Faptul ca sotia arata ca un tanc sovietic si amanta ca primavara de la Praga constituie o scuza acceptabila pentru eroarea de judecata ce impinge pe multi barbati insurati la aventuri extraconjugale cu femei tinere si frumoase? Si varianta inversa (mai rara din cate am am auzit) - ce doamna ar fi dispusa sa recunoasca direct ca a preferat uneori un armasar tanar unui magar batran de care s-a saturat pana peste cap - este la fel sau mai putin acceptabila? |
||
charmelen Postat pe 10 Noiembrie 2012 22:33 |
||
---|---|---|
C�ut�m scz acceptabile, dar cine s� le acc.? | ||
Axl_R Postat pe 10 Noiembrie 2012 22:42 |
||
cred ca stiu de ce a fost inspirat subiectul asta.... Aia cu "eroarea de judecata" am mai auzit-o zilele astea. Nu, nu constituie "scuze". In viata ai optiuni: daca dl vrea o primavara de la praga, poate sa isi ia primavara si sa se spele cu ea pe cap 30 de ani dupa aia, sa o care dupa el dpdv emotional, social, financiar, prin vremuri mai bune sau mai putin bune, ca singurul animal de tractiune la caruta: pt ca dna e o primavara.... Si, in general, (si) astia sint barbati nefericiti. Daca dl vrea un tanc, s-ar putea ca tancul sa il ajute sa treaca peste obstacole. Dar in bocanci militari. Asta e. |
||
|
||
quasaria Postat pe 10 Noiembrie 2012 22:52 |
||
raspunsuri de femei indignate, care nu iau in considerare si perspectiva masculina. Toate comentariile barbatilor pe acest subiect au fost 100% de sustinere a nefericitului tradator, declarand ca infidelitatea este intru totul justificata, avand in vedere fizicul inspaimanatator al nevesticii. Ba s-au mai si mirat ca a fost fraier sa demisioneze pentru atata lucru! |
||
charmelen Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:10 |
||
Nici io n-am inghitit-o pe-aia cu demisionatul, mai ales ca mi s-a parut asa ciudat sa-si faca mea culpa publica, fara sa fi aparut mai inainte prin presa ceva poze sau stiri cu privire la relatia extraconjugala, dar cert e ca toata suflarea masculina de pe forumurile romanesti ii aproba infidelitatea si il compatimeste sincer. Da subiectul topicului nu e musiul asta, ci inclinarea opiniei publice de a manifesta ingaduinta, ba uneori chiar simpatie pentru infidelii dotati cu sotii cu fizic ingrat. |
||
charmelen Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:25 |
||
nope....mie imi place " moartea bate la usa" ....si ce daca, tot cu B il cheama, na. se pare ca te-ai documentat 100% intre timp..... ...nici eu nu cred ca asta e motivul ci numai o "particica" pt. a se putea expune la brat impreuna si pt. a arata in alt context cat de "brici" ii merge mintea ca are amanta noua.... |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:27 |
||
...era directoru' draga.....si o fost fortat de " suprem" asa se face cand porti bocanci si grade.....fine. Doar pt. el ii bine....o stiut ce alegere sa faca;)) NB! |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:33 |
||
de aia suflarea masculina de pe forumurile romanesti nu va ajunge in functii similare vreodata. Stiu destui oameni - altfel, cu potential - ingropati sub un maldar de fuste ale primaverii care, evident, are un rol pur decorativ, ca doar e o primavara. Of course, un barbat care are impresia ca are cojones, va sustine ca el poate sa isi care nevertebrata prin vint si ploi. Numa' ca (isi) supra-apreciaza mama natura de foarte multe ori. Ma uitam la pozele cu un (mare) actor disparut... dar nu mai comentez. |
||
quasaria Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
durere si iubire | 16 | De la: vieru_cezar_iasi 26 Iunie 2010 16:04 |
o zi speciala | 115 | De la: walkiria 7 Septembrie 2010 13:09 |
Dilema parinteasca | 9 | De la: garbo265966 21 Iunie 2012 15:06 |
|
||
Cand realizezi ca nu e de fapt ceea ce vrei.... | 51 | De la: garbo072160 19 Iulie 2010 00:44 |
amanta | 29 | De la: Roxi234 5 Octombrie 2009 19:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară