Sari , nu baga in seama . Multumesc de urare | ||
Rotty Postat pe 5 Mai 2013 09:40 |
||
---|---|---|
Vezi ai grija cu ouale sa nu spargi prea multe :D probabil ca adminii sunt la ciocnit oua de nu inchid acest topic mort de ceva timp . Paste fericit Garbo ! Emoticoane cu oua nu aveti ca sa avem ce sparge? Nici un ou pe aici :D Nimeni nu are oua azi :D |
||
Sarikiz Postat pe 5 Mai 2013 13:17 |
||
Hai sa dam cioc ca am adus eu http://www.bestwallpapershere.com/wallpapers/easter_basket_grassland-1024x768.jpg http://oradecluj.oradestiri.ro/wp-content/uploads//2012/04/1334404805ciocnit-oua.jpg |
||
|
||
Rotty Postat pe 5 Mai 2013 13:28 |
||
Mey, Rotty, io le ciocanesc cu tine, dar sa nu ai pretentia sa spun formula magica ca nu o spun. İn fiecare an se ingroapa si se dezgroapa. Asta ii prfanare de morminte bre. Dar trupul tot nu ii da gasit. İl plimba ba la spital sa fie resuscitat de doftori, ba la morga, ba la cemeter. No, la ciocaneala is prima sa ma ieu cu tine, dar sa stii ca io copane nu am de aratat la lumi, doar chelia poate :D Hai sa traiesti ! Na ca ma imbat doar virtual :D |
||
Sarikiz Postat pe 5 Mai 2013 16:24 |
||
Sa ne rezumam la a ciocnii , fara alte detalii despre morti si invieri.....te rog.Eu nu iau la `sto religia nimanui , deci ......... | ||
Rotty Postat pe 5 Mai 2013 17:18 |
||
La inceputul Facerii Lumii, Planeta mirosea, a OUA STRICATE!..... oare acum, a ce MIROASE!? :( Adevarat a Inviat! :( |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Mai 2013 18:04 |
||
adevarat a inviat !!!!!! ce tie cu Suparatii astia no ....la noi miroase a liliac http://youtu.be/qTB6rxLpDSs |
||
jeanette40 Postat pe 5 Mai 2013 19:58 |
||
M'na ca ai "Picat" si tu! ...da sa te ajut di fata, nu vrei sa te ridici? ......:* Adevarat, ce ti-e?! .....parca mie mi-i mai ghini..... Tie? |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Mai 2013 20:55 |
||
Rotty, scuze. İeri am avut o zi incarcata emotional, cu tot felul de critici, de saluturi la care eram certata ca nu rapund cum trebuie, cu glume la adresa mea, chiar imi pare rau ca am sarit peste cal cu tine. O zi extrem de grea. Asa patesc de fiecare sarbatoare. İmi vine sa ma ascund in munti ,ntr-o pestera sa nu mai fiu agresata cu chestii de genul acesta ca sunt pagana. Cred ca ma ierti, da? Nu asta a fost intentia mea de a critica. |
||
Sarikiz Postat pe 6 Mai 2013 09:43 |
||
Am si uitat Zi frumoasa sa ai si nu te mai necajii.....vorbeste doar cine nu stie |
||
Rotty Postat pe 6 Mai 2013 12:58 |
||
Sari, asa cum am inceput asa sa SARI si tu peste.... ghini?......eeeee! gura pacatosului, adevar graieste!..... Lasa, trece..........Buna! :D ...m'na ca-i ziua ...! Miha, cate oua ai colorat?? :-w na! |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Mai 2013 14:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dragostea la vreme de internet | 38 | De la: Pasarea-Spin 17 Noiembrie 2015 05:48 |
dragostea.... | 33 | De la: garbo110498 26 Aprilie 2010 23:16 |
Am ranit-o atat de mult.. | 28 | De la: Popa_Victor_1 6 Ianuarie 2016 23:44 |
|
||
e posibila o relatie? | 218 | De la: diana_noc 11 Mai 2010 14:40 |
de ce inseala barbatii si te jignesc | 4 | De la: mariana39 7 Iulie 2009 15:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară