Nodului la sani

Buna,

Anul trecut am fost diagnosticata cu fibroadenom mamar.Medicii care m-au vazut mi-au zis sa revin peste 6 luni pentru a vedea cum evolueaza. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Sa astept nu cred ca este o solutie avand in vedere ca trecerea spre cancer este foarte lina. Multumesc.
garbo_12033
Postat pe 13 Martie 2013 12:11
mai cauta si alti medici pentru o consultatie!
heartbit
Postat pe 13 Martie 2013 17:21


corect ! se mai fac si greseli. in primul rand, fa o memografie. si asta o sa de-a o idee. pe urma ultrasunete... si acolo o sa sti mai mult ! nu-i de glumit, cu toate ca pot sa fie si noduli nepericulosi. adica o aglomeratie de grasime. succes ! nu pe noi trebuie sa ne intrebi.... ci pe specialisti.
barboneli
Postat pe 13 Martie 2013 17:55
Buna,

Eu zic sa mai ceri cel putin o parere !.si daca ti se spune la fel sa astepti asa cum ti s-a spun.Nu cred ca trebuie sa intri in panica deoarece daca ar fi fost ceva foarte grav ti s-ar fi spus din start ca trebuie sa te opereze ,asa ca incearca sa te linistesti si sa gandesti pozitiv.Multa sanatate si rabdare multa iti doresc sa ai.

emiliapop
Postat pe 17 Martie 2013 11:25
Draga mea sper sa-ti fie de folos articolul referitor la fibroadenom
"Solicit tratament pentru fibroadenom benign la san"
(Raspuns pentru POPESCU MIHAELA - Slatina, F. AS nr. 882)

Nu cred ca este cazul sa fiti foarte ingrijorata, tinand cont de faptul ca adenofibroamele sunt tumori benigne, cu o forma bine definita, care se dezvolta atunci cand tesutul conjunctiv creste in glandele si lobulii mamari.
Raspuns pentru CARSTEA MIHAELA, F. AS nr. 874 -

Totusi, adenofibromul trebuie tratat cu seriozitate, deoarece acesta este asociat uneori cu riscul aparitiei cancerului mamar si, in consecinta, chiar daca ecografia si mamografia precizeaza ca este vorba de un nodul benign, acesta trebuie supus unei biopsii, pentru a exclude instalarea neoplasmului. De obicei, un nodul care a fost confirmat de biopsie ca fiind adenofibrom este lasat in pace, in masura in care nu produce un real disconfort. Daca totusi adenofibromul continua sa creasca, atunci trebuie luata in calcul procedura de excizare chirurgicala a acestuia, tocmai datorita riscului de malignizare. Tratamentul naturist indicat in combaterea adenofibromului, dar si in cazul altor tipuri de mastopatii benigne, este compus din urmatoarele remedii:
* Gydrelle Phyto - produs care contine isoflavone din soia nemodificata genetic, proteine, glucide, lipide, indicat in tratamentul mastopatiilor benigne si prevenirea cancerului mamar.
* Abufene - contine beta-alanina, stearat de magneziu, palmitostearat de glycerol, siliciu hidratat, amidon de grau si este indicat, ca si Gydrelle Phyto, in tratamentul mastopatiilor benigne si profilaxia cancerului mamar. Aceste produse sunt realizate de IPRHD Franta si distribuite la noi in tara de S.C. Hypericum Bucuresti. Administrarea lor se face conform prospectului insotitor.
* Extract din mladite de cimisir - gemopreparat cu puternica actiune inhibitoare asupra celulelor canceroase, datorata buxeninei, indicat in scop profilactic si curativ in diverse patologii neoplazice (ficat, stomac), noduli mamari, chisturi ovariene, analgezie oncologica etc. Se administreaza 3x50 picaturi diluate in 100 ml apa, zilnic, inaintea meselor principale. Se asociaza foarte bine cu extractul din mladite de zmeur, reechilibrant al axului hipotalamo-hipofizo-gonadic, cu actiune regularizanta asupra secretiei hormonale ovariene (combaterea hiperestrogeniei). Se administreaza la fel ca si primul gemoderivat.
* Traista-ciobanului - indicata in bolile cu substrat hormonal care apar in perioada menopauzei, cu efect antitumoral datorat acidului fumaric din compozitia plantei. Se administreaza sub forma de pulbere obtinuta prin rasnire - 3-4 lingurite zilnic, pe stomacul gol. Se poate asocia cu alte plante care detin proprietati citostatice si antitumorale, precum napraznicul, saschiul, arborele de tisa, Momordica Charantia, sofran.
* Indolii - fitonutrienti puternici, gasiti indeosebi in legumele crucifere (varza creata, varza de Bruxelles, conopida, broccoli, napi, ridichi, creson, gulie), care pe langa efectul lor antioxidant ajuta si la echilibrarea nivelurilor hormonale, mai ales in cazul excesului de estrogen, care se poate transforma in agent cancerigen. Unul dintre cei mai activi indoli este Indolul-3-carbinol, puternic dezactivator al estrogenului, cu actiune benefica, blanda si lipsita de pericole asupra sistemului endocrin.
Practic, Indolul-3-carbinol inhiba fixarea estrogenilor pe receptorii celulari specifici din diferitele tesuturi, regleaza metabolismul estrogenilor, scade conversia estradiolului in estriol in afectiunile cu dominanta hormonala estrogenica ale sanului, ovarelor si uterului, scade formarea alfa-hidroxiestronei, metabolit al estrogenului care stimuleaza celulele tumorale. Indolii se gasesc sub forma de capsule, singuri sau combinati cu bioflavonoide si alte ingrediente naturale active (sulforafani).
* Vitamina D - utila in profilaxia neoplaziilor de san, ovare si colon, regleaza dezvoltarea si specializarea celulara, nepermitand unor celule sa degenereze (cancerizeze). Doza zilnica nu trebuie sa depaseasca 400 U.i., si se poate acoperi prin consumul constant de iaurt, lapte, branzeturi, suc de portocale, peste oceanic, oua. Sa auzim numai de bine!
Articolul este scris de EUGEN GIURGIU -biolog, Alba Iulia, tel 0741/92.88.80
Din tot sufletul iti doresc multa sanatate !




fengari
Postat pe 19 Martie 2013 00:14
Aveti grija ce deodorante folositi ,sunt foarte periculoase pentru a dezvolta cancer la san,ele in general contin saruri de aluminiu ,care nu lasa corpul sa transpire si de aceea o gramada de toxine se intorc inapoi si pot provoca tumori.
Folositi un deodorant pe care il puteti gasi la Forever,nu are saruri de aluminiu,deci te lasa sa transpiri ,dar omoara acele bacterii care sunt raspunzatoare de mirosul neplacut.Pentru detalii dati clic aici:http://gabi.dlb.ro sau pe mail la: [email protected]
gabyn60
Postat pe 26 Martie 2013 07:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hepatita C 13 De la: garbo_10948 8 Martie 2013 16:27
Abecedar de Nutritie 1 De la: garbo_1303 14 Iunie 2012 12:44
Varice 1 De la: celini 12 Martie 2009 18:46
pete maronii ramase pe piele 5 De la: kristinyca 6 Aprilie 2010 10:43
Histerectomia 29 De la: RamonaPopescu 28 Iulie 2020 12:10
Setari Cookie-uri