Sari, si io ma tratez. Cu Krombacher. Numa' azi. Morgen, nu! Am facut o plimbare pan' la tini. Mi-o placut, ce-am vaz't. |
||
Axl_R Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:35 |
||
---|---|---|
De la: Axl_R, la data 2012-11-27 19:35:13Sari, si io ma tratez. Cu Krombacher. Sigur nu te-ai molipsit de nebuneala? Nu vreau sa te am pe constiinta sa stii..oricum tot ce este acolo este un "pamflet" ca tot se poarta....Vreau la mare sa inot cu delfinii! |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:37 |
||
Sari, io vb de poaze. Nebunia, e ceva de la mine-n casa. | ||
|
||
Axl_R Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:42 |
||
De la: Grosu_Aurelia_1, la data 2012-11-25 08:56:48sunt baptista din 1996...am ales acest culy...fiindca acolo am cunoscut prima data in viata mea Cuvantul lui Dumnezeu!!!!Barbatul si fiul meu au ramas ortodocsi..fata mea a ales baptismul...deci,cam ne.am impartit...dar..din cauza acestui fapt..pana la urma,sotul meu a dat divort..eu sunt singura de 8 ani,fata Il urmeaza pe Hristos,iar baietii....cu drumul lor.Daca vorbesti de Hristos si minunile Lui..si despre religie..oamenii sunt sceptici...nu vor religie..li se pare incomod...dar e minunata aceasta viata!!!!!!!Cred din inima ca putem sa ne intelegem unii cu altii pe teme lumesti..diverse banalitati...dar cand intri pe taram spiriutul,in sfera Divinului nu poti gasi oameni potriviti decat din acelasi cult..fiindca vorbim laceeasi limba...limbajul DRAGOSTEI! Dogmatica celor care cred ca detin "puterea" religioasa in aceasta lume este sa respinga pe cei care vor altceva decat ei. Nu te necaji, daca tu te simti bine, totul este ok! Alege mereu ce ti se potriveste, nu ce ti se impune de majoritatea care se crede superioara. Problema este daca fostul tau sot isi respecta intradevar religia si te contesta pe tine fara motiv ca ai ales altceva. Ai dreptul sa alegi ce simti. Chiar si sa devii ateu. Nu te leaga nimeni de religia pe care ti-au dat-o parintii fortat la botez cand nici nu stiai sa vorbesti si sa alegi singura. Ai incredere in tine si in fata ta. Este mare lucru sa ai fata aproape. Te pup! Baptitistii nu sunt rai! Nu ii inteleg pe cei care ii fac sectanti. Si eu am in familie crestini care na fac nici mai mult nici mai putin decat "PAGANA" ca nu ma inchin in cruce si nu mananc porc si beau ca ei. Asta inseamna cu nu sunt om? Ca nu am credinta? Era mai bine sa beau si sa omor la betie? |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:45 |
||
De la: Sarikiz, la data 2012-11-27 19:45:32De la: Grosu_Aurelia_1, la data 2012-11-25 08:56:48sunt baptista din 1996...am ales acest culy...fiindca acolo am cunoscut prima data in viata mea Cuvantul lui Dumnezeu!!!!Barbatul si fiul meu au ramas ortodocsi..fata mea a ales baptismul...deci,cam ne.am impartit...dar..din cauza acestui fapt..pana la urma,sotul meu a dat divort..eu sunt singura de 8 ani,fata Il urmeaza pe Hristos,iar baietii....cu drumul lor.Daca vorbesti de Hristos si minunile Lui..si despre religie..oamenii sunt sceptici...nu vor religie..li se pare incomod...dar e minunata aceasta viata!!!!!!!Cred din inima ca putem sa ne intelegem unii cu altii pe teme lumesti..diverse banalitati...dar cand intri pe taram spiriutul,in sfera Divinului nu poti gasi oameni potriviti decat din acelasi cult..fiindca vorbim laceeasi limba...limbajul DRAGOSTEI! Si Gabi Lunca a les sa faca parte din comunitatea baptista si o ador mult de tot. Desi este foarte grav bolnava, razbeste! Si multi ii fura melodiile si nu platesc pentru ca le canta, iar ea nu le cere bani pentru incasarile pe care le au de pe urma ei. Asta da credinta! |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:47 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-11-27 19:42:35Sari, io vb de poaze. Nebunia, e ceva de la mine-n casa. Pozele sunt necrestine te rog...vezi ca daca afla ingeras si altii care citeaza ma "tamaiaza si ma afurisesc"..Nu sunt nuduri sa stiti! |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:49 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-11-27 19:42:35Sari, io vb de poaze. Nebunia, e ceva de la mine-n casa. |
||
Eugenia_ Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:50 |
||
De la: Eugenia_, la data 2012-11-27 19:50:15De la: Axl_R, la data 2012-11-27 19:42:35Sari, io vb de poaze. Nebunia, e ceva de la mine-n casa. |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:53 |
||
am fost abandonate la nastere. si acu ne cautam parintii | ||
Eugenia_ Postat pe 27 Noiembrie 2012 19:55 |
||
Sari, nebunia mea e doar d'aia personala. Ajunge la tata familia, mai si ramane. | ||
Axl_R Postat pe 27 Noiembrie 2012 20:06 |
||
De la: Eugenia_, la data 2012-11-27 19:50:15De la: Axl_R, la data 2012-11-27 19:42:35Sari, io vb de poaze. Nebunia, e ceva de la mine-n casa. |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 20:15 |
||
De la: Eugenia_, la data 2012-11-27 19:55:48am fost abandonate la nastere. si acu ne cautam parintii Mai bine ca nu v-au cunoscut saracii de ei... Mi-e mila de ei nu de voi...Ca daca va cunosteau, mari belele aveau! |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 20:16 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-11-27 20:06:29Sari, nebunia mea e doar d'aia personala. Ajunge la tata familia, mai si ramane. Mey, dar voi aveti doua computadore de scrieti repede? Ca si eu am doua in aceeasi camera cu fiimea de zici ca suntem la servici amandoua si calculatorim de zor de e zgomot mare...Cum de scrieti asa repede? Aveti İQ dezvoltat atunci bag seama! Fete din Ardeal iuti la minte, ca se zice ca Ardealul ii fruncea, nu? la fel si voi ...:) |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 20:18 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-11-27 20:06:29Sari, nebunia mea e doar d'aia personala. Ajunge la tata familia, mai si ramane. Si vecinii nu vor si ei? |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 20:19 |
||
mai, Bunul Dumneza s-a indurat de noi si ne-a permis sa avem 2 calculatoare. bine ca nu le-a dat in dar, aveam acu si capu spart eu stau in cealalta parte a tarii, am alta religie, etnie, culoare a ochilor si fusta....acuma nu stiu cine ne-a facilitat cunoasterea |
||
Eugenia_ Postat pe 27 Noiembrie 2012 20:24 |
||
De la: Eugenia_, la data 2012-11-27 20:24:55mai, Bunul Dumneza s-a indurat de noi si ne-a permis sa avem 2 calculatoare. bine ca nu le-a dat in dar, aveam acu si capu spart Stiu persoanele cu citate cine v-a facilitat intalnirea :D |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 21:04 |
||
De la: Sarikiz, la data 2012-11-27 20:18:36De la: Axl_R, la data 2012-11-27 20:06:29Sari, nebunia mea e doar d'aia personala. Ajunge la tata familia, mai si ramane. Maiiii, PC nu-i C personal d'aia mere repede.... Al meu are 2 viteze, inseeet si pi loc. Pt ca mi-s ardeleanca. |
||
Axl_R Postat pe 27 Noiembrie 2012 21:19 |
||
De la: Sarikiz, la data 2012-11-27 20:19:06De la: Axl_R, la data 2012-11-27 20:06:29Sari, nebunia mea e doar d'aia personala. Ajunge la tata familia, mai si ramane. Or vre, da' io tan pt zile mai buneeeee. |
||
Axl_R Postat pe 27 Noiembrie 2012 21:21 |
||
Sari... draga mea,dar sunt tare ocupata si o sa borisim maine... http://www.youtube.com/watch?v=FEORP4sleWU |
||
Rotty Postat pe 27 Noiembrie 2012 21:29 |
||
De la: Rotty, la data 2012-11-27 21:29:20Sari... draga mea,dar sunt tare ocupata si o sa borisim maine... Am dansat de mi-am rupt toacele...Frumos, imi place muzica populara romaneasca. Dar uite ce am gasit...O noapte buna va urez! Cu zambetul pe buze :D http://www.youtube.com/watch?v=GpSKD-suqqE |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 21:33 |
||
Pup iubita.... ...melodia asta ma caracterizeaza ....vers cu vers.... | ||
Rotty Postat pe 27 Noiembrie 2012 21:35 |
||
Si acum trebuie sa bat pas de defilare la culcare! Va pup! Noapte buna! http://ro.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww.gagguk.com%2Fvideo%2F20600-asker-olmak-isteyen-horoz-videosu.aspx |
||
Sarikiz Postat pe 27 Noiembrie 2012 21:38 |
||
De la: Sarikiz, la data 2012-11-27 19:47:29De la: Sarikiz, la data 2012-11-27 19:45:32De la: Grosu_Aurelia_1, la data 2012-11-25 08:56:48sunt baptista din 1996...am ales acest culy...fiindca acolo am cunoscut prima data in viata mea Cuvantul lui Dumnezeu!!!!Barbatul si fiul meu au ramas ortodocsi..fata mea a ales baptismul...deci,cam ne.am impartit...dar..din cauza acestui fapt..pana la urma,sotul meu a dat divort..eu sunt singura de 8 ani,fata Il urmeaza pe Hristos,iar baietii....cu drumul lor.Daca vorbesti de Hristos si minunile Lui..si despre religie..oamenii sunt sceptici...nu vor religie..li se pare incomod...dar e minunata aceasta viata!!!!!!!Cred din inima ca putem sa ne intelegem unii cu altii pe teme lumesti..diverse banalitati...dar cand intri pe taram spiriutul,in sfera Divinului nu poti gasi oameni potriviti decat din acelasi cult..fiindca vorbim laceeasi limba...limbajul DRAGOSTEI! pai ce credinta este asta pt ca ii lasi pe altii sa te fure.Asa incurajezi hotia si cred ca pocaitii sunt niste fraieri... Stii a incuraja hotia si minciuna nu este credinra pt ca nu este constructiv... singur este injvatatura liderilor baptisti toti la fel de excroci ca si preotii ortodoxi |
||
ingerasulluptator Postat pe 29 Noiembrie 2012 12:33 |
||
De la: Sarikiz, la data 2012-11-27 19:47:29De la: Sarikiz, la data 2012-11-27 19:45:32De la: Grosu_Aurelia_1, la data 2012-11-25 08:56:48sunt baptista din 1996...am ales acest culy...fiindca acolo am cunoscut prima data in viata mea Cuvantul lui Dumnezeu!!!!Barbatul si fiul meu au ramas ortodocsi..fata mea a ales baptismul...deci,cam ne.am impartit...dar..din cauza acestui fapt..pana la urma,sotul meu a dat divort..eu sunt singura de 8 ani,fata Il urmeaza pe Hristos,iar baietii....cu drumul lor.Daca vorbesti de Hristos si minunile Lui..si despre religie..oamenii sunt sceptici...nu vor religie..li se pare incomod...dar e minunata aceasta viata!!!!!!!Cred din inima ca putem sa ne intelegem unii cu altii pe teme lumesti..diverse banalitati...dar cand intri pe taram spiriutul,in sfera Divinului nu poti gasi oameni potriviti decat din acelasi cult..fiindca vorbim laceeasi limba...limbajul DRAGOSTEI! pai ce credinta este asta pt ca ii lasi pe altii sa te fure.Asa incurajezi hotia si cred ca pocaitii sunt niste fraieri... Stii a incuraja hotia si minciuna nu este credinra pt ca nu este constructiv... singur este injvatatura liderilor baptisti toti la fel de excroci ca si preotii ortodoxi |
||
||
||
||
este bine sa stii sa iti impui punctul de vedere fara sa tipi...ci doar sa fii hotarat ce conteaza in ce religie esti...numai ca nici baptistii nu gandesc individividual ci gandesc liderii pt ei...Daca s-ar lasa in voia lui Dumnezeu si nu ar mai batjocori crucea si icoanele si pe maica Domnului poate ca i-ar ajuta Dumnezeu sa vada ce este bine si ce este rau...sa ia de la oameni ce este bun pt ca in fond omul se ajuta singur cu ajutorul lui Dumnezeu.. |
||
ingerasulluptator Postat pe 29 Noiembrie 2012 12:40 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2012-11-29 12:40:41este bine sa stii sa iti impui punctul de vedere fara sa tipi...ci doar sa fii hotarat ce conteaza in ce religie esti...numai ca nici baptistii nu gandesc individividual ci gandesc liderii pt ei...Daca s-ar lasa in voia lui Dumnezeu si nu ar mai batjocori crucea si icoanele si pe maica Domnului poate ca i-ar ajuta Dumnezeu sa vada ce este bine si ce este rau...sa ia de la oameni ce este bun pt ca in fond omul se ajuta singur cu ajutorul lui Dumnezeu..mie una imi place sa tip pt ca asa mi se intaresc plamanii,,asa am invatat de cand eram mica daca tipi ai plamanii tari eu asa ma simp bine..... dar altii care nu sunt asa bataiosi pot gasi o cale mai usoara,,sa fie hotarati dar mie imi place actiunea |
||
ingerasulluptator Postat pe 29 Noiembrie 2012 12:46 |
||
La multi ani Romania! Am inceut acest topic nu ca sa vad cearta si insulte. Ci sa arat ca se pot intelege persoanele (oamenii). İngerasule, crezi ca aici este loc de insultat? Asa iti arati tu credinta? Te inseli amarnic. NU faci decat sa te afunzi in ura si mai mult si sa uiti ce zici ca esti. Crestina. İmi pare rau ca iti atrag atentia, dar mai lasa-ne si pe noi sa rasuflam, sa radem, sa ne intelegem bine. Tot te repeti in mesaje, tot ai ce ai cu preotii tai crestini, cu alte culte, etc. Ce ai avut cu doamna care este baptista? Ce rau ti-a facut? Doar ca nu este "crestina" asa ca tine? Chiar ca este bine ca nu este! Ca ti-ai dovedit caracterul jignitor fata de ceilalti. TU nu te poti intelege nici cu persoanele de religia ta, dar cu altele de alte religii! İti doresc o zi placuta si nu mai jigni te rog pe ceilalti. Emani ura in jurul tau si nu ne place ura ta. Va doresc tuturor cele bune de ziua Romaniei noatre! Sunt mandra ca m-am nascut aici! http://www.youtube.com/watch?v=RozQk-BTSuA&feature=g-all |
||
Sarikiz Postat pe 1 Decembrie 2012 14:27 |
||
eu cred ca sunt persoane care vor ca toti sa le traiasca viata pe care o duc ei dar asta nu se poate...lumea are o multime de oameni diferiti care vor sa-si traiasca viata in stilul lor...mie nu-mi place sa traiesc viata nimanui si nici altul sa-mi traiasca viata mea...am cateva"prietene"care ar vrea sa-mi traiasca viata...viata e prea scurta ca sa nu ne-o traim pe a noastra...daca suntem preocupati sa traim in locul altora s-ar putea sa nu ne ramana timp pt a noastra...cei care nu stiu sa-si traiasca viata nu se pot intelege cu cei diferiti ....cei care stiu pot accepta pe toata lumea indiferent de religie,sex sau culoare... | ||
yzabela_03 Postat pe 3 Decembrie 2012 09:27 |
||
Nu neaparat religia e cea care creeaza neintelegeri. Lucrurile sunt mult mai complexe. In general in cuplu, pot fi divergente de opinii, de mentalitate, de gandire, de perceptie,etc. Femeile si barbatii functioneaza diferit si daca fiecare e constient de modul de functionare al celuilalt si cei doi stiu sa-si stabileasca un minim de reguli, relatia functioneaza. Poate o sa va surprinda faptul ca se impun anumite reguli, dar o convietuire haotica nu aduce beneficii nici -unuia dintre parteneri. Redau cateva din regulile de baza ale convietuirii in cuplu, si din experienta mea de cabinet va pot spune ca tinand cont de ele multe cupluri si-au reglat climatul conjugal, chiar daca erau de religii diferite: 1). Cuplul este mai important decat fiecare din parteneri . Scop final:invingator/ invingator, nu invingator/ invins. 2). Trebuie sa stiti cand sa pastrati tacerea : ce vreau sa spun este de ajutor relatiei, sau partenerului? Daca nu, renuntati sa mai spuneti . 3). Atentie cand abordati un subiect . O problema care deranjeaza e bine sa fie discutata intr-un moment de calm si relaxare,nu cand sunteti furiosi. 4). Pot fi probleme carora pentru binele cuplului trebuie sa le declarati un armistitiu permanent (probleme care nu au legatura cu casnicia, sau daca au, nu ar fi benefice pentru cuplu- ex. o problema dureroasa din trecut). 5). Acordati-i celuilalt privilegiul indoielii sau prezumtia de nevinovatie . 6). Atentie la modul de interpretare. Interpretarea negativa sau deformata a mesajelor stimuleaza sistemul nervos autonom(SNA) si ucide posibilitatea rezolvarii conflictelor . 7). Atentie la orgolii! 8). Interpretati corect mesajul partenerului . Pasi de urmat: - abtineti-va sa raspundeti imediat cand vi se pare ca nu-i ceva in ordine; - faceti un pas innapoi in timp, ca sa realizati daca remarca partenerului va aminteste de ceva din trecut ; - aruncati o privire lucida asupra faptelor, pentru a constientiza diferenta dintre ce se intampla in trecut si ce se intampla acum; verificati-va suspiciunea ; - estompati detaliile(puteti spune ca acest comportament va aminteste ceva dureros din trecut si ar fi bine sa nu mai fie folosit). 9). Daca doriti sa aveti o casnicie fericita, pastrati o proportie de 5/1 intre comunicarile pozitive si negative. 10). In caz de conflict,pastrati-va calmul in voce. 11).Revendicari versus reprosuri (cereti-i partenerului in mod direct ce doriti,fara a-i reprosa alte lucruri). Acuzatiile stimuleaza SNA al sotului, creierul se blocheaza si nu poate auzi sau procesa mesajul. 12).Nu se abordeaza partenerul cand e obosit, iritat, asteptati pana s-au limpezit apele. 13). Cand nu aveti alte solutii, folositi umorul, pentru ca reactiile biochimice care insotesc umorul sunt incompatibile cu cele care insotesc mania. 14). Acceptarea diferentelor , recunoasterea dreptului celuilalt de a exista ca persoana separata. Fa pentru partener ce-i place lui, nu ce-ti place tie. 15).Sotii isi satisfac reciproc dorintele, isi respecta promisiunile. |
||
CiupercaNiculina Postat pe 3 Decembrie 2012 14:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Produse bebe | 1 | De la: garbo272239 20 Noiembrie 2013 17:18 |
Nuvaring | 1 | De la: garbo_1797 17 Decembrie 2012 11:52 |
Armonie din casa mea!:) | 200 | De la: Fss_ssu 27 Ianuarie 2016 10:22 |
|
||
Ce rol am eu in caruselul asta? | 42 | De la: garbo161879 28 Iulie 2010 23:02 |
Sunt ultimul "samaritean"???? | 11 | De la: theloner 1 Martie 2011 10:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară