Buna, m� numesc Claudia si am o mare problema. Am pierdut 2 sarcini, una anul trecut si cealalta acum 7 luni. Acum sunt insarcinata in 8 saptamani, am facut o eco cu 5 saptamani si 4 zile dar nu am auzim inima batand pt ca era pre� devreme, acum astept sa fiu chemata l� maternitate unde vor avea loc consultele mele, dar pana in momentul de fata nu m au chemat l� nici o consulta. Am avut niste mici sintome pana acum vreo 4 zile pe care nu le mai am. Sunt preocupata sa nu fi murit bebe in burtica far� sa sangerez! |
||
Claudia_Maria_Detesan_1 Postat pe 22 Noiembrie 2012 18:13 |
||
---|---|---|
iubita, noi nu te putem ajuta decat cu incurajari. trebuie sa mergi la medic si fara programare, daca simti ca ceva nu e in ordine. |
||
Eugenia_ Postat pe 22 Noiembrie 2012 18:18 |
||
du-te tu la consultatii, nu astepta sa sune dupa tine de la spital; oricum regula asa este , atunci cand simti ca ceva nu este in regula te duci de urgenta la medic; pentru care motiv pierzi sarcinile? ti s-a spus? ai facut toate testele si analizele? neaparat trebuie sa desoperi de ce pirzi sarcinile; cati medici ai consultat pana acum? |
||
|
||
adeline Postat pe 26 Noiembrie 2012 20:21 |
||
MERGI DE URGENTA LA DOCTOR,NUMAI PRINTR-UN CONSULT LA FATA LOCULUI POTI SA AFLI DETALII . EXISTA SI POSIBILITATEA CA DOCTORUL SA PUNA UN DIAGNOSTIC GRESIT INDIFERENT DE TARA IN CARE TE AFLI ,SUNT ATATEA CAZURI DE ACEST FEL ASA CA NU GRESESTI DACA CONSULTI CHIAR 2 MEDICI.SANATATE MULTA SI DOAMNE-AJUTA. | ||
garbo203525 Postat pe 26 Noiembrie 2012 20:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mamici din spania | 1 | De la: segio2009 24 Iulie 2009 02:42 |
Cartea Mama si copilul | 1 | De la: kidz003910 5 Martie 2010 07:48 |
sarcina sau infectie? | 4 | De la: garbo_426071 21 Mai 2017 16:26 |
|
||
PERETII UTERULUI LIPITI | 35 | De la: nela_kidz 6 Mai 2012 11:59 |
buna | 7 | De la: garbo_10033 1 Ianuarie 2013 17:52 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice