Faptul ca sotia arata ca un tanc sovietic si amanta ca primavara de la Praga constituie o scuza acceptabila pentru eroarea de judecata ce impinge pe multi barbati insurati la aventuri extraconjugale cu femei tinere si frumoase? Si varianta inversa (mai rara din cate am am auzit) - ce doamna ar fi dispusa sa recunoasca direct ca a preferat uneori un armasar tanar unui magar batran de care s-a saturat pana peste cap - este la fel sau mai putin acceptabila? |
||
charmelen Postat pe 10 Noiembrie 2012 22:33 |
||
---|---|---|
C�ut�m scz acceptabile, dar cine s� le acc.? | ||
Axl_R Postat pe 10 Noiembrie 2012 22:42 |
||
cred ca stiu de ce a fost inspirat subiectul asta.... ![]() ![]() Nu, nu constituie "scuze". In viata ai optiuni: daca dl vrea o primavara de la praga, poate sa isi ia primavara si sa se spele cu ea pe cap 30 de ani dupa aia, sa o care dupa el dpdv emotional, social, financiar, prin vremuri mai bune sau mai putin bune, ca singurul animal de tractiune la caruta: pt ca dna e o primavara.... Si, in general, (si) astia sint barbati nefericiti. Daca dl vrea un tanc, s-ar putea ca tancul sa il ajute sa treaca peste obstacole. Dar in bocanci militari. Asta e. |
||
|
||
quasaria Postat pe 10 Noiembrie 2012 22:52 |
||
raspunsuri de femei indignate, care nu iau in considerare si perspectiva masculina. Toate comentariile barbatilor pe acest subiect au fost 100% de sustinere a nefericitului tradator, declarand ca infidelitatea este intru totul justificata, avand in vedere fizicul inspaimanatator al nevesticii. Ba s-au mai si mirat ca a fost fraier sa demisioneze pentru atata lucru! |
||
charmelen Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:10 |
||
Nici io n-am inghitit-o pe-aia cu demisionatul, mai ales ca mi s-a parut asa ciudat sa-si faca mea culpa publica, fara sa fi aparut mai inainte prin presa ceva poze sau stiri cu privire la relatia extraconjugala, dar cert e ca toata suflarea masculina de pe forumurile romanesti ii aproba infidelitatea si il compatimeste sincer. Da subiectul topicului nu e musiul asta, ci inclinarea opiniei publice de a manifesta ingaduinta, ba uneori chiar simpatie pentru infidelii dotati cu sotii cu fizic ingrat. |
||
charmelen Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:25 |
||
nope....mie imi place " moartea bate la usa" ![]() ....si ce daca, tot cu B il cheama, na. ![]() se pare ca te-ai documentat 100% intre timp..... ![]() ...nici eu nu cred ca asta e motivul ci numai o "particica" pt. a se putea expune la brat impreuna si pt. a arata in alt context cat de "brici" ii merge mintea ca are amanta noua.... ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:27 |
||
![]() ...era directoru' draga.....si o fost fortat de " suprem" ![]() NB! ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:33 |
||
de aia suflarea masculina de pe forumurile romanesti nu va ajunge in functii similare vreodata. ![]() Stiu destui oameni - altfel, cu potential - ingropati sub un maldar de fuste ale primaverii care, evident, are un rol pur decorativ, ca doar e o primavara. Of course, un barbat care are impresia ca are cojones, va sustine ca el poate sa isi care nevertebrata prin vint si ploi. Numa' ca (isi) supra-apreciaza mama natura de foarte multe ori. ![]() Ma uitam la pozele cu un (mare) actor disparut... dar nu mai comentez. |
||
quasaria Postat pe 10 Noiembrie 2012 23:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DORESC SA | 3 | De la: Laura_M 22 Decembrie 2010 16:06 |
e o obligatie sa ai grija de parinti sau e respect !!! | 138 | De la: jordina 11 Iunie 2010 13:06 |
am nevoie de un sfat!!!:(( | 22 | De la: zambila 2 Octombrie 2009 14:09 |
|
||
sexul anal | 189 | De la: eu_geminy 13 Noiembrie 2010 00:31 |
FEMEIA CARE DUPA DIVORT RAMINE CU UN COPIL -BAIAT- ESTE GREU SA MAI GASEASCA UN SOT | 1 | De la: DRAGHINA 26 Ianuarie 2012 23:36 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9