Sper ca nu-i niciodata tarziu..dar acum am aflat... De ziua lui BARBONELE..' Desenez un cos cu mere, Crizanteme mari si prune, Si-apoi ,struguri si alune !! La Multi Ani!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Februarie 2013 10:48 |
||
---|---|---|
19 Ianuarie ��i via�a ve�nic� este aceasta: s� te cunoasc� pe Tine, singurul Dumnezeu adev�rat, �i pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu.� Ioan 17.3 Adev�ruri ve�nice Bun�tate ve�nic�: �Adu-�i aminte, Doamne, de �ndurarea �i bun�tatea Ta; c�ci sunt ve�nice� (Psalm 25.6). Cas� ve�nic�: ��tim, �n adev�r, c�, dac� se desface casa p�m�nteasc� a cortului nostru trupesc, avem o cl�dire �n cer de la Dumnezeu, o cas�, care nu este f�cut� de m�n�, ci este ve�nic� (2 Corinteni 5.1). Dreptate ve�nic�: �Dreptatea Ta este o dreptate ve�nicㅓ (Psalm 119.142). M�ntuire ve�nic�: ��i dup� ce a fost f�cut des�v�r�it, S-a f�cut pentru to�i cei ce-L ascult�, urzitorul unei m�ntuiri ve�ni-ce� (Evrei 5.9). M�ng�iere ve�nic�: ��i �nsu�i Domnul nostru Isus Hristos �i Dumnezeu, Tat�l nostru, care ne-a iubit �i ne-a dat, prin harul S�u, o m�ng�iere ve�nicㅓ (2 Tesaloni-ceni 2.16). Via�� ve�nic�: �Pentru ca oricine crede �n El (Isus Hristos), s� nu piar�, ci s� aib� via�a ve�nic� (Ioan 3.16). |
||
garbo242980 Postat pe 19 Februarie 2013 08:36 |
||
Ioan 14:15 Dac� M� iubi�i, ve�i p�zi poruncile Mele. 16 �i Eu voi ruga pe Tat�l, �i El v� va da un alt M�ng�ietor, care s� r�m�n� cu voi �n veac; 17 �i anume Duhul adev�rului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru c� nu-L vede �i nu-L cunoa�te; dar voi �l cunoa�te�i, c�ci r�m�ne cu voi �i va fi �n voi. 18 Nu v� voi l�sa orfani, M� voi �ntoarce la voi. 19 Peste pu�in� vreme, lumea nu M� va mai vedea, dar voi M� ve�i vedea; pentru c� Eu tr�iesc, �i voi ve�i tr�i. 20 �n ziua aceea, ve�i cunoa�te c� Eu sunt �n Tat�l Meu, c� voi sunte�i �n Mine �i c� Eu sunt �n voi. 21 Cine are poruncile Mele �i le p�ze�te acela M� iube�te; �i cine M� iube�te va fi iubit de Tat�l Meu. Eu �l voi iubi �i M� voi ar�ta lui.� 22 Iuda, nu Iscarioteanul, I-a zis: �Doamne, cum se face c� Te vei ar�ta nou�, �i nu lumii?� 23 Drept r�spuns, Isus i-a zis: �Dac� M� iube�te cineva, va p�zi Cuv�ntul Meu, �i Tat�l Meu �l va iubi. Noi vom veni la el �i vom locui �mpreun� cu el. 24 Cine nu M� iube�te nu p�ze�te cuvintele Mele. �i Cuv�ntul pe care-l auzi�i nu este al Meu, ci al Tat�lui, care M-a trimis. |
||
|
||
garbo242980 Postat pe 19 Februarie 2013 13:13 |
||
" Iertarea este mireasma pe care violeta o lasa pe calcaiul care a strivit-o. " |
||
LLisa Postat pe 21 Februarie 2013 12:44 |
||
Lisa | ||
Rotty Postat pe 21 Februarie 2013 12:59 |
||
Joi 21 Ianuarie �Cine �i iube�te so�ia, se iube�te pe sine �nsu�i. C�ci nimeni nu �i-a ur�t vreodat� trupul lui, ci �l hr�ne�te, �l �ngrije�te cu drag...� Efeseni 5.28-29 O singur� zi nu este suficient� De ce suntem oare at�t de neglijen�i, c�nd este vorba de rela�ia care ne poate aduce cea mai mare fericire? Pe l�ng� p�rt�ia cu Dumnezeu, rela�ia noastr� cu so�ia sau so�ul nostru este cea mai important� din via��. C�nd Dumnezeu a introdus c�snicia �n gr�-dina Eden, ne-a d�ruit o p�rt�ie deosebit�. Dac� ea este �ngrijit� corect, vom avea parte de fericire, pace �i �mplinire; dar dac� nu vom face acest lucru, rezultatul va fi frustrare, durere, necaz, m�nie �i am�r�-ciune. �n fiecare an sunt anumite zile festive, c�nd nu ne vine greu s� acord�m o aten�ie deosebit� so�iei sau so�ului nostru. �n astfel de zile ne vine u�or s� demonstr�m deschis ce reprezint� c�snicia pentru noi. Dar oare n-ar trebui s� facem aceasta �n fiecare zi? Nu ar trebui oare s� iubim, s� onor�m, s� ocrotim, s� comunic�m zilnic, s�-l iert�m, s�-l respect�m, s�-l protej�m pe partenerul nostru? Vom face acest lucru c�nd vom fi con�tien�i c� Dumnezeu dore�-te s� ne d�ruiasc� mult� bucurie �n c�snicie. El ne-a poruncit s� iubim. Propune�i-v� deja de ast�zi, ca aceast� virtute s� devin� o obi�nuin��! Ve�i r�m�ne uimi�i de efectele sale asupra inimii �i asupra partenerului dumneavoastr�! |
||
garbo242980 Postat pe 21 Februarie 2013 17:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu consider ca un barbat care vrea sa se casatoreasca trebuie sa ofere macar strictul necesar nevestii si copiilor | 127 | De la: xenaprintesarazboinica 11 Ianuarie 2011 14:32 |
buna | 2 | De la: cricat 10 Octombrie 2011 08:15 |
Femeile intre ele de ce ??? | 28 | De la: mitalina 28 Septembrie 2009 09:08 |
|
||
Oare pot gasi un job,chiar2 in Bucuresti? | 1 | De la: garbo182398 10 Ianuarie 2012 08:07 |
citate celebre | 5 | De la: AGAPI_MOU 8 August 2012 21:23 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural