Buna seara all ! Am aflat acum o luna ca am neoplasm ovarian. In prima faza am mers la chirurg, mi s-a efectuat histerectomie cu anexectomie totala.Medicul chirurg mi-a zis ca este intr-un stadiu incipient (relativ 1), si ca el a curatat foarte bine acolo dar trebuie sa facc chimioterapie preventiv. Stie cineva la ce trebuie sa ma astept find vorba de chimioterapie ? Numai cuvantul ma infricoseaza avand in vedere ca citostaticele sunt otrava in organism... | ||
Fusun_ge Postat pe 26 Martie 2013 17:42 |
||
---|---|---|
imi pare rau. E un diagnostic dur... Sfatul meu e sa faci chimio, daca vrei sa faci, si sa tii regim cu cit mai putine produse animale - daca poti raw vegan, cu atit mai bine.... daca nu, macar vegetarian. Nu lacto-vegetarian: doar vegetarian, o perioada.... |
||
quasaria Postat pe 3 Aprilie 2013 08:48 |
||
Buna seara! E bine sa faci si chimio daca ti se recomanda. Trebuie sa duci o viata sanatoasa....legume, fructe. Daca pot sa te intreb- cum l-ai depistat? Se vede la ecografie sau la controlul clinic? Ce simptome ai avut ? Am inteles ca stadiul I e incipient, vei scapa cu brio ! sanatate multa !!!!! bianca. |
||
|
||
bianca30 Postat pe 8 Aprilie 2013 22:24 |
||
Sa nu faci chimioterapie!! E cel mai rau lucru pe care l poti baga in organism! Incearca tratamente naturiste, Biobran, ceaiuri si alte tratamente de la dr. Pavel Chirila , cauta pe internet si despre dr. Crina Veres, despre autovindecare. Nu te lasa! Cancerul este o boala ca oricare alta si se poate vindeca! Doamne ajuta! | ||
lusel Postat pe 17 Aprilie 2013 20:52 |
||
lusel, exista bolnavi de cancer care s-au vindecat cu chimio, exista bolnavi de cancer care s-au vindecat pruin medicina naturista sau s-au vindecat PUR SI SIMPLU si exista altii pe care nimeni si nimic nu i-a putut vindeca, asa ca: 1 - lasa femeia sa ia decizia care crede EA ca o ajuta, 2 - nu crea false asteptari. Nu e o boala "ca orica alta", e o boala grava. Si da, ii poti supravietui, dar sansele nu sint de 100%. |
||
quasaria Postat pe 19 Aprilie 2013 12:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DIALIZA | 2 | De la: Blue08 4 Aprilie 2013 07:19 |
Pareri despre cursul de fotocitit | 2 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:40 |
Abecedar de Nutritie | 1 | De la: garbo_1303 14 Iunie 2012 12:44 |
|
||
Alergiile de iarna | 3 | De la: ana_pop 30 Ianuarie 2016 21:57 |
despre medicamentul | 7 | De la: garbo243957 13 Iunie 2013 19:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară