Eu - capricorn (3 ian.1963), el - varsator (30 ian.1957). As dori si eu o parere. Multumesc | ||
garbo_10549 Postat pe 6 Februarie 2013 03:57 |
||
---|---|---|
Sfatul meu este sa lasi laoparte Horoscopul pentru ca nu vine de la Dumnezeu. (Deuteronom 18:10-14) Ghicirea �i vr�jitoria. S� nu fie la tine nimeni care s�-�i treac� pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care s� aib� me�te�ugul de ghicitor, de cititor �n stele, de vestitor al viitorului, de vr�jitor, de desc�nt�tor, nimeni care s� �ntrebe pe cei ce cheam� duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care s� �ntrebe pe mor�i. C�ci oricine face aceste lucruri este o ur�ciune �naintea Domnului; �i din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul t�u pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu s� te �ii �n totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul t�u. C�ci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascult� de cei ce citesc �n stele �i de ghicitori; dar �ie, Domnul Dumnezeul t�u nu-�i �ng�duie lucrul acesta. |
||
garbo242980 Postat pe 12 Februarie 2013 22:32 |
||
da un serch pe google,sau uita-te pe garbo la zodii. | ||
|
||
garbo_11426 Postat pe 18 Februarie 2013 11:00 |
||
Sincer ,zodiile sunt un adevarat amalgam a mai multor personalitati , nu poti defini o persoana (indiferent de sex ) dupa zodie , fiecare dintre noi purtam un amestec de caractere a mai multor generatii . Daca stai si analizezi mai multe generatii din familia ta , din diferite zodii vei observa cum esti tu cu adevarat , deci porti o farama din toata familia . Daca vrei sa ai o relatie buna , acceptabila , trebuie sa te indrepti prin a te controla si echilibra pe tine ca persoana . Nu poti schimba nimic si pe nimeni daca nu se vrea serios . In concluzie , capul sus si invata sa traiesti cu tine daca vrei sa traiesti cu altii ! |
||
garbo062401 Postat pe 27 Februarie 2013 15:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ea rac - El rac. | 4 | De la: garbo_4195 14 Octombrie 2012 22:48 |
eu fecioara barbat ea sagetatoare | 1 | De la: garbo255907 20 Decembrie 2011 17:14 |
FEMEIA TAUR -- BARBATUL TAUR | 1 | De la: cinezee 2 Martie 2009 14:34 |
|
||
el varsator....ea berbec | 2 | De la: garbo192031 26 Iulie 2011 21:40 |
RAC EA SI EL LEU HMMM??? | 1 | De la: ALEXA_NASPA 11 Februarie 2010 17:11 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural