V� salut cu tot respectul pe to�i de pe acest forum. Am v�zut at�tea mesaje contra berbecilor �nc�t am hot�r�t s�-mi bag �i eu ,, coarnele ". Eu am o rela�ie de ceva timp cu o femeie taur, si eu sunt berbec. Pot s� spun c� am facut c�teva compromisuri pentru femeia iubit� ( Nu pot spune multe ) pentru c� ar fi ipocrizie. Sunt un familist convins �i bine�n�eles, am �i eu defectele mele. Nu �tiu ce fel de ,, berbec " sunt.. ( Nascut pe 8 aprilie ora 00:30 Berbec cu Ascendent in Sagetator si Luna in pesti ) Dar orgoliul meu pentru iubita mea e 0. Mereu cedez eu si-as ceda si la alte capitole cum ar fi inselatul si-as ierta-o sa nu dispara din viata mea. Sunt un romantic convins si iubesc sa fac cadouri neasteptate si asa mai departe. Mi-am f�cut �i eu cont pe acest site nu s�-mi iau ap�rarea ( Doamne Fere�te ) c� nu c�tig nimic lu�ndu-mi ap�rarea sau etc ci s� v� zic ceva. O rela�ie intre 2 zodii ( elementar incompatibile ) poate merge de minune dac� exist� pasiune, rabdare, dragoste, speranta si CREDINTA mai ales... NU v� mai lua�i dup� zodii �i-a�a mai departe, c� lumea e �mb�xit� de zodii. Indragostindu-va de un om cu care din punct de vedere astrologic nu sunteti compatibil va formati un psihic ca relatia nu va merge, si scandalul va incepe de la sine aducand totodata e�ecul. Traiti-va viata, iubiti cu inima, deschideti-va in fata persoanei iubite precum o floare se deschide eliberand mireasma sa inconfundabila si nu va mai ganditi in ce constelatie v-ati nascut... Iubiti cu inima si daruiti-va persoanei iubite netinand cont de zodii. VA salut pe toti cu respect, si pe toate.. SI asteptam sa dezbatem acest subiect. :) Sa aveti o zi de Joia mare frumoasa si sa aveti multe impliniri in dragoste. |
||
garbo_10701 Postat pe 17 Ianuarie 2013 06:12 |
||
---|---|---|
"10701",ai incheiat foarte frumos,deosebit.Dar incearca sa creezi echilibru in relatie.Este foarte bine ca esti iertator, romantic, sincer,dar incearca nu doar sa dai ci si sa primesti inapoi.Vei vedea ca va fi si mai palpitant cand doua persoane isi impartasesc emotiile.Daca iubita ta te iubeste cu adevarat ea nu va trebui sa te insele ptr.NIMIC IN LUME,chiar daca tu nu o tensionezi.Da din punct de vedere zodiacal cred ca si tine ca nu tb sa ne luam dupa zodii per total, sunt interpretari mai mult si zodia in care ne aflam are niste caracteristici,poate noi nu avem toate acele caracteristici si ni le insusim pentru ca zicem ca nativul in...zodia respectiva e asa si incepem sa ne vedem asa.Importanta e educatia, personalitatea construita,imbunatatita in timp...Mult succes iti doresc si impliniri in relatia de cuplu si in tot ceea ce tu iti doresti(proiectele noi,pe noul an)si concluzia este ca e mai placut "simturilor"ca sa existe un echilibru. | ||
RonnaGarbo117309 Postat pe 19 Ianuarie 2013 14:26 |
||
buna ...si eu sunt berbec si am fost casatorita cu un taur..la fel am procedat si eu..l-am iubit ...i-am iertat multe...dar nu a stiut sa aprecieze...cand nu am mai putut face compromisuri ...cand nu am mai putut sa ma las calcata in picoare ...s-a terminat ...nu am insemnat nimic pt el...toate sacrificiile mele timp de 8 ani au fost in zadar...nu tine de zodie intr-adevar ..tine de caracteul fiecaruia ...dar influente ale zodiei sunt...cunosc multi tauri si toti au in comun materialismul , iresponsabilitatea si ccomoditatea | ||
|
||
Silvial Postat pe 20 Ianuarie 2013 14:22 |
||
"10701",ai incheiat foarte frumos,deosebit. Sa aveti o zi de Joia mare frumoasa Si tu ai luat-o razna cu timpul ? Joia mare e in saptamana Pastilor.... Sigur de la diploma ti se trage.... |
||
Rotty Postat pe 20 Ianuarie 2013 14:28 |
||
Da, am aia cu Joia mare am zis-o mai mult din umor... :P Dar observ ca nu si-a avut rostul. Scuze pentru acea gafa, in rest sper ca mesajul sa fi ajuns la voi .. | ||
garbo_10701 Postat pe 20 Ianuarie 2013 15:18 |
||
Biblie: Deuteronom 18:9,14 Ghicirea �i vr�jitoria. Dup� ce vei intra �n �ara pe care �i-o d� Domnul Dumnezeul t�u, s� nu te �nve�i s� faci dup� ur�ciunile neamurilor acelora.; S� nu fie la tine nimeni care s�-�i treac� pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care s� aib� me�te�ugul de ghicitor, de cititor �n stele, de vestitor al viitorului, de vr�jitor, de desc�nt�tor, nimeni care s� �ntrebe pe cei ce cheam� duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care s� �ntrebe pe mor�i. C�ci oricine face aceste lucruri este o ur�ciune �naintea Domnului; �i din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul t�u pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu s� te �ii �n totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul t�u. C�ci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascult� de cei ce citesc �n stele �i de ghicitori; dar �ie, Domnul Dumnezeul t�u nu-�i �ng�duie lucrul acesta. Apocalipsa 21:8 Dar, c�t despre frico�i, necredincio�i, sc�rbo�i, uciga�i, curvari, vr�jitori, �nchin�torii la idoli �i to�i mincino�ii, partea lor este �n iazul care arde cu foc �i cu pucioas�, adic� moartea a doua.� Faptele Apostolilor 17:30: "Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca." Fiindc� plata p�catului este moartea, dar darul f�r� plat� al lui Dumnezeu este via�a ve�nic� �n Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 6:23) Fiindc� at�t de mult a iubit Dumnezeu lumea, c� a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede �n El s� nu piar�, ci s� aib� via�a ve�nic�. (Ioan 3: 16) |
||
garbo242980 Postat pe 20 Ianuarie 2013 15:21 |
||
Asta-i in legatura cu zodiile nu ? Vrajitori si ghicitori in stele. :) Multumesc de post... | ||
garbo_10701 Postat pe 20 Ianuarie 2013 17:53 |
||
Cu placere :) | ||
garbo242980 Postat pe 21 Ianuarie 2013 15:30 |
||
�Eu sunt u�a. Dac� intr� cineva prin Mine, va fi m�ntuit.� Ioan 10.9 U�a Tat�l meu ne povestea adesea o �nt�mplare din copil�ria sa: �Era �ntr-o sear� de iarn� pe un platou din mun�i. �ntreaga zi ninsese foarte puternic, iar curtea ��r�neasc� a tat�lui meu era complet izolat�. Seara se st�rnise un v�nt care �tersese toate urmele; orice deplasare devenise periculoas�. Spre miezul nop�ii se auzir� b�t�i �n u��. Era un vecin, care se r�t�cise. C�nd observ� unde ajunsese, nu vru s� intre, fiind de p�rere c� va ajunge u�or la locuin�a sa aflat� la c��iva metri dep�rtare. To�i s-au dus la culcare. Dar �nspre ora trei, bunicul meu a trebuit s� se ridice din nou din pat �i s�-i deschid� �nc� o dat� u�a aceluia�i vecin. Acesta se deplasase mereu �n cerc pe acea vreme rea, f�r� s� �nainteze m�car un pas �n direc�ia corect�. Atunci s-a l�sat convins s� intre �i s� se odihneasc� p�n� a doua zi diminea�a.� Aceast� scurt� povestire adev�rat�, care ar fi putut s� sf�r�easc� at�t de tragic, m� face s� m� g�ndesc la to�i cei care �n de-cursul vie�ii lor au intrat �n contact cu Evan-ghelia despre Hristos, dar care nu au �inut seama de vestea ei. Ei �i continu� drumul, dar se �ndreapt� spre pericolul de a merge pentru totdeauna �n pierzare. |
||
garbo242980 Postat pe 22 Ianuarie 2013 17:07 |
||
Bine ca ai cam ratacit calea fiule... | ||
Rotty Postat pe 22 Ianuarie 2013 17:35 |
||
garbo242980 - E�ti cumva Cre�tin dup� evanghelie? Nu de alta... Dar ai �i poze cu ,, Isus te iube�te " desi eu sunt de-acord cu Iisus scris cu 2 de I. In fine, nu ma complic cu asemenea lucruri. Eram doar curios ce religie e�ti... :) E bine s� vorbe�ti despre Dumnezeu, nimic de zis, dar nu abuziv. Credin�a trebuie �inut� �n suflet... | ||
garbo_10701 Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:08 |
||
cred ca el a furat ingerasul | ||
Eugenia_ Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:11 |
||
S-or fi casatorit si o pus-o pe saraca Irinuca la cratita... | ||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:18 |
||
sa ingerasul e in delegatie. cauta cratite mai rezistente pentru cefe mai tari.....? |
||
Eugenia_ Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:22 |
||
Nu sunt Crestin dupa Evanghelie. Crestini dupa Evanghelie se boteaza mari. uite aici http://www.ber.ro/istorie.php |
||
garbo242980 Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu Pesti, el Gemeni | 6 | De la: georgytoto 7 Octombrie 2009 13:05 |
eu gemeni, el gemeni | 23 | De la: Tzantzarika 28 Iulie 2009 15:29 |
femeia berbec, barbat rac....ce spuneti de acesta combinatie.... | 2 | De la: valentino 22 Mai 2009 13:18 |
|
||
compatibilitate | 23 | De la: Greta55 22 Decembrie 2009 23:06 |
horoscop | 1 | De la: garbo162730 13 Iulie 2010 15:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară