E dealul de .....vizavi...oarecum...Nu e nici un hotel pe strada mea... | ||
Rotty Postat pe 21 Noiembrie 2012 22:40 |
||
---|---|---|
ma bucur ca v-am dat prilej de vorba,dar cu sfaturile mele cum ramane... mi-am cam facut o idee despre frumusetea naturii,multi dintre voi locuiti in provincie...dar ceva dezavantaje...viata sociala poti avea in satuc?eu la munte as vrea sa imi iau o casuta,undeva in dambovita...prin glodeni.e cineva din apropiere?cu scolile cum e?eu am 2 copii... | ||
venizigoldplated Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=W-ZAjdgRwdM&feature=related Fiecare a spus cate ceva din punctul lui de vedere...tu ???? Gandeste ca nu esti planta si alege ce e mai bun... Melodia e pentru tine.... |
||
|
||
Rotty Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:26 |
||
NB! http://www.youtube.com/watch?v=VATmgtmR5o4 |
||
Axl_R Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:38 |
||
ok... ti-am furat-o eu... superb... veni... ca mie greu sa scriu numele asta pompos... tot nu o sa-i placa... si la glodeni... si mai putin probabil o s-o asculte !!! "glodeni"... vine de la glod... ??? ok... am gasit !!!! Glodeni este un or�șel �n Republica Moldova, centru al raionului Glodeni. Glodeni este situat �n nord-vestul Republicii Moldova, la 168 km de capital�, la 31 km spre vest de orașul B�lți și la 36 km de calea ferat� B�lți, �ntre orașele R�șcani și F�lești. Conform legendei denumirea acestei localitați se trage de la regiunea ml�știnoas� și plin� de b�lți de-a lungul r�uliu situat aici, care ducea la multe greut�ți de trecere a transportului și oamenilor pe aici precum și a deselor secete ce transformau r�ulețul �ntr-o regiune de balt�. De aici provine și denumirea de r�ul Glodeanca și satul Glodeni. acum... ce legatura are asta cu Dambovita.... cred ca nu mi-o poate explica nimeni... ?!?! succes veni... (vidi, vici...) !!! |
||
barboneli Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:42 |
||
De la: Rotty, la data 2012-11-21 23:26:31http://www.youtube.com/watch?v=W-ZAjdgRwdM&feature=relatedintr-adevar,m-am uitat in oglinda repede si nu arat a planta,iar de gandit gandesc...de aia �ma gandesc�inainte sa imi golesc contul cumparand caminul in care sa imi cresc copii.avand in vedere ca este o achizitie de la distanta,eu fiind la ceva mii de km departare si doar sotul meu cunoaste zona,am intrebat si eu...e rau? |
||
venizigoldplated Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:45 |
||
De la: barboneli, la data 2012-11-21 23:42:22 |
||
venizigoldplated Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:49 |
||
barboneli,cata rautate poti avea asa gratuit...si asa dezinformat cum esti vorbesti cu o siguranta care iti pune inteligenta la indoiala.da un search pe google ca e mai simplu si afla tot ce vrei despre com glodeni din dambovita.eu stiu ca e mai greu cu tehnologia pt unii dar informeaza-te inainte sa te faci de ras | ||
venizigoldplated Postat pe 21 Noiembrie 2012 23:56 |
||
corect... imi cer scuze... !!! zau ! dar tehnologia este de vina.....dar si eu un pic ! imi pare rau ca te-am suparat, sincer... ! oricum... eu raman la ideea ca la "tara" e mai bine decat la oras... dar cum spunea si O... daca orasul e aproape, ai acolo si scoli... si tot ce-ti trebuie, in afara de liniste !!! asa ca... alegerea tot la tine ramane... ! inca o data scuze.... ! |
||
barboneli Postat pe 22 Noiembrie 2012 00:07 |
||
aha...ai gasit pana la urma,asa-i?geniu mic si rau ce esti e penibila situatia,asa-i?nu mai ai ce sa zici decat rautati de acum ca tot e nasoala discutia...stiu ca eu nu fac parte din mica bisericuta a voastra...si cum vine cineva nealipit voua sariti ca vulturii...sa va fie de bine | ||
venizigoldplated Postat pe 22 Noiembrie 2012 00:08 |
||
nu... n-ai dreptate... nu sunt rau... si nici chestia cu "bisericuta noastra" nu e valabila la mine... ! nu, nu am mai cautat... mi-a ajuns... dar am incredere in tine ! oricum... nu sunt de langa goldeni si nici nu trebuia sa ma amestec ! ti-am spus... imi pare tare rau ca te-am suparat !!! |
||
barboneli Postat pe 22 Noiembrie 2012 00:12 |
||
mda...nu face nimic...sunt obisnuita cu asemenea reactii ale forumistilor desi nu postez prea des...in fine,partea buna din toata situatia este ca mai afla lumea de existenta comunei glodeni din iubita noastra patrie... | ||
venizigoldplated Postat pe 22 Noiembrie 2012 00:15 |
||
|
||
barboneli Postat pe 22 Noiembrie 2012 00:18 |
||
De la: venizigoldplated, la data 2012-11-21 23:07:09ma bucur ca v-am dat prilej de vorba,dar cu sfaturile mele cum ramane... mi-am cam facut o idee despre frumusetea naturii,multi dintre voi locuiti in provincie...dar ceva dezavantaje...viata sociala poti avea in satuc?eu la munte as vrea sa imi iau o casuta,undeva in dambovita...prin glodeni.e cineva din apropiere?cu scolile cum e?eu am 2 copii... venizi, in glodeni n-am stat, dar pot sa iti spun care sint in general avantajele s i dezavantajele dp meu de vedere: 1 - eu m-as muta cu chirie o perioada, sa vad cum ma adaptez eu, copilul, etc. Nu m-as arunca sa cumpar din start intr-o zona noua, cind nu cunosti pe pielea ta avantaje si dezavantaje. Daca totul e ok si ala e locul unde vrei sa iti petreci urmatorii 20 de ani, cumpara. Daca nu, nu. 2 - pe mine chestia cu "comunitate mica" unde toata lumea monitorizeaza si clasifica pe toata lumea ma irita: ma simt ca in big brother. Altora le place. Depinde de gusturi. Eu una nu ma integrez in asa ceva, pt ca putin imi pasa daca vecinul de vis-a-vis iese in fundul gol sa ude florile.... 3 - viata sociala intr-o localitate mica se reduce la pct 2 - daca pt tine e ok, f. bine. Daca vrei altceva, nu te muta in vreo comuna pentru ca o sa pleci de acolo ca un caine scapat din lant dupa o perioada.... |
||
quasaria Postat pe 22 Noiembrie 2012 07:45 |
||
De la: venizigoldplated, la data 2012-11-22 00:15:26mda...nu face nimic...sunt obisnuita cu asemenea reactii ale forumistilor desi nu postez prea des...in fine,partea buna din toata situatia este ca mai afla lumea de existenta comunei glodeni din iubita noastra patrie... Dar nu a fost nimeni rautacios cu tine. |
||
Rotty Postat pe 22 Noiembrie 2012 09:01 |
||
venizgold sau glod??....fine ,n-are importanta prea mare. In zilele astea si glodu'i confundat cu auru' ;)) Tu si numele com. l-ai preluat sa-l porti pretutindeni, frumos Patriotism!:) Dupa cum ai descris ce ti-ai dori, se pare ca tre' sa ma "intorc" putin la ....".unde te-ai nascut, te cheama dealu'! " Lasa, nu-i rau sa revii de unde ai plecat cu "ceva" cunostinte(de oras) si noi membri ....dar sa inchiriezi o casuta, mi se pare cel mai bun mod de-a proceda...ve(ni)zi,sa aibe baie si canalizare in corpul casei, ca sa aibe copii conditii ca la oras. Cu scoala, nu-ti face probleme de o fi departe,totul este sa ai vecin bun cu cal si sanie ;) si sa ai SEMNAL :) Daca te decizi sa dai " vrabia din mana pi aia de pe gard"....ii treaba ta, dar cred ca ploua des in regiunea aia de se formeaza glodu'....eeee! ti mai gandesti matali pana sa luati o decizie, asai? |
||
Fss_ssu Postat pe 22 Noiembrie 2012 11:32 |
||
De la: heartbit, la data 2012-11-21 13:56:59prefer viata la tara, mai bine zis la munte! nu, bit, mai curind asta s-ar potrivi la ce ai scris.... http://www.youtube.com/watch?v=7zvQuFY_P-4 Desi nici sa faca Pacificu' pleosca-pleosc la tine pe terasa nu e chiar de aruncat... desi fura pescaruso-albatrosii astia ai dreak toate linguritele si brichetele, si, in general, tot ce lasi pe afara. :-)) |
||
quasaria Postat pe 22 Noiembrie 2012 11:44 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-11-22 11:32:55venizgold sau glod??....fine ,n-are importanta prea mare.suparatule,se cheama goldplated numele meu,deci nu e aur ci placat cu aur,iar venizi e marca aia de bijuterii insa nu de la glodeni ,iar de vecini am auzit ca se dau cu atv-ul pe acolo(o fi tot din cauza glodului).toata lumea se ia de numele comunei,dar na,ce sa-i faci...nu eu l-am ales |
||
venizigoldplated Postat pe 22 Noiembrie 2012 12:10 |
||
S� nu mai zice�i nimic r�u de Glodeni! M-am n�scut, crescut, stat 20 de ani acolo. Nu D�mbovi�a, Mure�, da' tot Glodeni �i. Numele de la glod, da' din anii 70 avem asfalt. |
||
Axl_R Postat pe 22 Noiembrie 2012 12:49 |
||
Io am piatra cubica pe strada me... pe inglodata ...tarancutza... |
||
Rotty Postat pe 22 Noiembrie 2012 12:53 |
||
...cum nu l-ai ales tu???....nu tu ai amintit prima de el, nu tu l-ai corectat pi Barbo....ca o gresit adresa?....nu tu esti placata cu gold sau glod ....ce mi-i ....na, ATV-u sa ai si plimbare fr. E, tu vrei sa-ti ascunzi bijuteriile in creieru' unui.....satuc sa le descopere arheologii peste'jmii de ani?.....:-P.....mai, nu ti duce la tara, te rog eu, o sa-ti multumeasca copiii cad o fi studenti.....iar daca unu o vrea sa se faca padurar sa il trimiti in MO. sa ma caute....:) ....poi daca socotesc cati ani ai stat pisti tat ma trezesc ca ai depasit deja varsta pi care zaci ca o ai..;)) da spune tu, nu-i misto la oras? ;) |
||
Fss_ssu Postat pe 22 Noiembrie 2012 20:03 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-11-22 20:03:24 ...cum nu l-ai ales tu???....nu tu ai amintit prima de el, nu tu l-ai corectat pi Barbo....ca o gresit adresa?....nu tu esti placata cu gold sau glod ....ce mi-i ....na, ATV-u sa ai si plimbare fr.suparatule daca eu aduc aminte cum zici tu despre teorema lui thales nu inseamna ca am inventat-o eu,si placata nu sunt nici cu gold si nici cu glod.si nu am specificat niciunde ca am stat perioade cat sa socotesti tu cam cat am stat si unde,si nici varsta nu am zis care imi este...de unde atatea concluzii la tine??? |
||
venizigoldplated Postat pe 22 Noiembrie 2012 23:05 |
||
...eeee! da ci te-ai rascolit asa?....veni....de la job?te-o enervat aia pi acolo si descarci pi mini?? ....lasa,am "pres(u)pus si io asa,oleaca,na sa-ti treaca! ....da ci "teoreme" mai stii tu?? ;)) Zi cu spor! Varsta nu-ti era "destinata"....da,daca tot te-ai "bagat"....zi, cati ani ai ca sa stiu cum sa ma adresez la matali, ti rog fr.!:)....Mai! sa nu minti ca *62 ;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 23 Noiembrie 2012 11:04 |
||
...."si placata nu sunt nici cu gold nici cu glod".... ...da cu " beton" esti sigur....se vede ca nu te joci cu orice "lucru" manual;)) da ce bijuterii zaci ca ai???..... no, exclus copii si animalele de casa.... ....poate iti gasesc io o casuta cu gradina si floricele pt. "stropitoarea ta"....;)....Poi numa s-o inchiriezi draga.... ...chiar vrei in glod?? :-w na.! |
||
Fss_ssu Postat pe 23 Noiembrie 2012 11:15 |
||
"....poi daca socotesc cati ani ai stat pisti tat ma trezesc ca ai depasit deja varsta pi care zaci ca o ai..;)) da spune tu, nu-i misto la oras? ;) '' 20 acolo + 3 �n MO + 2 �n Ungaria, restu' aici. Na, f� matali socoteala! |
||
Axl_R Postat pe 23 Noiembrie 2012 12:18 |
||
....oricat as incerca,nu-mi iese socoteala ca nu stiu cati ai stat pi la facultate,crasma si prin alte Restaurante ;))....da puse cap la cap......sa tot fii de varsta mea.... ai vrea ....da lasa, bine ca ai fost si inca esti......tzaranca din tine, ce zace ii ghini la tini? ;)) la mini la oras ploua....;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 23 Noiembrie 2012 16:18 |
||
Socoteala nu se potrive�te...cu aia din t�rg. Sau cu aia de acas�? Dac� nu �nt�rziam la prima �nt�lnire aveam un b�iat de v�rsta ta. A�e c�, io-s b�bu��. Facultate...niema, doar ar�tur�. Nu plou�. �i cea��. ;)) |
||
Axl_R Postat pe 23 Noiembrie 2012 16:37 |
||
daaaa?? .....lasa, "actorului" ii place sa-si imagineze singur cum ara personajele;)).....mai nou acuma, se foloseste motosapa ;))da mai este pana la primavara...... ai terminat cu "capalitu"...parca la sfecla era:) ceataaaaa?....:( nu-mi place..... |
||
Fss_ssu Postat pe 23 Noiembrie 2012 17:02 |
||
Sup�rici, hai s� te c� a�e vreu. Sfecla-i scoas� deja. �i da, cunosc traba cu imaginatu'. |
||
Axl_R Postat pe 23 Noiembrie 2012 17:10 |
||
-> pt. mine?? ....mai, stiam io ca prin partile "tale" femeie, stai bine cu imaginatia ;)) Socoteala mea se potriveste cel mai bine acasa......la targ nu o s(o)cot;))....ma gandeam ca de vrea fata sa se mute la tara, nu merita efortu' :(.....ii ceata deasa acolo mai bine isi lipeste tapet pi pereti cu: munti,dealuri si ape.....si se uita de cate X ii vine ...nu zac ghini? |
||
Fss_ssu Postat pe 24 Noiembrie 2012 01:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeile vulnerabile | 57 | De la: alla 7 Septembrie 2010 20:17 |
Sunt balonata mereu! | 103 | De la: Adina_Radu 4 Iulie 2012 15:07 |
Buna fetelor, voi cumparati in supermarket carne tocata ? (ma refer la carnea tocata de ei, pe loc) | 7 | De la: sunshine1981 18 Octombrie 2014 06:19 |
|
||
cum sa-ti accepti defectele!!!.... | 43 | De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 23:07 |
apa | 29 | De la: garbo_8013 2 August 2013 00:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară