salutare tuturor!! de untimp am cunoscut un baiat.cind sintem impreuna ma simt foarte bine;dar cind timpul cind comunicam prin telefon ...eu nu stiu sau nu ne intelegem de ce vorbi,...caci ne certam si ne suparam unul pe altul .de aceea as vrea sa stiu compatibilitatea intre femea scorpion si barbatul rac | ||
elenita_2 Postat pe 27 Februarie 2013 20:12 |
||
---|---|---|
"dar cind timpul cind comunicam prin telefon ...eu nu stiu sau nu ne intelegem de ce vorbi," Daca vorbesti la fel de corect si coerent precum scrii.....nu ma mir. Nu zodia e de vina. |
||
Rotty Postat pe 27 Februarie 2013 20:21 |
||
vrei un raspuns sincer relatia voastra este nula ,il poti lasa in pace nu este pentru tine racii sunt persoane mult prea sensibile din toate punctele de vedere ptr voi scorpionii care nu aveti scrupule in a va atinge telurile cauta un taur este zodia ce o poti manipula,cunosc destule perechii care se inteleg bine ,cred ,pentru ca sunt casatorite si sunt inca impreuna |
||
|
||
garbo219330 Postat pe 4 Martie 2013 15:54 |
||
http://www.eastrolog.ro/horoscop-dragoste/femeia-scorpion-barbatul-rac.php Fiind semne de apa amandoi cred ca relatia voastra va fi una foarte frumoasa! |
||
LLisa Postat pe 4 Martie 2013 15:58 |
||
De la: garbo219330, la data 2013-03-04 15:54:23vrei un raspuns sincer :))) Gluma mai buna ca asta n-am auzit! Daca nu stai in preajma lor, nu-ti da cu parerea. Sunt impreuna doar pentru ca nu pot sta despartiti si pentru ca se iubesc, nicidecum pentru ca-i pot manipula. Tu ai stat vreodata langa un taur?! :)) Nici sa nu-ti doresti. Taurul este mult mai direct, sincer, dintr-o bucata si agresiv, chiar, decat scorpionul. Asa ca altele, cu totul mai profunde, sunt motivele pentru care se gasesc impreuna si nu manipularea. Taurul este mult mai inflexibil si mai putin tolerant decat un rac...asa ca nici nu "inghite" mai multe decat el ;) Exista o atractie uriasa ce-i tine impreuna...de-asta rezista atat. Simplu de inteles pentru cei 2, dificil pentru cei din afara relatiei. |
||
magdabeauty Postat pe 4 Martie 2013 19:16 |
||
eu sunt cu un rac de 26 de ani ei vor apreciere si dragoste, mergi inainte:) | ||
erjike60 Postat pe 5 Martie 2013 02:52 |
||
Conditia pentru ca sa va simtiti bine este sa fiti non-stop impreuna , sau sa aveti incredere unul in celalalt . Dar , barbatii nu sunt la fel ca femeile . Documenteaza-te ! Citeste despre comportamentul barbatilor , fii realista . In primul rand , iubeste-te pe tine . |
||
Argentina_Malcea_1 Postat pe 5 Martie 2013 03:04 |
||
De la: garbo219330, la data 2013-03-04 15:54:23vrei un raspuns sincer Ma simt jignit. Daca esti scorpioanca, te invit sa ma manipulezi |
||
zack Postat pe 10 Martie 2013 10:41 |
||
Axl_R Postat pe 10 Martie 2013 10:59 |
||
Eu sunt zodia rac.Intr-adevar racii sunt foarte sensibili si simt mereu nevoia sa fie apreciati, iubiti.Sunt familisti inainte de toate.Nu vreau sa generalizez dar din cate stiu eu compatibilitatea intre rac si scorpion este de 100%.Totul este sa lasi tu ca si scorpion un pic mai jos stafeta conducerii.La faza cu taurii...hmmm...va spun sincer o faza.Pe cand aveam vreo 19 ani am fost impreuna cu un barbat in zodia taur.Relatia noastra a durat vreo 9-10 luni.A fost una frumoasa intr-adevar dar..... doamne ce ne mai contraziceam:D.Deci atractia fizica era enorma insa ne contraziceam la maxim.Acum au trecut 7-8 ani de la aceea relatie.Acum cateva luni ne-am intalnit intamplator.Precizez ca in decursul celor 7-8 ani nu ne-am vazut si nici nu am pastrat legatura.Atractia fizica este aceeasi insa acum cel putin din partea mea nu mai este iubire.Sunt casatorita cu un barbat gemeni.Este incapatanat,egoist,copilaros insa il iubesc enorm.De aceea cred ca nu importanta este zodia persoanei la care tii, cii mai important este ceea ce simti penru el.....apropo...contabilitatea intre rac-gemeni este foarte scazuta(dupa cum spun astrologii).Te-am salutat!:* | ||
Roxana_M Postat pe 12 Martie 2013 15:37 |
||
De la: Roxana_M, la data 2013-03-12 15:37:31Eu sunt zodia rac.Intr-adevar racii sunt foarte sensibili si simt mereu nevoia sa fie apreciati, iubiti.Sunt familisti inainte de toate.Nu vreau sa generalizez dar din cate stiu eu compatibilitatea intre rac si scorpion este de 100%.Totul este sa lasi tu ca si scorpion un pic mai jos stafeta conducerii.La faza cu taurii...hmmm...va spun sincer o faza.Pe cand aveam vreo 19 ani am fost impreuna cu un barbat in zodia taur.Relatia noastra a durat vreo 9-10 luni.A fost una frumoasa intr-adevar dar..... doamne ce ne mai contraziceam:D.Deci atractia fizica era enorma insa ne contraziceam la maxim.Acum au trecut 7-8 ani de la aceea relatie.Acum cateva luni ne-am intalnit intamplator.Precizez ca in decursul celor 7-8 ani nu ne-am vazut si nici nu am pastrat legatura.Atractia fizica este aceeasi insa acum cel putin din partea mea nu mai este iubire.Sunt casatorita cu un barbat gemeni.Este incapatanat,egoist,copilaros insa il iubesc enorm.De aceea cred ca nu importanta este zodia persoanei la care tii, cii mai important este ceea ce simti penru el.....apropo...contabilitatea intre rac-gemeni este foarte scazuta(dupa cum spun astrologii).Te-am salutat!:* |
||
garbo133483 Postat pe 20 Martie 2013 13:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutorrr! | 6 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:41 |
Dializa fara aparat | 1 | De la: deep2w 24 Mai 2011 22:43 |
Abonament salina in Timisoara | 1 | De la: garbo_431949 24 Februarie 2016 07:55 |
|
||
Mami și bebe | 3 | De la: garbo_408493 31 Martie 2015 15:11 |
Vand vitamina d3 injectabil si movicol pentru copii(junior) | 2 | De la: carmenst 20 Iunie 2011 14:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară