DACA O PERSOANA NASTE UN COPIL DAR NU A COTIZAT 12 LUNI INSA E INCADRATA INTR UN GRAD DE HANDICAP SI INVALIDITATE POATE PRIMI INDEMNIZATIE DE CRESTERE A COPILULUI | ||
Adriana_Nutu_1 Postat pe 13 Ianuarie 2013 22:08 |
||
---|---|---|
Si pe mine ma intereseaza acest lucru? Stie cineva? | ||
vince Postat pe 25 Ianuarie 2013 13:23 |
||
De ce nu rezolvati chestiile astea de interes major pentru voi printr-un telefon la niste persoane autorizate si-n masura sa va elucideze nelamurirea cu privire la...? | ||
|
||
magdabeauty Postat pe 25 Ianuarie 2013 14:31 |
||
Stii tu magdabeauty ca nu am fost la ei sau ca nu am dat telefon? Am fost la ei si mi-au zis ca nu se poate lua indemnizatia daca nu sunt 12 luni consecutive de cotizare, insa pe site-ul lor am gasit informatii care spun ca se poate. Aceste doua idei fiind contradictorii incepem sa ne punem intrebari intre noi, ne consultam si ne sprijinim in aflarea unor detalii; ca doar asta e sensul forumului - sa comunicam intre noi. Daca acesta este un subiect care nu te priveste, nu interveni cu sfaturi inutile si nu presupune lucruri de care nu ai cunostinta. |
||
vince Postat pe 28 Ianuarie 2013 10:40 |
||
cred ca la birourile de la handicap protectia copilului te pot ajuta sau daca au vb cu juristul lor sigur te lamureste doar si pensia de handicap cotizatie ieste , daca ai gasit ceva pe vreun sait vreo lege bagale-o in nas | ||
garbo195087 Postat pe 3 Februarie 2013 22:18 |
||
De la: vince, la data 2013-01-28 10:40:46Stii tu magdabeauty ca nu am fost la ei sau ca nu am dat telefon? Zi zau...si-apoi mancam. Eu i-am raspuns celei dinaintea ta. Hai pa! Asta-i sensul, sa nu uiti! |
||
magdabeauty Postat pe 3 Februarie 2013 22:37 |
||
vince, nu ca zic, dar vreau sa-ti spun, ca nu am inteles la care persoane ai fost tu, care au si site si zic ca la alba-neagra, dand-o cotita? ideea e ca un jurist sau un avocat ar trebui sa-ti raspunda la obiect pe intrebarea asta! insa intr-adevar rolul forumului e sa se discute problemele... insa e de preferat discutia sa vina dupa o prealabila consultare cu cineva care cunoaste legea asta in amanunt! daca zici ca pe site-ul lor este ceva si ei spun altceva, cauta atunci pe un site de legi (monitorul oficial ar fi unul...) si vezi daca exista o lege sau un normativ, care sa fie aplicat la o lege si care sa specifice ceva in legatura cu nelamurirea ta. apoi cu ceea ce gasesti tu, le poti cere informatii/explicatii celor care zici ca ti-au spus ca nu se poate! |
||
heartbit Postat pe 4 Februarie 2013 00:06 |
||
buna seara Nu �tiu sau �ncep, dup� trei ani de istorie cu sui�uri �i cobor�uri (dar �n hindsight mai sc�zut�), Domnul a plecat ma pentru o alt� zi la alta. Motivele mele pentru a reveni a ajutat cu nimic, promisiunea mea de "schimbare" (dar schimba pentru ceea ce exact?) a r�mas gol �i �ncerc�rile mele de a face clar meu confuzie blocate de un MP3 player �n urechi. Nu am nu manea, nici tehnica �i de t�cere radio pentru luni �i luni, crez�nd c� a fost iubirea vietii mele, am sperat in secret ca el vine �napoi la punctul sau am fost repartizat pentru munca mea �n teren Voodoo, acest lucru este �n cazul �n care am �nt�lnit un domn pe nume adjegoule extrem de puternic sat �ef cu atac supranaturale care mea nu reveni dragostea mea printr-o magie neagr�.S� pot �tii acest sat �ef �i au aceste servicii pentru a rezolva problema ta emotionala. ("alabi.adjegoule"@"hotmail.fr") |
||
garbo_12040 Postat pe 13 Martie 2013 16:05 |
||
asta da mesaj profund... vreau si episodul doi! | ||
heartbit Postat pe 13 Martie 2013 17:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum sa evit cearta | 148 | De la: Doara 15 Noiembrie 2010 18:31 |
Ce parere aveti de relatiile cu diferente mari de varsta? | 35 | De la: aiurea 22 Decembrie 2012 23:36 |
Oare ma mai iubeste ? | 89 | De la: garbo187219 12 August 2011 14:17 |
|
||
prea sentimentala | 20 | De la: garbo_398552 5 Mai 2014 23:26 |
Buna! am o relatie de mai bine de un an si el spune sa ne mutam impreuna...vreau un sfat?sau mai multe pls | 59 | De la: garbo032800 7 Ianuarie 2010 17:46 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn