in ajun ca toti oamenii asteptam colindatori..se pare ca Doamne Doamne se hotarase sa-mi indeplineasca dorinta...eu am 1 50 inaltime..si deschid eu usa primilor colindatori nevoie mare de happy ce eram...si ce sa vad...2 inalti..de am zis in gand"auleo da voi nu va mai terminati??"" si cik sec.."primesti cu colinda"?? si chiar m au colindat... desi tre sa recunosc ca am fost putin "invidioasa" pe inaltimea lor... si imi venea sa le spun k i colind si eu daca imi dau cativa cm din inaltime.. ehh am ratat sansa"..de acum anul ce vine... voi v -ati bucurat de colinde??? |
||
Iryna_Iry Postat pe 26 Decembrie 2012 12:56 |
||
---|---|---|
Pe aici nu se umbla cu colinda... ...Asta mi-a lipsit intr-adevar. | ||
Rotty Postat pe 26 Decembrie 2012 13:19 |
||
De la: Rotty, la data 2012-12-26 13:19:18Pe aici nu se umbla cu colinda... ...Asta mi-a lipsit intr-adevar. Nu fiti trist... sunt sigura ca vor veni cu uratu... |
||
|
||
Iryna_Iry Postat pe 26 Decembrie 2012 13:28 |
||
Aho, aho, primari tampiti Stati si nu dezapeziti De 8 ore, ca nebunu', Locuiesc pe DN1 Am o sora si doi frati In Logan la Afumati Iar matusa si bunica Stau in Opel la Saftica La bunic ii fac pomeni Dintr-un Aro la Pucheni Tata-i rupt de foame-n gura DE 5 ore pe centura Mananca la-mpinge tava Intr-un Duster la Jilava Nici pe jos, nici in mancare Nu e nici un pic de sare Plugusor cu 4 boi, Io sunt unul dintre voi Sofati baaaai!!! |
||
LLisa Postat pe 26 Decembrie 2012 13:46 |
||
Aho, aho, copii si frati, Senatori si deputati, Si vedete din Carpati Stati putin si nu manati, Si cuvantul mi-ascultati Vreau s-auda tot poporul Cum rasuna plugusorul Care vi-l uram acu' In direct la "radioZU". Ia manati bah pe refren Sa se-auda in FM...!!! Iarna-i grea omatu-i mare Pe Oprescu-n fund il doare. Boc parca-i o vrajitoare Cand apare, cand dispare, Cand e iar la guvernare. Totu-n tara merge bine, Avem buzunare pline. Si avem un trai de vis Cum se duce-n cluburi Lis. Nationala-i cea mai tare, A ajuns la mondiale. Geoana are lung mandatu' Cat micii lu' Cocosatu. F.M.I.-ul ne iubeste Si-n avans transe plateste. Guvernul este stabil Cum e "Miha" cu Otil. Noi avem camara plina, Nu stim ce-i gripa porcina Ca la noi e lunga viata Ca la Tiriac mustata Suntem primii la regrete Diferenta-i la bugete, Intre noi si "Germanica" Ca-ntre Iri si Monica. Manati bah, din aparate Sa-i trezim la realitate N-avem strazi, n-avem sosele, Bem ca porcii pe manele. Toata ziua pe Yahoo Toate noptile-n Bamboo. Barbatii iubesc maneaua Si femeile salteaua. Pana vine primavara Se va duce dracu (naibi) tara, Si-o sa ne aduca anu' Scandaluri ca Zavoranu. De-o sa vina cei din UE Si o sa ne-o dea la M...manati mai... Si la anu' cand venim Tot asa sa va gasim Fericiti si plini de bani La anul si La Multi Ani! |
||
LLisa Postat pe 26 Decembrie 2012 13:49 |
||
De la: LLisa, la data 2012-12-26 13:49:36 Aho, aho, copii si frati, frumoasa uratura multumim |
||
Iryna_Iry Postat pe 26 Decembrie 2012 13:56 |
||
super ..... |
||
jeanette40 Postat pe 26 Decembrie 2012 13:56 |
||
La noi s a colindat pe stilul nou ,iar acum se colinda peste deal in MM. pe stil vechi. E frumos ca se mentine inca traditia! | ||
Jojolin Postat pe 8 Ianuarie 2013 05:19 |
||
Ur�tura forumi�tilor ! Aho, aho, Forumi�ti �i fra�i, Utilizatori loga�i, Sta�i pu�in �i nu posta�i, �i pe net v� aduna�i �i mesaju-mi lectura�i! Netu-i full, serveru' e mare, Semne bune anul are! Materiale de posta�i, Cu to�ii vom fi boga�i! Ia loga�i-v� cu to�ii, Logon, m���i! H���i, H���i! La Anul �i la Mul�i Ani! Plugu�orul pentru net ! Aho! Aho! mess-eri �i fra�i, �i utilizatori loga�i, L�sa�i oale �i c�rna�i �i mesaju-mi lectura�i. Netu-i full �i site-ui fain, S�-�i dea Domnu' bani online, S�n�tate, slan�-n pod �i mertzanu la download, Un an nou, bogat, prosper, S�-mi dai �i mie la share. Ia pocni�i din emoticoane S� se-aud� p�n�-n vale! Buzz waaaaaaaiii !!! H������������i, h���������i!!!! p.s. niciodat� nu este prea t�rziu pentru "ur�turi" !! ! |
||
LLisa Postat pe 10 Ianuarie 2013 12:55 |
||
De la: Iryna_Iry, la data 2012-12-26 13:28:47De la: Rotty, la data 2012-12-26 13:19:18Pe aici nu se umbla cu colinda... ...Asta mi-a lipsit intr-adevar. sinteti voi destui. radio zu? post prost. acum inteleg de unde isi extrage seva. un post de imitatori,de prost gust.oricum cind din greseala dau peste ei, inchid radio-ul. |
||
garbo_10470 Postat pe 28 Aprilie 2013 09:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
Hartuire | 32 | De la: Bianca17 11 Februarie 2015 11:49 |
|
||
Dentist? | 4 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural