Si femeile si barbatii,au probleme cu memoria in dragoste.Oare tehnica moderna contribuie la eliminarea acestui impediment ? http://www.youtube.com/watch?v=_3cMagEnpd4&feature=relmfu |
||
VOIAJOR Postat pe 13 Noiembrie 2012 10:22 |
||
---|---|---|
De la: VOIAJOR, la data 2012-11-13 10:22:57Si femeile si barbatii,au probleme cu memoria in dragoste.Oare tehnica moderna contribuie la eliminarea acestui impediment ? De ce intrebi ?? Vrei sa-ti iubesti sotia de la distanta ? |
||
GHEISA_ Postat pe 18 Noiembrie 2012 16:22 |
||
Voiajor.....memoria mea...este bine directionata....si...oricum....tehnologia moderna...nu poate substitui realul...palpabilul...oricat de mult s-ar incerca acest lucru!!!! Videotelefonul...nu va crea ...niciodata...senzatiile...si senzationalul!!!! | ||
|
||
The_rock_flower Postat pe 18 Noiembrie 2012 16:31 |
||
Ei, Rock , tu nu ai facut niciodata sex la telefon ?? | ||
GHEISA_ Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:42 |
||
GHEISA, GHEISA.... numai ca Voiajor n-a specificat ce fel de relatie... ! eu, inainte de toate, ma uit la titlu.. ptr. ca asta e ideea care trebuie discutata...nu ? sunt relatii de afaceri... relatii diplomatice... relatii de prietenie... relatii de colaborare... !!! |
||
barboneli Postat pe 22 Noiembrie 2012 00:01 |
||
Desigur cred eu!Iti stimuleaza instinctele!! | ||
Jojolin Postat pe 10 Ianuarie 2013 22:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tudose | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:41 |
Virginitatea dupa 30 de ani | 10 | De la: charmelen 24 Octombrie 2013 06:18 |
UN BUN RENUME | 1 | De la: garbo269415 15 Martie 2012 05:43 |
|
||
Casatoria dintre o femeie credincioasa si un barbat fara credinta,,,sau poate crede dar nu este cinstit,acel om credincios care nu este cinstit,nu se numeste credincios,este o relatie esuata... | 184 | De la: ingerasulluptator 28 Mai 2011 16:25 |
de ce femeile incurajeaza barbatii ca sa faca lucruri rele cum ar fii ca ei au voie sa incerce sa i-o traga la femeie,,si sa o prosteasca sa fie servitoare...si cum femeia este naiva cade foarte usor in plasa si este victima barbatilor rai | 59 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2012 21:59 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri