ce ma mai mandresc cu el. desteptu lu sorsa | ||
Eugenia_ Postat pe 15 Noiembrie 2012 16:03 |
||
---|---|---|
Titul topicului ,m-a facut sa intru aici ..sa dau o "mana de ajutor"... "Incurcata " situatie ! Multa zarva ,pentru nimic ! Draga nu esti in nici o incurcatura ,fii mai realista ...o persoana serioasa o gasesti la biserica .Succes! |
||
ica2 Postat pe 15 Noiembrie 2012 21:48 |
||
pai mandreste-te sor'me, daca ai cu ce, e normal! si pentru Axl pentru Rotty am dat ceva mai devreme mai avem aici si pentru Q si de ce nu si pentru 7733, cu sau fara lacrimi de ras! |
||
|
||
heartbit Postat pe 15 Noiembrie 2012 23:53 |
||
...si daca acela a fost raspunsul lui, de ce iti mai pui intrebari de genul " m-a placut, nu m-a placut"???; eu nu mi-as mai bate capul cu asa ceva | ||
adeline Postat pe 17 Noiembrie 2012 18:03 |
||
ti-a tras o palma ....se pare ca nu te doare inca si mai vrei dar nu te sfatuiesc sa te mai gandesti o clipa la el...probabil stia ca iti plac baietii mai mari si a vrut sa-ti atraga atentia asupra lui,l-ai observat,l-ai pupat....asta si-a dorit....o fi fost un pariu pe care l-a castigat si gata....cauta repede sa-i stergi imaginea definitiv.....daca ar fi avut ceva pt tine ai fi vazut un baiat incurcat ,stangaci nu pe post de statuie in timpul cutremurului...cu siguranta nu te-a placut si tu stii asta dar nu vrei sa crezi pt ca probabil nu ai pe nimeni si-ti doresti sa umpli un gol dar nu-l vei umple cu el. | ||
yzabela_03 Postat pe 19 Noiembrie 2012 00:40 |
||
CARE-I �NCURC�TURA?. EL A SPUS C� VREA DISTRACȚIE ȘI NIMIC MAI MULT.CLAR,FO�ARTE CLAR.E CEVA NECLAR?.....ȘI CA SFAT E MULT MAI FRUMOS C�ND EȘTI �CURTATÔ DEC�T �S� FACI TU CURTE UNUI B�RBAT�(eu consider ca uneori pentru o femeie e chiar penibil). | ||
garbo203525 Postat pe 25 Noiembrie 2012 23:26 |
||
O PERSOAN� SERIOAS� G�SEȘTI LA BISERIC�......MAI RAR SE �NT�MPL� AȘA CEVA, NU O SPUN DIN AUZITE, CI DIN� PRACTICÔ(nu m� refer la experiențe personale) S� TE FEREASC� DUMNEZEU DE PERSOANE CARE FAC METANII PRIN BISERIC� ,EVLAVIOASE ,ETC ȘI �N REALITATE MAI RELE DEC�T CELE CARE NU INTR� NICI S� APRIND� O LUM�NARE ,DAR S� STEA LA O SF�NT� LITURGHIE.SUBIECTUL PE ACEAST� TEM� AR PUTEA CONTINUA,FIINDC� ȘTIU BINE CE SPUN. UITE C� M-AM G�SIT ACUM �N POST S� JUDEC EU PE UNII ȘI PE ALȚII ,DAR SUNT DEZAM�GIT� DE MULȚI �EVLAVIOȘI�(asta ca s� nu judec FRUNTEA BISERICII).IERTARE DAC� AM GREȘIT CU CEVA,DAR NU M-AM PUTUT ABȚINE .NUMAI BINE. | ||
garbo203525 Postat pe 25 Noiembrie 2012 23:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatie intre femeia capricorn si un peste | 6 | De la: vax 27 Octombrie 2009 09:33 |
Cu cine poata fi fericita o capricoarna? :p | 3 | De la: claudescu 4 Octombrie 2009 16:11 |
Colegu'...bata-l vina | 8 | De la: garbo_4124 25 Iunie 2012 21:53 |
|
||
buna tuturor | 10 | De la: Ciresica 6 Septembrie 2009 18:16 |
buna | 26 | De la: elisabeta_boia 10 Decembrie 2011 04:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară