vreau sa slabesc

nu mai este mult pana la craciun o solutie ar fi sa tii post si dai si kg jos. si bea multa apa
garbo_393497
Postat pe 13 Decembrie 2013 15:22
Body Time te ajuta sa slabesti e fitnes cu electrostimulare si nu iti ocupa decta 20 de minute pe saptamana.succes
garbo_393497
Postat pe 13 Decembrie 2013 15:36
Body Time_ul asta e pentru fitness cam ce-s tabletele minune pentru alimentatie
Rotty
Postat pe 13 Decembrie 2013 16:04
De la: Rotty, la data 2013-12-13 05:51:42" Insa ce as putea avea lipsa in corp?"

Vreun mineral , vreo vitamina... De ex in cazuri de stress , scade magneziul si simtim nevoia de dulce. Este o intreaga lista pe tema asta , o vazusem pe undeva
Daca crezi ca nu este nici o cauza fiziologica , atunci musai tre sa-ti educi psihicul. Nu stiu ce varsta ai , dar la 1,65 chiar si 70 de kg mi se pare mult. O zic pentru ca am cam aceeasi inaltime.
Zi frumoasa Gamy Mai povestim noi , ca acum e prea devreme pentru cei ce dorm si prea tarziu pentru cei ce pleaca la munca

Daaa, chiar trebuie sa ma urmaresc. Nu prea cred ca am vreun mineral sau vitamina lipsa, pentru ca sunt o buna asimilatoare!!!:))))
GAMYCO
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:27
De la: garbo_382696, la data 2013-12-13 10:20:24
De la: GAMYCO, la data 2013-12-12 18:50:21Salutare tuturor! Mai oameni buni, daca acest topic este despre cum sa slabim, spuneti-mi si mie niste solutii pentru ca eu sa nu mai mananc asa nebuneste si pe stres si chiar daca nu imi e foame. Tot timpul simt nevoia sa mananc orice, oricat, pana nu mai respir. Am avut anul trecut in iulie 70 kg la 1,65 m si aratam destul de bine. Din iulie si pana anul asta in mai m-am ingrasat pana la 96 kg. Sunt cam disperata pentru ca am fost si la medicul endocrinolog, care mi-a spus ca daca nu slabesc, ajung la diabet. Degeaba, tot mananc. Criticati-ma mult!

Scuza-ma ca iti spun dar ai extram de multe kg.Cred ca ar trebuii sa iti pui ambitia un pic la munca.Totul pleaca din mintea noastra,iar senzatia de foame tot de acolo pleaca.Mancam ca sa traim,nu traim ca sa mancam.Cand iti e foame mananca un fruct de ex.Nu neaparat trebuie sa mananci nu stiu ce.Incearca sa renunti la paine ,prajeli...Stiu ca este greu insa cu putina ambitie orice este posibil.Multa bafta!

Da, ai dreptate. Stii ce ma frustreaza si ma intriga???? Eu am fost mereu adepta unui regim fara prajeli (nu mananc cartofi prajiti de 15 ani), fara grasimi, nu mi-e pofta de dulciuri. Si totusi mananc ca sparta. Oricand. Vreau sa scap de acest "tic" pentru a-mi reincepe viata!!!!
GAMYCO
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:30
De la: garbo100385, la data 2013-12-13 10:47:01Am 1,72 si am avut acum un an 96 kg. Nu m-am impacat cu situatia asta . Mancam si eu aiurea , mai ales dulciuri. M-am ambitionat si am inceput sa alerg . Am ajuns acum la 66 kg. Bine-nteles , si un pic de regim . Dar nimic nu ajuta mai mult sa slabesti ca jogging-ul. Trebuie perseverenta si rabdare. Alerg si acum zilnic , am ajuns la 4 km , ma simt excelent , pot manca , hainele imi vin super..Ma simt , in sfarsit , bine in pielea mea. Atrag priviri , admiratie , insa cel mai important lucru este ca sunt sanatoasa. Si nu voi renunta la alergat , zilnic imi ia 40 de min. , dar merita . Incepe chiar de azi , peste 1 luna vei vedea rezultatele. Succes ! Mi-a placut sinceritatea ta , de aceea ti-am scris. Asa e, ne ingrasam de la mancare !

Mancarea e cauza nr 1! O sa tin cont de ce ai scris tu aici si sa dea Domnul sa ma apuc si eu de sport!!! Multumesc pentru sfaturi
GAMYCO
Postat pe 13 Decembrie 2013 20:32
De la: GAMYCO, la data 2013-12-13 20:32:06
De la: garbo100385, la data 2013-12-13 10:47:01Am 1,72 si am avut acum un an 96 kg. Nu m-am impacat cu situatia asta . Mancam si eu aiurea , mai ales dulciuri. M-am ambitionat si am inceput sa alerg . Am ajuns acum la 66 kg. Bine-nteles , si un pic de regim . Dar nimic nu ajuta mai mult sa slabesti ca jogging-ul. Trebuie perseverenta si rabdare. Alerg si acum zilnic , am ajuns la 4 km , ma simt excelent , pot manca , hainele imi vin super..Ma simt , in sfarsit , bine in pielea mea. Atrag priviri , admiratie , insa cel mai important lucru este ca sunt sanatoasa. Si nu voi renunta la alergat , zilnic imi ia 40 de min. , dar merita . Incepe chiar de azi , peste 1 luna vei vedea rezultatele. Succes ! Mi-a placut sinceritatea ta , de aceea ti-am scris. Asa e, ne ingrasam de la mancare !

Mancarea e cauza nr 1! O sa tin cont de ce ai scris tu aici si sa dea Domnul sa ma apuc si eu de sport!!! Multumesc pentru sfaturi

Cu putina ambitie o sa te apuci si de sport,la inceput o sa fie mai greu insa o sa vezi ca dupa un tip ca sportul e un mod de viata.Cunosc persoane care la fel nu aveau chef sa faca miscare sau mai stiu eu ce insa in momentul in care s-au apucat nu au mai renuntat.
garbo_12183
Postat pe 16 Decembrie 2013 13:31
Miscarea a devenit un drog . Nu mai pot renunta la ea.Si crede-ma , eram o sedentara convinsa . Am 58 de ani si nu-mi pot inchipui 1 zi fara alergare. Sunt dependenta de ea. Dupa 2-3 luni de consecventa m-am obisnuit sa ies in fiecare seara , sa nu-mi mai fie lene sa ma echipez. Conteaza si echipamentul comod , de buna calitate si sa nu simti frigul . L-am cumparat de la second-hand , nu m-a costat mult.Mai ai si netul , sunt milioane de site-uri cu sport , dar alergatul in aer liber e cel mai eficient . Cauta-ti un loc linistit , un teren de sport , un parc , un mal de apa , etc si propune-ti doze , mai mici la inceput , apoi mareste-le. Iti recapeti increderea in sine , devii viguroasa , silueta , increzatoare in tine. E tare bine sa ai greutate normala , sa fii frumoasa. Indiferent de varsta !!
garbo100385
Postat pe 16 Decembrie 2013 15:46
De la: garbo100385, la data 2013-12-16 15:46:01Miscarea a devenit un drog . Nu mai pot renunta la ea.Si crede-ma , eram o sedentara convinsa . Am 58 de ani si nu-mi pot inchipui 1 zi fara alergare. Sunt dependenta de ea. Dupa 2-3 luni de consecventa m-am obisnuit sa ies in fiecare seara , sa nu-mi mai fie lene sa ma echipez. Conteaza si echipamentul comod , de buna calitate si sa nu simti frigul . L-am cumparat de la second-hand , nu m-a costat mult.Mai ai si netul , sunt milioane de site-uri cu sport , dar alergatul in aer liber e cel mai eficient . Cauta-ti un loc linistit , un teren de sport , un parc , un mal de apa , etc si propune-ti doze , mai mici la inceput , apoi mareste-le. Iti recapeti increderea in sine , devii viguroasa , silueta , increzatoare in tine. E tare bine sa ai greutate normala , sa fii frumoasa. Indiferent de varsta !!

Felicitari pentru vointa ta!E mare lucru ca la varsta ta sa faci miscare.Eu una personal admir persoanele care au grija de ele si fac miscare.Nici eu nu sunt vreo mare sportiva dar din cand in cand mai fac si eu un pic de miscare.Cred ca cel mai important este cum te simti tu cu tine.Daca te simti bine in pielea ta totul e foarte bine.
garbo_378071
Postat pe 17 Decembrie 2013 14:57
De la: garbo100385, la data 2013-12-16 15:46:01Miscarea a devenit un drog . Nu mai pot renunta la ea.Si crede-ma , eram o sedentara convinsa . Am 58 de ani si nu-mi pot inchipui 1 zi fara alergare. Sunt dependenta de ea. Dupa 2-3 luni de consecventa m-am obisnuit sa ies in fiecare seara , sa nu-mi mai fie lene sa ma echipez. Conteaza si echipamentul comod , de buna calitate si sa nu simti frigul . L-am cumparat de la second-hand , nu m-a costat mult.Mai ai si netul , sunt milioane de site-uri cu sport , dar alergatul in aer liber e cel mai eficient . Cauta-ti un loc linistit , un teren de sport , un parc , un mal de apa , etc si propune-ti doze , mai mici la inceput , apoi mareste-le. Iti recapeti increderea in sine , devii viguroasa , silueta , increzatoare in tine. E tare bine sa ai greutate normala , sa fii frumoasa. Indiferent de varsta !!

Tot ce pot sa spun este ca te admir si sa speram ca vom ajunge si noi la varsta ta, putand face miscare asa cum faci tu si nu ducand o viata si mai sedentara decat cea pe care o ducem deja,
garbo_382696
Postat pe 18 Decembrie 2013 12:02
este o varianta foarte buna , cu o conditie sa te tina picioarele ! sanatate si succes !
garbo_19362
Postat pe 18 Decembrie 2013 12:23
Acum ca perioada relaxanta si incarcata cu bunatati s-a incheiat cum stati cu kg?Voi ati reusit sa va mentineti?Eu una nu am reusit deloc,m-am ingrasat cateva kg insa sper sa scap de ele cat mai repede.
garbo_12179
Postat pe 6 Ianuarie 2014 11:53
Cred ca 99 % dintre noi ne-am ingrasat de sarbatori Asta e....deabia avem o ocupatie in plus pana vine primavara. Sa dam jos "colaceii "
Rotty
Postat pe 6 Ianuarie 2014 13:18
si eu m-am ingrasat destul !
sper sa dau jos balastul !
buna tuturor ! sunt noua pe aici ! sper sa ma primiti in randurile voastre !
Celtic_Frost
Postat pe 6 Ianuarie 2014 17:28

"in randul 4, banca di la geam" ;))

Poi dupa atatea sarbatori cu tati caltaBOSSii depusi, si eu ma misc ca melcu'

Di maine, incep cu post si aghiazma 8 zile....na, ma fac "slab"

Sara!
Fss_ssu
Postat pe 6 Ianuarie 2014 19:38
De la: suparatu_, la data 2014-01-06 19:38:43
"in randul 4, banca di la geam" ;))

Poi dupa atatea sarbatori cu tati caltaBOSSii depusi, si eu ma misc ca melcu'

Di maine, incep cu post si aghiazma 8 zile....na, ma fac "slab"

Sara!

e bine si acolo !!!
Celtic_Frost
Postat pe 6 Ianuarie 2014 19:41
K

.... da, mai usor cu paharu si aplauzele la mine ca conduc si imi distrage atentia!

In rest, numa' ghini! pt. tini ca tot iti plac trandafirii ....si mie spinii!

a_ia_iai, nu sta pi ganduri
Fss_ssu
Postat pe 6 Ianuarie 2014 19:49
Supi , aghiazma te slabeste ? ....Da` nu la "colacei"
Sara :*

Celtico , retine si fugi la biserica dupa aghiazma
Rotty
Postat pe 6 Ianuarie 2014 19:50
da, slabeste o slabit si anu trecut, mi-o dat pi stomacu' gol si am tinut trii zale post negru
Sara!:* incerci si tu?....

mai ghini ti indopi sara la 8 si p'orma dimi.....nu simti lesinu'.
Ei, lasa, nu moare nimeni daca-i mai gras, moare daca-i nemancat
Fss_ssu
Postat pe 6 Ianuarie 2014 19:54
De la: Rotty, la data 2014-01-06 19:50:13Supi , aghiazma te slabeste ? ....Da` nu la "colacei"
Sara :*

Celtico , retine si fugi la biserica dupa aghiazma

nu le am cu biserica bre !
Celtic_Frost
Postat pe 6 Ianuarie 2014 20:05
Ce sa zic....Rabda baba la frumusete si aghiazma
Rotty
Postat pe 6 Ianuarie 2014 20:31
Tocmai am auzit ca somnul ajuta la slabit....de frumusete nu mai zic , asa ca prestez Maine o sa fiu minunata
Noapte buna .
Rotty
Postat pe 6 Ianuarie 2014 20:45
m'da...o chicat iar :(

NB!
Fss_ssu
Postat pe 6 Ianuarie 2014 22:33
De la: Rotty, la data 2014-01-06 13:18:42Cred ca 99 % dintre noi ne-am ingrasat de sarbatori Asta e....deabia avem o ocupatie in plus pana vine primavara. Sa dam jos "colaceii "

Sa stii ca asa e,numai ca de mancat e usor...cu colaceii aia e mai greu!
garbo_382696
Postat pe 7 Ianuarie 2014 14:48
Eu voi reincepe tratamentul cu Lipogold si sigur voi da jos kg acumulate in timpul sarbatorilor,dupa care chair vreau sa ma mentin,
garbo_11755
Postat pe 8 Ianuarie 2014 15:53
adopta regimul DUKAN(nu Dunkan)cautal pe net sau lasa o adresa de mail si ti-l trimit eu,multa sanatate
garbo_1101
Postat pe 8 Ianuarie 2014 16:18
Si eu gata am reinceput lupta cu nesuferitii de colacei.Cu putina ambitie o sa scap de ei.Astept sa imi ajunga pastilele pe care le-am comandat din nou.
garbo_382696
Postat pe 13 Ianuarie 2014 12:20
Fetelor avand in vedere ca vremea este detul de buna puteti profita de ea.Puteti iesi la plimbare sau la alergat,solutii sunt numai ca trebuie sa le vezi si sa profiti de ele.
garbo_378071
Postat pe 16 Ianuarie 2014 12:20
De la: garbo_382696, la data 2014-01-13 12:20:53Si eu gata am reinceput lupta cu nesuferitii de colacei.Cu putina ambitie o sa scap de ei.Astept sa imi ajunga pastilele pe care le-am comandat din nou.

Fara pastile ! Iote asa...

http://i30.photobucket.com/albums/c333/bubex/lovitlat.gif

...si asa...

http://img.kudika.ro/images/article_pictures/back/salata%20verde.jpg

Rotty
Postat pe 16 Ianuarie 2014 15:51

sunt femei ocupate rotty , nu au timp de asa ceva
e mai comod sa se indoape cu pastile si maninca la fast food
vivacedonna
Postat pe 16 Ianuarie 2014 16:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj