Loc pentru citate

Sper ca nu-i niciodata tarziu..dar acum am aflat...

De ziua lui BARBONELE..'
Desenez un cos cu mere,
Crizanteme mari si prune,
Si-apoi ,struguri si alune !!

La Multi Ani!!
elisabeta_boia
Postat pe 18 Februarie 2013 10:48
19

Ianuarie

��i via�a ve�nic� este aceasta: s� te cunoasc� pe Tine, singurul Dumnezeu adev�rat, �i pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu.� Ioan 17.3

Adev�ruri ve�nice

Bun�tate ve�nic�: �Adu-�i aminte, Doamne, de �ndurarea �i bun�tatea Ta; c�ci sunt ve�nice� (Psalm 25.6).

Cas� ve�nic�: ��tim, �n adev�r, c�, dac� se desface casa p�m�nteasc� a cortului nostru trupesc, avem o cl�dire �n cer de la Dumnezeu, o cas�, care nu este f�cut� de m�n�, ci este ve�nic� (2 Corinteni 5.1).
Dreptate ve�nic�: �Dreptatea Ta este o dreptate ve�nicㅓ (Psalm 119.142).

M�ntuire ve�nic�: ��i dup� ce a fost f�cut des�v�r�it, S-a f�cut pentru to�i cei ce-L ascult�, urzitorul unei m�ntuiri ve�ni-ce� (Evrei 5.9).

M�ng�iere ve�nic�: ��i �nsu�i Domnul nostru Isus Hristos �i Dumnezeu, Tat�l nostru, care ne-a iubit �i ne-a dat, prin harul S�u, o m�ng�iere ve�nicㅓ (2 Tesaloni-ceni 2.16).

Via�� ve�nic�: �Pentru ca oricine crede �n El (Isus Hristos), s� nu piar�, ci s� aib� via�a ve�nic� (Ioan 3.16).
garbo242980
Postat pe 19 Februarie 2013 08:36
Ioan 14:15 Dac� M� iubi�i, ve�i p�zi poruncile Mele.
16 �i Eu voi ruga pe Tat�l, �i El v� va da un alt M�ng�ietor, care s� r�m�n� cu voi �n veac;
17 �i anume Duhul adev�rului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru c� nu-L vede �i nu-L cunoa�te; dar voi �l cunoa�te�i, c�ci r�m�ne cu voi �i va fi �n voi.
18 Nu v� voi l�sa orfani, M� voi �ntoarce la voi.
19 Peste pu�in� vreme, lumea nu M� va mai vedea, dar voi M� ve�i vedea; pentru c� Eu tr�iesc, �i voi ve�i tr�i.
20 �n ziua aceea, ve�i cunoa�te c� Eu sunt �n Tat�l Meu, c� voi sunte�i �n Mine �i c� Eu sunt �n voi.
21 Cine are poruncile Mele �i le p�ze�te acela M� iube�te; �i cine M� iube�te va fi iubit de Tat�l Meu. Eu �l voi iubi �i M� voi ar�ta lui.�
22 Iuda, nu Iscarioteanul, I-a zis: �Doamne, cum se face c� Te vei ar�ta nou�, �i nu lumii?�
23 Drept r�spuns, Isus i-a zis: �Dac� M� iube�te cineva, va p�zi Cuv�ntul Meu, �i Tat�l Meu �l va iubi. Noi vom veni la el �i vom locui �mpreun� cu el.
24 Cine nu M� iube�te nu p�ze�te cuvintele Mele. �i Cuv�ntul pe care-l auzi�i nu este al Meu, ci al Tat�lui, care M-a trimis.
garbo242980
Postat pe 19 Februarie 2013 13:13
" Iertarea este mireasma pe care violeta o lasa pe calcaiul care a strivit-o. "
LLisa
Postat pe 21 Februarie 2013 12:44
Lisa
Rotty
Postat pe 21 Februarie 2013 12:59
Joi

21

Ianuarie

�Cine �i iube�te so�ia, se iube�te pe sine �nsu�i. C�ci nimeni nu �i-a ur�t vreodat� trupul lui, ci �l hr�ne�te, �l �ngrije�te cu drag...� Efeseni 5.28-29

O singur� zi nu este suficient�

De ce suntem oare at�t de neglijen�i, c�nd este vorba de rela�ia care ne poate aduce cea mai mare fericire? Pe l�ng� p�rt�ia cu Dumnezeu, rela�ia noastr� cu so�ia sau so�ul nostru este cea mai important� din via��.
C�nd Dumnezeu a introdus c�snicia �n gr�-dina Eden, ne-a d�ruit o p�rt�ie deosebit�. Dac� ea este �ngrijit� corect, vom avea parte de fericire, pace �i �mplinire; dar dac� nu vom face acest lucru, rezultatul va fi frustrare, durere, necaz, m�nie �i am�r�-ciune.
�n fiecare an sunt anumite zile festive, c�nd nu ne vine greu s� acord�m o aten�ie deosebit� so�iei sau so�ului nostru. �n astfel de zile ne vine u�or s� demonstr�m deschis ce reprezint� c�snicia pentru noi.
Dar oare n-ar trebui s� facem aceasta �n fiecare zi? Nu ar trebui oare s� iubim, s� onor�m, s� ocrotim, s� comunic�m zilnic, s�-l iert�m, s�-l respect�m, s�-l protej�m pe partenerul nostru? Vom face acest lucru c�nd vom fi con�tien�i c� Dumnezeu dore�-te s� ne d�ruiasc� mult� bucurie �n c�snicie. El ne-a poruncit s� iubim. Propune�i-v� deja de ast�zi, ca aceast� virtute s� devin� o obi�nuin��! Ve�i r�m�ne uimi�i de efectele sale asupra inimii �i asupra partenerului dumneavoastr�!
garbo242980
Postat pe 21 Februarie 2013 17:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu consider ca un barbat care vrea sa se casatoreasca trebuie sa ofere macar strictul necesar nevestii si copiilor 127 De la: xenaprintesarazboinica 11 Ianuarie 2011 14:32
buna 2 De la: cricat 10 Octombrie 2011 08:15
Femeile intre ele de ce ??? 28 De la: mitalina 28 Septembrie 2009 09:08
Oare pot gasi un job,chiar2 in Bucuresti? 1 De la: garbo182398 10 Ianuarie 2012 08:07
citate celebre 5 De la: AGAPI_MOU 8 August 2012 21:23
Setari Cookie-uri