http://www.youtube.com/watch?v=Y-E53gmeO-8 :) | ||
Axl_R Postat pe 25 Februarie 2013 15:43 |
||
---|---|---|
ufff ce ghini ii aicea in casa te. Pot sa sed si io la gura sobei sa imi incalzesc jenunchii bre? La cat ii di frig afara...brrr.. da bre, o olicuta di hin nu dai ? |
||
Sarikiz Postat pe 25 Februarie 2013 17:36 |
||
Casuta mea o consider mereu "cuibul" meu cald si primitor, locul unde ma odihnesc, visez si sunt alintata..Conteaza mult sa te simti bine in cuibul tau! | ||
|
||
LLisa Postat pe 25 Februarie 2013 19:10 |
||
Rottycica :* "roata morii se'nvarteste" dar femeia, oboseste! ....sigur, plange-te da numa nu boci;) ti rog fr.! Sara! |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Februarie 2013 19:50 |
||
Re, am fost ascultator! ....te :*:*:*-cesc cu dor de "mor:-P Mai, acu' hiberneaza!;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Februarie 2013 19:53 |
||
Sari...:) Ufff-ul tau, mi-o amintit de: "unchiule, mai draga unchi ghini mai era la tini pi "jenunchi" " sede scumpo cat doresti, dar ca sa bem tre sa mergem la cRaSmA.... de'acolo se pleaca gata incalzita pi geru cela....:) si pi branci,na Sara! ;) |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Februarie 2013 19:59 |
||
Sara, la don'soara! LLisa, te-as dar ca ai asa ceva in casa ta;) tot iti ofer -cele, din gradina casei mele;) Mai, vezi sa le uzi! |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Februarie 2013 20:06 |
||
Armonia culorilor in casa voastra... Camera de dormit-albastru sau verde deschis{NU rosu..}; Camera de lucru-oranj sau galben; Baia--alba; Birourile-oranj/galben{NU alb-scade ritmul activitatii} Incaperile celelalte-albastru/verde sau violet{NU rosu..} Iarna-imbracati haine in culori calde:oranj/galben/rosu; Vara-imbracati haine in culori reci:albastru si verde-nchis, |
||
elisabeta_boia Postat pe 25 Februarie 2013 21:30 |
||
In zborul ei dupa nectar, o albinuta'ndragostita a poposit pe-o floare,dar o floare mai deosebita. Intrand in jocul " DA sau BA" rupea petalele pe rand si chiar daca se insera, sa plece ea n-avea de gand, iar la sfarsit,floare-i distrusa, galetile de miere goale si hotara'n final,supusa sa faca'ntoarsa a sa cale si pricepu ca in iubire nu trebe sa ucizi o floare... http://i7.tagstat.com/image08/6/b406/005e050VHg6.jpg Zi armonioasa va doresc |
||
Rotty Postat pe 26 Februarie 2013 08:04 |
||
Betty , io am bucatarie verde...asa o zas Dr. o(R)z: ca aicea tati tre sa fie verzi, ii mai sanatos cica ....si di cand ma uit pi peReti, vad totu' verde in farfurie;)) ....daaa, cravata rosa cu buline verzi am si boxeri di tati culorile vrei sa vezi?? ai fugit rapidi ;) Zi colorata! |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Februarie 2013 14:08 |
||
Miha,stii ca albinutza ta se impaca cu fluturii mei?!.....:) ...o facut mieRe dulce, da lu' floricica i-o cazut petalele ...n-are polen:( are gripa....:( si asteapta sa vina primavara.... Poi si trantoru' mai face cale'ntoarsa nu ti supara matali.....eu am vazut;) Mai, dupa hibernaRe, sa vezi cum iese.....si buburuzele ies la floricele:) da ti -cesc, sa ai rabdaR_Re ;)) |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Februarie 2013 14:16 |
||
Da io ma bucur tare de tot ca vine primavara...La voi mai iute decat la noi,da` nu mai conteaza Si vine buburuzaaaa.... http://www.codrosu.ro/wp-content/uploads/2012/03/avatar-primavara-14.jpg .....si sa avem o seara frumoasaaaaaa.... http://www.jucoolimages.com/images/flowers/flowers_31.gif ...si-om mai vorovi cand avem vreme |
||
Rotty Postat pe 26 Februarie 2013 17:12 |
||
De la: suparatu_, la data 2013-02-25 20:06:11 Ei bine, daca nu indraznesti tu...iaca o fac eu iar cele floricele sunt iubite si ingrijite cu toata dragostea ! |
||
LLisa Postat pe 26 Februarie 2013 18:34 |
||
cine ingrijeste floricele chele | ||
Eugenia_ Postat pe 26 Februarie 2013 18:57 |
||
Io' iooooooo'...pana le cresc din nou frunzulitele .... Intr-o buna zi, vor inflori din nou! | ||
LLisa Postat pe 26 Februarie 2013 19:00 |
||
la fereastra ta? da amanunte. |
||
Eugenia_ Postat pe 26 Februarie 2013 19:07 |
||
...ma pui "sa dau tot din casa...." Am fereastra din tavan pana in podea, deci pot sa pun floricelele atat pe parchet, cat si la nivel, pentru ca este multa lumina ! Le merge foarte bine iar eu le iubesc foarte foarte.... |
||
LLisa Postat pe 26 Februarie 2013 19:13 |
||
...Ce promt. Ca la interogatoriu.... | ||
Rotty Postat pe 26 Februarie 2013 19:14 |
||
Dap...m-am executat (singura).... | ||
LLisa Postat pe 26 Februarie 2013 19:16 |
||
vreau suport. am vazut eu unul din fier forjat. mi-a placut. | ||
Eugenia_ Postat pe 26 Februarie 2013 19:16 |
||
Cere-l in loc de martisor Dar sa nu ti-l ageti in piept.... | ||
Rotty Postat pe 26 Februarie 2013 19:18 |
||
Suparatule..?boxerii tai...sunt in ..armonie cu casa ..ei??? Si e FFF bine ca Bucataria e pe verde !! Era bine si pe albastru sau violet,PERFECT VERDE !! Eugenia..sunt suporti de flori si din lemn-usori si sa-i vopsesti in alb sau bej!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Februarie 2013 21:05 |
||
Sara buna, vad o Luna din casuta mea!:D Mai, sa le -cesc pi fete si chele dar si cu plete.....cum facea si Dragobete ;)) LLisa, am curaj si indraznesc , nu sunt timid si findca ingrijesti floricelele .....se platesteeee! Rotty, buburuza o zburat, n-o stat locului ;)) ...daaaa, lasa, sa apara florile c-o sa schimb culorile si din dormitor Mai, sa vedeti ci de albine o sa vina sa dea din casa lor.....! Noapte bunicica, va invit la una mica si va |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Februarie 2013 23:38 |
||
Floricico, iti fac io suport din beton armat,cu tine in mijloc si fantana pi di laturi ....nu-i ghini?Ia gandesti pana maini ! si m-anunti! |
||
Fss_ssu Postat pe 26 Februarie 2013 23:46 |
||
desigur! as fi mirifica intr-un tablou vivant.;;) numa sa nu ma fure vreun indragostit si sa ma vanda la fier vechi ;)) |
||
Eugenia_ Postat pe 27 Februarie 2013 19:49 |
||
De la: Eugenia_, la data 2013-02-27 19:49:57desigur! as fi mirifica intr-un tablou vivant.;;) ...ei nu se 'ntampla asta cat apa fantanii curge si nu esti la vedeRe. ....musai sa atarni in greutate?.....;) valoarea spune totul ....facem o incercare?? Sara! :* |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Februarie 2013 20:08 |
||
balanta-i in mana mea ;) ca la puii de la "aprozar" injectati frumoasa sa fie :* |
||
Eugenia_ Postat pe 27 Februarie 2013 20:16 |
||
Seara? Suportu' ? Balan�a, floarea? Insist doar pt aRmonie. | ||
Axl_R Postat pe 27 Februarie 2013 20:26 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=z900SKqzKrc | ||
Axl_R Postat pe 27 Februarie 2013 21:08 |
||
NB! | ||
Rotty Postat pe 27 Februarie 2013 21:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
LESBIENELE | 21 | De la: AGAPI_MOU 8 August 2012 21:13 |
un sfat.... | 14 | De la: garbo188355 24 Aprilie 2013 13:35 |
Funduletze!!!! | 43 | De la: micabis 28 Iulie 2009 05:50 |
|
||
buna | 2 | De la: fleurdelis 8 Mai 2010 12:54 |
DE CE TREBUIM SA SUFERIM SI SA NU FIM MULTUMITI:((( | 86 | De la: buna01 11 Februarie 2010 21:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară