Bre, bea cafeaua ceia s� te treze�ti! | ||
Axl_R Postat pe 11 Februarie 2013 19:33 |
||
---|---|---|
neee cred ca se vaporizeaza, sa-i stea chic coafura ;)) |
||
Eugenia_ Postat pe 11 Februarie 2013 19:41 |
||
undi ai vazut tu adormit cu ceasca-n mana? ....vezi, nu te'apropia prea tare cu tzagara....te molipsesti ;)) floricico, am coafeza la domiciliu....ma scol cu el gata facut ...da acu' n-ai vrea sa ma frig la limba..... iote, ii rosa deja... |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 11 Februarie 2013 19:51 |
||
Chiar aici. | ||
Axl_R Postat pe 11 Februarie 2013 19:57 |
||
Mar�i 12 Februarie � ...�ntoarce�i-v�, �ntoarce�i-v� de la ca-lea voastr� cea rea!� Ezechiel 33.11 Omul a murit, dar lucrarea r�m�ne (2) Parasind gloria cereasca, Fiul lui Dumne-zeu a coborat pe pamant luand un chip de om. Dupa 33 de ani de via�a omeneasca sfanta �i desavar�ita, satisfac�nd pe deplin toate cerin�ele sfin�eniei divine, Isus Hristos S-a l�sat de bunavoie rastignit pe cruce, dandu-i lui Dumnezeu, drept ispa�ire pentru pacatul omenesc, via�a Sa, sangele Sau nevinovat. Privind cu credin�a la Cel ce a murit pe lemnul crucii, pacatosul, care se caie�te �i se �ntoarce la Dumnezeu, este primit cu dragoste de Tatal ceresc, pentru ca Loc�iitorul sau i-a platit pe deplin datoria. Adevaratul Om, Fiul lui Dumnezeu, a murit pe cruce, dar lucrarea Sa a r�mas cu urmari ve�nice. Plaiurile cere�ti vor rasuna �n vecii vecilor de cantarile de bucurie ale mul�imii rascumpara�ilor Mantuitorului, care vor glo-rifica ve�nic Persoana Sa. Vei fi �i tu, citito-rule, �n numarul celor rascumpara�i pentru ve�nicie? Din jertfa marea�a a Domnului �i Mantuitorului nostru curg �i astazi rauri de pace �i de vindecare sufleteasca. Trebuie numai ca, parasind cu hotarare calea cea larga a pacatului, sa accep�i, prin credin�a, aceasta lucrare savar�ita de �nsu�i Mantui-torul ISUS. http://vesnicia.ro/index.php/samanta-buna |
||
garbo242980 Postat pe 12 Februarie 2013 09:25 |
||
cu ce ai calculat de ti-au iesit fix 33 de ani? unde e scris ca a fost rastignit exact la 33 de ani? |
||
heartbit Postat pe 12 Februarie 2013 11:46 |
||
In Evanghelia Dupa Luca este scris ca avea aproape 30 de ani cand a inceput sa invete pe norod Iar in Evanghelia Dupa Ioan este scris despre 3 sarbatori de Pasti |
||
garbo242980 Postat pe 12 Februarie 2013 14:25 |
||
Luca 3:23 Isus avea aproape treizeci de ani cand a inceput sa invete pe norod; �i era, cum se credea, fiul lui Iosif, fiul lui Eli Ioan 2:13 Pa�tele iudeilor erau aproape; �i Isus S'a suit la Ierusalim. Ioan 6:4 Pastele, praznicul Iudeilor, erau aproape. Ioan 11:55 Pastele iudeilor era aproape. �i multi oameni din tinutul acela s-au suit la Ierusalim, inainte de Paste, ca sa se curateasca. |
||
garbo242980 Postat pe 12 Februarie 2013 14:46 |
||
Luca 3:23 Ioan 2:13, Ioan 6:4, Ioan 11:55 |
||
garbo242980 Postat pe 12 Februarie 2013 14:47 |
||
De la: garbo242980, la data 2013-02-12 14:47:48Luca 3:23 toma 0766:289.... iacob 0722; 701... |
||
garbo_10470 Postat pe 12 Februarie 2013 15:07 |
||
De la: garbo242980, la data 2013-02-12 14:47:48Luca 3:23 uite ca desi nu imi place sa dau citate.. dar acum chiar nu am incotro... http://www.youtube.com/watch?v=YqmrR_fAqdk http://www.youtube.com/watch?v=z-kgIWwmNj4&NR=1&feature=endscreen asa ca... liniste va rugam ca nu se aude citatul!!! |
||
heartbit Postat pe 13 Februarie 2013 19:36 |
||
Joi 14 Februarie �Atunci, �n str�mtorarea lor, au strigat c�tre Domnul, �i El i-a izb�vit din neca-zurile lor.� Psalm 107.28 Raze de speran�� Tr�im �ntr-o lume plin� de �ngrijor�ri, neca-zuri, greut��i. Privind mereu la ele, ne pier-dem cump�tul �i suntem �n pericol s� alune-c�m �ntr-o extrem� sau alta, sau chiar s� ne pr�bu�im. �n loc s� privim la norii dezn�dej-dii, mai bine s� ne a�intim privirile speran�ei noastre spre M�ntuitorul. La El vom g�si ali-nare, ajutor, sprijin �n orice problem�. Dac� Dumnezeu, Tat�l nostru, dore�te s� �ngrijeasc� de noi, atunci noi nu mai trebuie s� ne �ngrijor�m. Altfel, am ocupa locul Ta-t�lui ceresc, �n loc s� r�m�nem copiii S�i. �ngrijor�rile nu sunt numai de niciun folos pentru noi, ci ele ne �i d�uneaz�. La ce folo-se�te s� ne chinuim inima cu �ngrijor�ri, dac� nu ob�inem nimic prin aceasta? �ngrijo-r�rile doar sl�besc via�a noastr� de credin�� fa�� de M�ntuitorul nostru. Dumnezeu cunoa�te suferin�a �i necazul din lumea noastr�. Avem de luptat cu at�-tea nenorociri tocmai pentru c� �i �ntoarcem spatele lui Dumnezeu, pentru c� nu ne inte-reseaz� voia Lui, pentru c� lu�m hot�r�ri f�r� a-L �ntreba �i mergem pe c�ile noastre proprii. S� ne l�s�m aten�iona�i �i s� aler-g�m la ajutorul divin! |
||
garbo242980 Postat pe 14 Februarie 2013 10:47 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=JPL2jyJNeI4 si de aia m-am imbracat in negru, ca am auzit ca "sunteti morti dupa mine"! |
||
heartbit Postat pe 14 Februarie 2013 13:24 |
||
(Efeseni 4:29,30) Niciun cuv�nt stricat s� nu v� ias� din gur�; ci unul bun, pentru zidire, dup� cum e nevoie, ca s� dea har celor ce-l aud. S� nu �ntrista�i pe Duhul Sf�nt al lui Dumnezeu, prin care a�i fost pecetlui�i pentru ziua r�scump�r�rii. |
||
garbo242980 Postat pe 14 Februarie 2013 22:59 |
||
(Efeseni 5:3,4) Curvia sau orice alt fel de necur��ie, sau l�comia de avere nici s� nu fie pomenite �ntre voi, a�a cum se cuvine unor sfin�i. S� nu se aud� nici cuvinte porcoase, nici vorbe nechibzuite, nici glume proaste care nu sunt cuviincioase; ci mai degrab� cuvinte de mul�umire. |
||
garbo242980 Postat pe 14 Februarie 2013 23:01 |
||
auzi... mai ISUS... alias 980 ? pe tine nu te intereseaza ce simti in timpul unui orgasm... ??? daca da, poate ne mai dai citate si pe topicul respectiv.... ce zici ? |
||
barboneli Postat pe 15 Februarie 2013 00:48 |
||
980, mai ai? mai ai?... mai poti taica? eu zic sa mai lasi si pentru maine, ca azi (ieri) ai depasit norma!... |
||
heartbit Postat pe 15 Februarie 2013 00:52 |
||
Lasa-l Barbo,ca e bine aici unde e Nu cred ca vreau sa citesc Biblia printre orgasme.... | ||
Rotty Postat pe 15 Februarie 2013 08:07 |
||
Galateni 6:7-8 Nu v� �n�ela�i: ,,Dumnezeu nu Se las� s� fie batjocorit.� Ce sam�n� omul, aceea va �i secera. Cine sam�n� �n firea lui p�m�nteasc�, va secera din firea p�m�nteasc� putrezirea; dar cine sam�n� �n Duhul, va secera din Duhul via�a vecinic�. | ||
garbo242980 Postat pe 15 Februarie 2013 09:51 |
||
si tu cumva esti Dumnezeu? sau cine esti tu de fapt? cine te-a investit cu vreo autoritate morala sau sociala ca sa ne ti vreo prelegere? chiar crezi ca nu suntem in stare sa citim Biblia integral... si trebuie neaparat sa citim crampeiele tale.... pe care le dai asa dupa cum te trezesti dimineata, ca si cum ai da frimituri la pasarile din ograda-ti proprie? |
||
heartbit Postat pe 15 Februarie 2013 12:19 |
||
...sau poate ca n-am chef sa o citesc, na... sau sa ma impiedec de ea pe aici vineri seara. | ||
quasaria Postat pe 15 Februarie 2013 12:53 |
||
Vineri 15 Februarie ��Veni�i, c�ci iat� c� toate sunt gata.� Dar to�i, parc� fuseser� vorbi�i, au �nce-put s� se dezvinov��easc�...� Luca 14.17-18 Savantul �i dorin�a sa Sir Isaac Newton (1642-1727) a fost un renumit om de �tiin�� cu contribu�ii mari �n fizic�, matematic� �i astronomie, dar �i un cre�tin devotat. �n timp ce era �n culmea ca-rierei sale �n fizic� �i matematic�, savantul a decis s� se concentreze �i asupra cercet�rii Cuv�ntului lui Dumnezeu. Iat� o ocupa�ie util� pentru orice suflet! Cu toate c� �i-a men�inut interesul fa�� de �tiin��, Newton �i-a g�sit timp �i pentru Biblie. Unuia dintre colegii s�i, savantul i-a spus: �Nu vreau s�-mi mai irosesc timpul f�r� folos, atunci c�nd trebuie s� m� ocup de lucrurile �mp�ratului ceresc.� �� Iat� un �ndemn �i o provocare! Adeseori spunem c� nu avem timp s� citim Biblia, s� frecvent�m biserica, s� d�m o m�n� de aju-tor, s� aducem o raz� de speran�� celor �n suferin�� etc. Savantul a �tiut �ns� s�-�i planifice timpul �n a�a fel, �nc�t a avut timp pentru toate lucr�rile. S� nu ne dezvinov�-�im spun�nd c� nu avem timp sau c� nu �tim ce avem de f�cut! Dac� nu putem zidi, putem str�nge material pentru cel ce zide�-te. Niciun adev�rat ideal nu va r�m�ne f�r� rod! Nicio rug�ciune, niciun plan cinstit nu se z�misle�te �n zadar! S� nu permitem ca energia vie�ii noastre s� se risipeasc� �n zadar, dezvinov��indu-ne mereu! |
||
garbo242980 Postat pe 15 Februarie 2013 12:56 |
||
�Lasa mania, paraseste iutimea; nu te supara, caci supararea duce numai la rau.� (Ps. 37:8). | ||
garbo242980 Postat pe 15 Februarie 2013 23:03 |
||
De la: garbo242980, la data 2013-02-15 12:56:53Vineri unde ai zis sa venim? ca eu vin! deja mi-am luat bilet de submarin, elicopter, avion, metrou, tren, autobuz, si am pus is benzina in rezervorul masinii, in caz ca ramane vreuna in pana sa fiu asigurat cu celelalte... deci vin negresit, dar undeeeeeeeeeeeeeeee? pe lumea asta sau pe cealalta? |
||
heartbit Postat pe 16 Februarie 2013 00:15 |
||
De la: heartbit, la data 2013-02-15 12:19:55si tu cumva esti Dumnezeu? e un fel de luciad gazagu |
||
garbo_10470 Postat pe 16 Februarie 2013 07:34 |
||
S�mb�t� 16 Ianuarie �Legea a fost dat� prin Moise, dar harul �i adev�rul au venit prin Isus Hristos.� Ioan 1.17 Ce este harul? Cititorul Bibliei �i al calendarului de fa�� va �nt�lni mereu cuv�ntul har. Acest cuv�nt provine din grecescul �chari� �i �nseamn� bun�voin��, favoare a st�p�nului fa�� de slujitori, a lui Dumnezeu fa�� de oameni: �Fiindc� at�t de mult a iubit Dumnezeu lu-mea, c� a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede �n El, s� nu piar�, ci s� aib� via�a ve�nic� (Ioan 3.16). Cuv�ntul �har� con�ine ideea de bun�tate, ce se arat� cuiva care nu o merit�: ��i dac� este prin har, atunci nu mai este prin fapte; altfel, harul n-ar mai fi har. �i dac� este prin fapte, nu mai este prin har; altfel, fapta n-ar mai fi fapt� (Romani 11.6). Harul ne arat� �n mod special bun�tatea lui Dumnezeu, care d� favoruri celor ce nu le merit�, iar p�c�to�ilor iertarea p�catelor �i m�ntuirea ve�nic� prin Fiul S�u: �C�ci harul lui Dumnezeu, care aduce m�ntuire pentru to�i oamenii, a fost ar�tat. El S-a dat pe Sine �nsu�i pentru noi, ca s� ne r�scumpere din orice f�r�delege �i s�-�i cur��easc� un popor care s� fie al Lui, plin de r�vn� pentru fapte bune� (Tit 2.11, 14). S� primim harul lui Dumnezeu �n inimile noastre! http://vesnicia.ro/index.php/samanta-buna |
||
garbo242980 Postat pe 16 Februarie 2013 07:58 |
||
si noi ce trebuie sa intelegem acum? ca tu ai si har? hai ca esti amuzant... nu cumva vrei sa mai postezi si pe la topicul "ce va amuza"? cred ca ar fi mai interesant sa postezi pe toate topicurile, macar cate un citat doua... |
||
heartbit Postat pe 16 Februarie 2013 18:06 |
||
pentru azi am cel mai tare citat din istoria garbo! LA MULTI ANI BARBOOOOOOOOOOO! asa ca sa rimeze garbo cu barbo! si ca sa ma mai citez inca o data pe mine hai ca si asta suna bine sa curga cidrul valuri valuri si noi cu canile de-un litru sa stam cuminti pe maluri, maluri!!! |
||
heartbit Postat pe 16 Februarie 2013 20:31 |
||
Duminic� 17 Ianuarie �Acesta este Fiul Meu preaiubit: de El s� asculta�i!� Marcu 9.7 Str�lucirea divin� S� ne ocup�m cu Persoana Domnului Isus �n dou� descrieri contrastante: pe muntele schimb�rii la fa�� �i pe crucea de la Golgota! Pe munte, fa�a Domnului str�lucea ca soa-rele; pe cruce, era ca unul de la care �[��i �n-torceai fa�a�. Pe munte, hainele Domnului �s-au f�cut str�lucitoare �i foarte albe, de o albea�� pe care niciun n�lbitor de pe p�-m�nt n-o poate da�; la cruce �ns�, solda�ii �i-au �mp�r�it hainele �ntre ei �i au aruncat sor� pentru c�ma�a Lui. Pe munte, Domnul Isus a fost �nconjurat de doi dintre cei mai mari b�rba�i din istoria lui Israel, iar pe cruce a fost r�stignit �ntre doi t�lhari. Acolo, pe munte, a ap�rut norul prezen�ei lui Dumnezeu; la cruce, s-a f�cut �ntuneric �i Domnul a fost singur. Pe munte auzim vo-cea Tat�lui: �Acesta este Fiul Meu preaiu-bit!�, iar la cruce auzim strig�tul Domnului: �Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai p�r�sit?� Ce contraste! �n ambele situa�ii a fost acela�i Domn �i M�ntuitor! Cu ochii credin�ei, L-am v�zut la Golgota, dar �l vom vedea �n slav� a�a cum este. Putem de acum s� spunem cu evanghelistul: ��i noi am privit slava Lui, o slav� �ntocmai ca slava singurului n�scut din Tat�l.� S� privim �i �n aceast� zi prin credin�� �i prin Cuv�nt la Domnul Isus Hristos, pentru ca bucuria inimilor noastre s� fie deplin�! http://vesnicia.ro/index.php/samanta-buna |
||
garbo242980 Postat pe 17 Februarie 2013 13:15 |
||
18 Ianuarie � ...c�nd m-am uitat cu b�gare de seam� la toate lucrurile pe care le f�cusem cu m�inile mele, �i la toat� truda cu care le f�cusem, am v�zut c� �n toate este nu-mai de�ert�ciune �i goan� dup� v�nt...� Eclesiastul 2.11 A�a a trecut gloria Pe l�ng� faptul c� Alexandru Macedon a fost un mare cuceritor �i st�p�nitor, a dorit s� devin� �i un descoperitor de noi �inuturi. �n mar�urile sale nesf�r�ite spre r�s�rit, prin pustiuri �i lan�uri de mun�i, el a c�utat India, �n spatele c�reia, dup� cum credea el, se sf�r�ea discul p�m�ntului. Dup� traversarea Indusului, l-a a�teptat o armat� imens� a unui rege indian. �n fa�a armatei, erau alini-a�i, ca un zid, sute de elefan�i. Acele �tancuri ale antichit��ii� scoteau ni�te su-nete stridente, ca de trompet�, din trom-pele lor ridicate �n sus, iar col�ii lor uria�i se mi�cau amenin��tor. Printr-o �ncercuire is-cusit�, Alexandru a ie�it din aceast� situa�ie periculoas�. C�nd s-a �ntors �n Macedonia dup� opt ani �i jum�tate, Alexandru str�b�tuse aproape 18.000 de kilometri. �n mijlocul activit��ii sale neobosite s-a �mboln�vit de malarie. Avea doar treizeci �i trei de ani c�nd a �ncetat din via��. A�a a trecut gloria marelui cuceritor. Concluzia biblic� r�m�ne peste to�i oamenii �i peste toate veacurile: �Ce ar folosi unui om s� c�tige toat� lumea, dac� �i-ar pierde sufletul? Sau, ce ar da un om �n schimb pentru sufletul s�u?� http://vesnicia.ro/index.php/samanta-buna |
||
garbo242980 Postat pe 18 Februarie 2013 10:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ENIGRO | 2 | De la: yanyacharberet 5 Noiembrie 2009 11:00 |
Din cauza ca Dumnezeu interzice practicile necinstite,pofta,minciuna si inselaciunea,oamenii sunt inclinati sa respinga principiile sale,pe care le socotesc o piedica in calea prosperitatii lor pamantesti. | 13 | De la: ingerasulluptator 19 Martie 2012 21:58 |
Elevii fac spondiloza de la ghiozdane! | 15 | De la: garbo193607 10 Iunie 2011 17:13 |
|
||
PARCAREA MASINILOR PERSOANELOR CU HANDICAP | 78 | De la: Gabriela_Apostol_1 19 Martie 2015 18:53 |
Ce sa fac sa aduc la realitate pe fata mea carei indragostita de familia prietenului ei? | 14 | De la: sora_ilsi 21 Decembrie 2009 23:43 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural