Sarcina

Buna!Am si eu o intrebare...sau mai bine zis o nelamurire,si m-am gandit sa va intreb pe voi,cele care ati trecut poate prin asa ceva.Mi-am facut 3teste de sarcina,primele doua pe data de 1Decembrie si inca unul aseara,de la o alta firma.Toate 3 testele mi-au iesit pozitiv,a 2-a liniuta fiind chiar foarte pronuntata de fiecare data.Nedumerirea mea este..pentru ca imi doresc enorm de mult un bebelus..exista totusi posibilitatea sa nu fiu gravida?Pentru ca nu am asteptat sa vad daca imi intarzie menstruatia deoarece pe data de 30 am avut o singura scurgere maronie crezand ca mi-a venit..iar CM la mine nu vine regulat..nu stiu o data precisa.Si tocmai de aceea,cand am vazut ca nu imi mai curge nimic si tamponul a ramas curat,m-am decis sa imi iau primul test de sarcina care...a iesit pozitiv!Ce stiu sigur este ca ultima menstra mi-a venit chiar la inceputul lunii trecute,iar la cateva zile dupa ce mi-a trecut am facut-o neprotejat! Sper ca din experienta voastra sa ma ajutati si pe mine.Puuuup
Trancekitty
Postat pe 3 Decembrie 2012 15:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna fetelor 6 De la: angi_kapa 28 Martie 2010 11:27
cumapra scaun bebe de un anisor.. 1 De la: cocco_1125 22 Septembrie 2009 13:13
sarcina 3 De la: andreuta001 26 Noiembrie 2011 15:13
refacerea florei vaginale 9 De la: emma13 22 Iunie 2011 22:05
o carte pentru conceptie 5 De la: cristinamoldovan11 26 Octombrie 2009 23:29
Setari Cookie-uri