noiembrie 2012 16:03
Titul topicului ,m-a facut sa intru aici ..sa dau o "mana de ajutor"...

"Incurcata " situatie !

Multa zarva ,pentru nimic !

Draga nu esti in nici o incurcatura ,fii mai realista ...o persoana serioasa o gasesti la biserica .Succes!
ica2
Postat pe 15 Noiembrie 2012 21:48
pai mandreste-te sor'me, daca ai cu ce, e normal!

si pentru Axl
pentru Rotty am dat ceva mai devreme
mai avem aici si pentru Q
si de ce nu si pentru 7733, cu sau fara lacrimi de ras!
heartbit
Postat pe 15 Noiembrie 2012 23:53
...si daca acela a fost raspunsul lui, de ce iti mai pui intrebari de genul " m-a placut, nu m-a placut"???; eu nu mi-as mai bate capul cu asa ceva
adeline
Postat pe 17 Noiembrie 2012 18:03
ti-a tras o palma ....se pare ca nu te doare inca si mai vrei dar nu te sfatuiesc sa te mai gandesti o clipa la el...probabil stia ca iti plac baietii mai mari si a vrut sa-ti atraga atentia asupra lui,l-ai observat,l-ai pupat....asta si-a dorit....o fi fost un pariu pe care l-a castigat si gata....cauta repede sa-i stergi imaginea definitiv.....daca ar fi avut ceva pt tine ai fi vazut un baiat incurcat ,stangaci nu pe post de statuie in timpul cutremurului...cu siguranta nu te-a placut si tu stii asta dar nu vrei sa crezi pt ca probabil nu ai pe nimeni si-ti doresti sa umpli un gol dar nu-l vei umple cu el.
yzabela_03
Postat pe 19 Noiembrie 2012 00:40
CARE-I �NCURC�TURA?. EL A SPUS C� VREA DISTRACȚIE ȘI NIMIC MAI MULT.CLAR,FO�ARTE CLAR.E CEVA NECLAR?.....ȘI CA SFAT E MULT MAI FRUMOS C�ND EȘTI �CURTATÔ DEC�T �S� FACI TU CURTE UNUI B�RBAT�(eu consider ca uneori pentru o femeie e chiar penibil).
garbo203525
Postat pe 25 Noiembrie 2012 23:26
O PERSOAN� SERIOAS� G�SEȘTI LA BISERIC�......MAI RAR SE �NT�MPL� AȘA CEVA, NU O SPUN DIN AUZITE, CI DIN� PRACTICÔ(nu m� refer la experiențe personale) S� TE FEREASC� DUMNEZEU DE PERSOANE CARE FAC METANII PRIN BISERIC� ,EVLAVIOASE ,ETC ȘI �N REALITATE MAI RELE DEC�T CELE CARE NU INTR� NICI S� APRIND� O LUM�NARE ,DAR S� STEA LA O SF�NT� LITURGHIE.SUBIECTUL PE ACEAST� TEM� AR PUTEA CONTINUA,FIINDC� ȘTIU BINE CE SPUN. UITE C� M-AM G�SIT ACUM �N POST S� JUDEC EU PE UNII ȘI PE ALȚII ,DAR SUNT DEZAM�GIT� DE MULȚI �EVLAVIOȘI�(asta ca s� nu judec FRUNTEA BISERICII).IERTARE DAC� AM GREȘIT CU CEVA,DAR NU M-AM PUTUT ABȚINE .NUMAI BINE.
garbo203525
Postat pe 25 Noiembrie 2012 23:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie intre femeia capricorn si un peste 6 De la: vax 27 Octombrie 2009 09:33
Cu cine poata fi fericita o capricoarna? :p 3 De la: claudescu 4 Octombrie 2009 16:11
Colegu'...bata-l vina 8 De la: garbo_4124 25 Iunie 2012 21:53
buna tuturor 10 De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 18:16
buna 26 De la: elisabeta_boia 10 Decembrie 2011 04:17
Setari Cookie-uri