Loc pentru citate

De la: Rotty, la data 2013-02-08 17:48:27.....Si cum ziceam....Teoria ca teoria, practica ne omoara

FACA-SE VOIA TA ! -a/d/min !
garbo_10470
Postat pe 8 Februarie 2013 19:50
Tot..citate:
-Iubeste-ma cu defectele mele...chiar daca-s multe!
-Romantica,cu capul in nori...dar cu picioarele pe pamant!
Am curajul sa traiesc viata asa cum mi-am dorit eu!
A??? Nu sunt biblice??Nu-i nimic,sunt mai ..reale!!
elisabeta_boia
Postat pe 8 Februarie 2013 23:23
Am curajul sa traiesc viata asa cum mi-am dorit eu!
A??? Nu sunt biblice??Nu-i nimic,sunt mai ..reale!!

Betty....
Rotty
Postat pe 8 Februarie 2013 23:30
De la: garbo242980, la data 2013-02-08 17:46:46Despre milostenie �i rug�ciune.
1 Lua�i seama s� nu v� �ndeplini�i neprih�nirea voastr� �naintea oamenilor, ca s� fi�i v�zu�i de ei; altminteri, nu ve�i avea r�splat� de la Tat�l vostru care este �n ceruri.
2 Tu, dar, c�nd faci milostenie, nu suna cu tr�mbi�a �naintea ta, cum fac f��arnicii, �n sinagogi �i �n uli�e, pentru ca s� fie sl�vi�i de oameni. Adev�rat v� spun c� �i-au luat r�splata.
3 Ci tu, c�nd faci milostenie, s� nu �tie st�nga ta ce face dreapta,
4 pentru ca milostenia ta s� fie f�cut� �n ascuns; �i Tat�l t�u, care vede �n ascuns, ��i va r�spl�ti.
5 C�nd v� ruga�i, s� nu fi�i ca f��arnicii, c�rora le place s� se roage st�nd �n picioare �n sinagogi �i la col�urile uli�elor, pentru ca s� fie v�zu�i de oameni. Adev�rat v� spun c� �i-au luat r�splata.
6 Ci tu, c�nd te rogi, intr� �n od�i�a ta, �ncuie-�i u�a �i roag�-te Tat�lui t�u, care este �n ascuns; �i Tat�l t�u, care vede �n ascuns, ��i va r�spl�ti.

dar tu? tu.... cand faci milostenie???
sau tu aduni doar zeciuiala si o trimiti frumusel in americutza care ti-a dat cartile alea de le-ai distribuit gratis la ratacitii de ti i-ai adunat cu multa ravna si mult zel...?!?
heartbit
Postat pe 9 Februarie 2013 00:09
La palma unei fete se raspunde cu o sarutare zdravana.
Johann Wolfgang von Goethe
heartbit
Postat pe 9 Februarie 2013 00:12
De la: heartbit, la data 2013-02-09 00:12:51La palma unei fete se raspunde cu o sarutare zdravana.

o sa ma gindesc foarte bine pe cine imi vine sa pocnesc....
quasaria
Postat pe 9 Februarie 2013 00:16
Cu sau f�r� religie, oamenii buni vor face lucruri bune, iar oamenii r�i vor face lucruri rele, dar ca oamenii buni s� fac� lucruri rele e nevoie de religie.
- Steven Weinberg

�Citit� cum trebuie, Biblia este cea mai puternic� for�� pentru ateism conceput� vreodat�.� - Isaac Asimov

�Nu m� deranjeaz� p�r�ile pe care nu le �n�eleg din Biblie, ci p�r�ile pe care le �n�eleg.� - Mark Twain

�Ar fi foarte frumos dac� ar exista un Dumnezeu care a creat lumea �i care a fost o for�� benevolent�, dac� ar exista o ordine moral� �n Univers �i via�� dup� moarte; dar este frapant faptul c� toate acestea sunt exact ceea ce suntem obliga�i s� ne dorim.� - Sigmund Freud
quasaria
Postat pe 9 Februarie 2013 00:23
in cazul asta cred ca o sa se adune barbatii in jurul tau, mai ceva de cum se aduna chilipirgii in sezonul de reduceri, la usile magazinelor...!!!
toti gramada... palmuieteìma pe mine, ba pe mine... vreau si eu... nu ma ierta, palmuieste-ma ... etc...
heartbit
Postat pe 9 Februarie 2013 00:27
De la: heartbit, la data 2013-02-09 00:27:29in cazul asta cred ca o sa se adune barbatii in jurul tau, mai ceva de cum se aduna chilipirgii in sezonul de reduceri, la usile magazinelor...!!!
toti gramada... palmuieste-ma pe mine, ba pe mine... vreau si eu... nu ma ierta, palmuieste-ma ... etc...
heartbit
Postat pe 9 Februarie 2013 00:44
S�mb�t�

9

Februarie

�Dragostea... nu se poart� necuviincios, nu caut� folosul s�u... nu se g�nde�te la r�u.� 1 Corinteni 13.4-5

Biruin�a iert�rii

Un �mp�rat chinez, auzind de r�scoala uneia dintre provinciile sale, ordon� ofi�eri-lor s�-l urmeze, pentru a pedepsi r�scula�ii. La sosirea sa, r�scula�ii se supuser� ime-diat. Toat� lumea credea c� �mp�ratul �i va pedepsi cu asprime. Spre uimirea tuturor, el a tratat prizonierii cu cea mai mare bun�ta-te. Primul s�u ministru s-a sup�rat �i i-a spus �mp�ratului: �A�a v� �ine�i de cuv�nt? A�i promis c� �i ve�i pedepsi, �i acum �i ierta�i.�
��ntr-adev�r�, r�spunse �mp�ratul, �am promis c� �i voi pedepsi pe du�manii mei �i mi-am �mplinit cuv�ntul, deoarece acum nu mai am du�mani, fiindc� mi i-am f�cut prieteni.�
S�-�i iube�ti du�manii? Mul�i vor spune c� acest lucru este imposibil. C�nd omul cu-noa�te dragostea lui Dumnezeu, care i-a iu-bit pe p�c�to�i, va putea �i el s� iubeasc� pe to�i oamenii. Numai �n prezen�a lui Dum-nezeu, care este dragoste, ne sim�im mici-mea �i nimicnicia. Dragostea distruge orgo-liul, care este sentimentul fiec�rui om c� este ceva. Dragostea divin� este cel mai mi-nunat lucru, �i noi to�i o putem avea pe ca-lea urm�rii cu credin�� a Domnului �i M�ntui-torului nostru.
http://www.vesnicia.ro/index.php/samanta-buna
garbo242980
Postat pe 9 Februarie 2013 11:54
De la: heartbit, la data 2013-02-09 00:27:29in cazul asta cred ca o sa se adune barbatii in jurul tau, mai ceva de cum se aduna chilipirgii in sezonul de reduceri, la usile magazinelor...!!!
toti gramada... palmuieste-ma pe mine, ba pe mine... vreau si eu... nu ma ierta, palmuieste-ma ... etc...

lasa ca gramada nu ma intereseaza... reduceri n-avem, nu-i ghiseul de relatii cu publicul deschis, pa! Sa mai treaca vara viitoare.
Altceva era interesant: functioneaza si reversul? Adica daca ma duc intins si il pocnesc pe ala care as vrea eu sa ma sarute , merge?

quasaria
Postat pe 9 Februarie 2013 12:03
In Biblie nu scrie nicaieri ca trebuie sa iti faci cruce ;)
garbo242980
Postat pe 9 Februarie 2013 12:30
"�ntre o palm� �i o jignire, suport�m �ntotdeauna mai bine palma.'' Emil Cioran

''Omul nu va putea schimba prin nicio credin�� Destinul acestei lumi �ns� prin credin�� va putea vedea o alt� lume, chiar dac� lumea �n ansamblul ei va ram�ne aceea�i, tocmai fiindc� doar prin credin�� va cunoa�te mai mult din Destin.'' S. Cerin

M-am b�gat destul �n seam�.
Axl_R
Postat pe 9 Februarie 2013 13:00
Normal ca nu scrie....desteptule ! In vechiul testament inca nu exista Isus, iar crucea a aparut "in decor" ca sa zic asa, doar spre sfarsitul noului testament. Dupa Invierea lui Isus si inaltarea la cer,povestea se intrerupe efectiv. Restul e doar bla-bla si apocalipsa .........
Rotty
Postat pe 9 Februarie 2013 13:01
De la: garbo242980, la data 2013-02-09 12:30:07In Biblie nu scrie nicaieri ca trebuie sa iti faci cruce ;)

dar zice sa-ti iei crucea si sa IL urmezi? ... daca nu zice sa iti faci tu singur cruce... atunci mergi de-ti cumpara una, fariseule!
heartbit
Postat pe 9 Februarie 2013 17:00
De la: quasaria, la data 2013-02-09 12:03:40
De la: heartbit, la data 2013-02-09 00:27:29in cazul asta cred ca o sa se adune barbatii in jurul tau, mai ceva de cum se aduna chilipirgii in sezonul de reduceri.....

Altceva era interesant: functioneaza si reversul? Adica daca ma duc intins si il pocnesc pe ala care as vrea eu sa ma sarute , merge?

in cazul asta n-ai cum sa afli daca nu verifici!
eu cred ca nu merge, dar tu poti incerca oricum...
heartbit
Postat pe 9 Februarie 2013 17:03
Proverbe 11:21
Hot�r�t: cel r�u nu va r�m�ne nepedepsit, dar s�m�n�a celor neprih�ni�i va fi sc�pat�.

garbo242980
Postat pe 9 Februarie 2013 19:41
''S�rut�-m� cu s�rut�rile gurii tale, c� s�rut�rile tale sunt mai bune ca vinul.''

C�ntarea C�nt�rilor

neprih�ni�i
Axl_R
Postat pe 9 Februarie 2013 19:48
`Nimanui cu nimic nu fiti datori, decat cu iubirea unuia fata de altul; ca cel care iubeste pe aproapele a implinit legea.`
(Romani 13:8)

`Dintre toate religiile, cea mai frumoas� este mama.`
(Grigore Vieru)

esme
Postat pe 9 Februarie 2013 20:10
Fiindc� at�t de mult a iubit Dumnezeu lumea, c� a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede �n El, s� nu piar�, ci s� aib� via�a ve�nic�. (Ioan 3: 16)
garbo242980
Postat pe 10 Februarie 2013 16:54
De la: quasaria, la data 2013-02-09 00:16:28
De la: heartbit, la data 2013-02-09 00:12:51La palma unei fete se raspunde cu o sarutare zdravana.

o sa ma gindesc foarte bine pe cine imi vine sa pocnesc....

;))
Fss_ssu
Postat pe 10 Februarie 2013 19:43
Daca o persoana se indeparteaza de tine,nu te intrista.E doar raspunsul lui D-zeu la rugaciunile tale :"Si ne ixbaveste de cel rau...!"
Iarta-ti dusmanii!!..Ca sa-i enervezi mai tare!
Nu am sters pe nimeni din viata mea; dar am avut grija sa schimb locurile de onoare!
Omul slab-se razbuna: Cel puternic-iarta;Cel inteligent-ignora!!
elisabeta_boia
Postat pe 10 Februarie 2013 22:47
ba eu cred ca merge, na:
De la: garbo242980, la data 2013-02-09 19:41:17Proverbe 11:21
Hot�r�t: cel r�u nu va r�m�ne nepedepsit, dar s�m�n�a celor neprih�ni�i va fi sc�pat�.

ce vrei mai clar de asa?
quasaria
Postat pe 10 Februarie 2013 23:03
�Toate �i au vremea lor, �i fiecare lucru de sub ceruri �i are ceasul lui.� Eclesiastul 3.1 http://vesnicia.ro/index.php/samanta-buna
garbo242980
Postat pe 11 Februarie 2013 12:34
al tau se pare ca s-a defectat! ... cred ca ti s-a umezit nisipul in clepsidra ...
heartbit
Postat pe 11 Februarie 2013 14:05
11

Februarie

�Toate �i au vremea lor, �i fiecare lucru de sub ceruri �i are ceasul lui.� Eclesiastul 3.1

Omul a murit, dar lucrarea r�m�ne (1)

Din ini�iativa cunoscutului fabricant fran-cez de automobile Andre Citroen, s-au f�-cut trei mari raliuri cu automobilul. Primul a constat �n str�baterea pustiului Sahara, al doilea, numit �expedi�ia neagr�, a avut ca �int� centrul marelui continent african, iar al treilea, sub denumirea de �expedi�ia gal-ben�, a constat �n str�baterea centrului Asiei.
Cei doi eroi ai acestor raliuri s-au numit Georges Haardt �i Louis Audouin-Dubreuil, cel dint�i fiind �eful expedi�iei. La Hong-Kong, Haardt �i-a dat sufletul, lovit de o pneumonie fulger�toare. Afl�nd de trista veste a mor�ii inimosului conduc�tor al ra-liului, domnul Citroen le-a trimis celor r�-ma�i f�r� �eful lor pe p�m�ntul Chinei urm�-toarea telegram�: �Omul a murit, dar lucra-rea r�m�ne. Readuce�i �n Fran�a trupul �efu-lui vostru! Pl�ng cu voi.�
Omul a murit, dar lucrarea r�m�ne... Dac� aceste cuvinte se potriveau �n privin�a �efu-lui raliului, cu c�t mai mult se potrivesc c�nd este vorba despre lucrarea �i moartea M�n-tuitorului! Lucrarea de la cruce este cu mult mai �nsemnat� �i mai de pre� dec�t orice lucrare omeneasc�. M�ntuitorul �i-a dat via�a �n folosul celorlal�i.

garbo242980
Postat pe 11 Februarie 2013 18:21
Domnul Isus fiind Dumnezeu a existat mereu, in persoana umana nu.

Isus le-a zis: �Adev�rat, adev�rat v� spun c� mai �nainte ca s� se nasc� Avraam, sunt Eu.� (Ioan 8:58)
garbo242980
Postat pe 11 Februarie 2013 18:47
''Domnul Isus fiind Dumnezeu a existat mereu, in persoana umana nu.''

Ha?
Axl_R
Postat pe 11 Februarie 2013 18:53
au venit extraterestrii?
e ceata afara....
Eugenia_
Postat pe 11 Februarie 2013 19:11

ba eu cred ca stii ce spui,na ;)
.... pi ceatza nu decopleaza?

"Ha Ha" citeste si tu fraza di la coada la cap si ai sa vezi ci vrea sa zaca ...da trebe si mici completari...ei! alea le pui di la tini,na...ca sa intaleaga el/ea
Sara!

Fumatu' interzis!
Fss_ssu
Postat pe 11 Februarie 2013 19:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viata alaturi de Dumnezeu 247 De la: Freya_ 22 August 2010 23:33
intreb femeile de pe Garbo, exista o diferentza intre sex si dragoste ?? 233 De la: garbo038659 15 Februarie 2011 16:51
OARE E POSIBIL? 5 De la: dor72 15 Aprilie 2011 23:57
Poveste de dragoste -Prima parte 112 De la: garbo265966 20 Iulie 2012 23:18
Am facut o greseala mare. 1 De la: 2 August 2019 13:23
Setari Cookie-uri