Sapa atunci ii ''scula''... Bitule, lb noastra-i o comoara... |
||
Axl_R Postat pe 7 Decembrie 2012 12:29 |
||
---|---|---|
asa e AXL ... o comoara in adancuri infundata!!!! nu imi dau seama cum asta cu nume de rus... sau sa zicem cu nume atat de slavon a putut sa scrie minunatia asta de poezie ... Alexei Mateevici - Limba Noastra Limba noastra-i o comoara �n ad�ncuri �nfundata .............................................. oare la ce se referea cand a scris despre adancuri? |
||
heartbit Postat pe 7 Decembrie 2012 18:58 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-11-25 09:02:09 dati-mi si mie una .... |
||
|
||
adeline Postat pe 8 Decembrie 2012 16:08 |
||
oare la ce se referea cand a scris despre adancuri? Sa se fi referit oare la nebuloasa deasa si adanca ce invaluie unele creiere ? |
||
Rotty Postat pe 8 Decembrie 2012 17:48 |
||
sau da sau nu sau poate nimeni n-ar putea sa stie... dar sa zicem ca s-a referit doar la radacinile adanc infundate in negura timpului... si sa-i fie rusine cui s-a gandit la prostii |
||
heartbit Postat pe 8 Decembrie 2012 20:44 |
||
Te referi cumva la nebuloasa mostenita prin generatii ? Na ca sunt rea |
||
Rotty Postat pe 8 Decembrie 2012 20:47 |
||
adevarul e ca e mai ceva decat o nebuloasa, ca nimeni nu i-a gasit si celalalt capat acum prin care generatii sau degeneratii este mostenita, ramane de cercetat |
||
heartbit Postat pe 8 Decembrie 2012 22:45 |
||
???....Somnic academic iti doresc | ||
Rotty Postat pe 8 Decembrie 2012 22:50 |
||
ce darnica esti cu ceva ce nu poti oferi si nici eu nu am ... ma refer la somn |
||
heartbit Postat pe 8 Decembrie 2012 22:57 |
||
Ca eu nu pot oferii ,nu fi sigur. Ca tu nu ai,imi pare rau. Daca iti una,n-o sa mai ai nici atat... |
||
Rotty Postat pe 8 Decembrie 2012 23:06 |
||
Mama (Dumnezeu sa o ierte) nu m-a invatat asta. Nu am gasit-o nici in carti iar in viata, cliseele astea ieftine nu se probeaza! Lucrurile vin de la sine...simplu...ori te place ori nu. Daca mai e loc de inca o runda...se decide pe parcurs dar, parca de ce iti faci probleme mai rau cum sa se intample - nu iese nimic bun! iubirea nu se planifica ci se traieste si ''che sara sara''... ! | ||
garbo080596 Postat pe 9 Decembrie 2012 11:40 |
||
Nu-i sara inca! http://www.youtube.com/watch?v=xZbKHDPPrrc |
||
Axl_R Postat pe 9 Decembrie 2012 11:46 |
||
De la: Rotty, la data 2012-12-08 23:06:08Ca eu nu pot oferii ,nu fi sigur. Ca tu nu ai,imi pare rau. ia tu una... si pe urma mai vedem ce alte idei se mai dezvolta , ca prea te lauzi! dar nu cred ca ma ia somnul si nici nu mi se strica, ca daca n-am somn, n-are ce sa se strice! deci ... |
||
heartbit Postat pe 9 Decembrie 2012 13:51 |
||
Acum nu pot sa ca e popa in biserica. Considera ca raman datoare ...da` sa nu ma pui sa zic povesti. | ||
Rotty Postat pe 9 Decembrie 2012 14:08 |
||
Avenit iarna si la noi ,a nins toata noaptea,incepe vremea dragostei si cheful sarbatorilor de iarna ! http://www.trilulilu.ro/colectie/iubirea-n-are-varsta-8/tom-jones-love-me-tonight-10 |
||
VOIAJOR Postat pe 10 Decembrie 2012 08:35 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2012-11-25 09:30:03Pai de ce sa te sune? Barbatii cind plac o femeie,dar femeia este stapina pe ea si nu merge la pat dupa doua trei intilniri,sigur ca inrosesc telefonul ,doar doar o cadea.Acum depinde un nea Giga insurat cauta alta parasuta,dar un barbat interesat si singur nu se lasa pina nu o cucereste. |
||
sentiment2012 Postat pe 14 Decembrie 2012 12:46 |
||
si dupa ce o cucereste... cum zice? : - mult zgomot pentru nimic! - visul unei nopti de vara! - next! - daca stiam...! - am facut-o si pe asta! si apropos, interesat se intelege ca trebuie sa fie, dar de ce trebuie neaparat sa fie singur, ca sa nu se lase pana n-o cucereste??? o prietena zicea cam asa: un barbat dupa 6 pahare isi pierde echilibrul, o femeie dupa 3 sarutari isi pierde capul... |
||
heartbit Postat pe 14 Decembrie 2012 13:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pro sau contra | 90 | De la: strumfitoaia 13 Iunie 2009 07:49 |
:)) | 8 | De la: vuvuzela 20 Ianuarie 2011 23:25 |
oare il iubesc??? | 12 | De la: hermosa20 6 Iunie 2012 00:37 |
|
||
Despre cele de trebuinta pentru bunii crestini | 21 | De la: barboneli 2 Martie 2011 16:53 |
sarcina | 6 | De la: tutankhamon 8 Septembrie 2009 12:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară