suntem foarte incapatanati,eu sunt foarte geloasa dar chiar si asa ne iubim. |
||
garbo_10515 Postat pe 27 Ianuarie 2013 14:51 |
||
---|---|---|
Foarte bine. Si atunci unde-i problema ? | ||
Rotty Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:05 |
||
Na, atunci iubi�i-v�! | ||
|
||
Axl_R Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:06 |
||
Problema e ca eu nu cred ca va fi de lunga durata. | ||
garbo_10515 Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:08 |
||
Carpe Diem. | ||
Axl_R Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:09 |
||
la mine e invers... si a tinut ! eu varsator si ea gemeni. si a tinut....40 de ani... si sigur inca multi ani !!! |
||
barboneli Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:11 |
||
Puteti sa va intelegeti in unele privinte. Dar compatibilitatea pe zodii este superficiala. Daca se intocmeste harta personala a fiecaruia dintre voi, tinand cont de zi, luna, an , ora nasterii si localitatea in care v-ati nascut, se poate spune mult mai mult. Suprapunerea hartilor voastre natale, poate oferi indicatii despre compatibilitatea intre voi. Altfel, daca ne raportam doar la zodii , se poate gresi cu siguranta. Fiecare om este unic, indiferent de zodia in care s-a nascut.Asa ca ar trebui comparata unicitatea ta, cu unicitatea lui. |
||
rodica_stefane Postat pe 11 Februarie 2013 03:11 |
||
Ambele-s zodii de aer, deci, ar avea multe in comun, la fel cum posibil sa fie si cam aeriene. Inteligenta, nonconformism, flexibilitate(chiar daca varsatorul e semn fix), umor, inovatie. Sunt zodii faine :) | ||
magdabeauty Postat pe 11 Februarie 2013 10:36 |
||
(Biblie Deuteronom 18:10-14) Ghicirea �i vr�jitoria. S� nu fie la tine nimeni care s�-�i treac� pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care s� aib� me�te�ugul de ghicitor, de cititor �n stele, de vestitor al viitorului, de vr�jitor, de desc�nt�tor, nimeni care s� �ntrebe pe cei ce cheam� duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care s� �ntrebe pe mor�i. C�ci oricine face aceste lucruri este o ur�ciune �naintea Domnului; �i din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul t�u pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu s� te �ii �n totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul t�u. C�ci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascult� de cei ce citesc �n stele �i de ghicitori; dar �ie, Domnul Dumnezeul t�u nu-�i �ng�duie lucrul acesta. |
||
garbo242980 Postat pe 12 Februarie 2013 22:35 |
||
din cate stiu eu varsatorii nu sunt destul de stabili intr-o relatie dar poate tu esti exact ceea ce ii trebuie pentru a se linisti. | ||
garbo_11426 Postat pe 14 Februarie 2013 12:39 |
||
Din cite am inteles, nu e deloc invers, intrucit, dupa cum a scris garbo 10515, si partenerul ei e varsator, iar ea - gemeni. Pentru barboneli, cu respect. |
||
elena26 Postat pe 14 Februarie 2013 21:46 |
||
Din punctul meu de vedere, cred ca ar fi mai indicat sa traiesti in prezent. De unde stii tu ce va fi in viitor, citesti cumva in stele, in boabe sau in carti? Daca gandesti asa, asa va fi! sau poate se intampla ceva in relatia ta pentru care crezi asta...parerea mea www.relatiidecuplu.com |
||
garbo_8857 Postat pe 20 Februarie 2013 16:42 |
||
Nu conteaza zodia, conteaza caracterul omului. | ||
SysrQwe Postat pe 26 Februarie 2013 13:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
el Berbec ea Fecioara | 8 | De la: Mariana_Paun_1 8 Ianuarie 2014 08:29 |
Eu gemeni el varsator.Am putea avea o relatie durabila? | 13 | De la: garbo_10515 26 Februarie 2013 13:34 |
femeie taur- barbat scorpion ??? | 33 | De la: mia79x 6 Iulie 2009 16:06 |
|
||
Daca femeile nu s-ar mai implica sentimental,,fara sa cunoasca un barbat | 17 | De la: Celleste_ 21 Septembrie 2010 10:18 |
eu in zodia taur, el in zodia leu | 5 | De la: Good_Boy 21 Februarie 2012 16:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară