Buna, de obicei nu scriu pe site, insa de o saptamana incoace nu ma pot controla la lucrurile mele si pur si simplu am nevoie de un sfat. Am cunoscut un tip(care apropo,este total aerian si mi-a luat o groaza de timp sa fac eye-contact cu el). lua autobuzul cu mine spre casa, ne-am intalnit din intamplare la o cafenea,chestii dinaintea. Nu ne-am salutat, insa ne stiam din priviri. Iar mie imi placea mult. Asa ca mi-am luat inima in dinti si cand l-am vazut pe holurile liceului m-am dus, i-am pus mana pe umar si l-am intrebat daca putem vorbi putin. Mi-a zambit de la inceput si atunci m-am relaxat. i-am spus cum este singurul care mi-a atras atentia prin liceu,cum ca mi-ar place sa iesim la un suc si il simteam cum zambeste din ce in ce mai larg. Am facut cunostiinta si i-am lasat numarul meu. Mi-a dat beep, ca sa-l am si eu pe-al lui ceea ce mi s-a parut dragut. Doar ca nu a sunat. Saptamana asta au fost simulariile, si intr-un fel vreau sa cred ca din cauza asta. Stiu ca suna pueril, insa pentru mine chiar este o problema pentru ca il place mult. De ce nu ar suna un tip care a fost absolut dragut cu mine, dinainte de a stii ce vreau? Am primit numai semnale pozitive. De ce? |
||
garbo_4874 Postat pe 22 Aprilie 2013 22:20 |
||
---|---|---|
si cand te-ai trezit era plina de sudori... iar dupa ce ai coborat din pat, sudorii au coborat si ei... si te-ai bucurat ca nu a fost un cosmar, ci a fost real! hei papusa, bei o guma? hai sa iesim la o tuica si sa iti recit un ditiramb! se pare ca n-ai inteles nimic din politetea lui! nu ma astept sa intelegi ceva nici din cele ce am scris eu! cand o sa se plictiseasca, o sa sune... totul e sa nu te plictisesti tu asteptand! oricum, data viitoare lasa-l pe el sa vina la tine, atunci o sa fii sigura ca esti interesanta pentru el! altfel o sa fii subiect de amuzament la un moment dat... daca nu cumva esti deja! |
||
heartbit Postat pe 22 Aprilie 2013 23:37 |
||
Mai usurel Bitule.....E doar o copilutza . | ||
|
||
Rotty Postat pe 23 Aprilie 2013 07:32 |
||
e cam greu sa-ti spunem de ce nu suna, nu crezi ? sunt o multime de posibilitati... ! poate nu-l lasa mamica... poate are o prietena deja si el ti-a zambit din politete doar... poate s-a speriat de tine si de accentul tau cand i-ai vorbit... poate a aflat intre timp ca ai nota mica la limba romana... poate sa fie orice. dar ai numarul lui de telefon, de ce nu-l suni tu ? poate e mai timid. suna-l si spune-i ca erai ingrijorata ca n-a sunat si ai crezut ca a facut gripa ! n-o sa ti se intample nimic daca-l suni... daca tot iti place si ai probleme din cauza asta ! si cum ti-ai dat seama ca e total aerian... ? daca spui ca i-ai pus mana pe umar... inseamna ca nu e total aerian, nu ? |
||
barboneli Postat pe 23 Aprilie 2013 08:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre job | 35 | De la: fleurdelis 7 Ianuarie 2010 21:30 |
Dezamagita | 220 | De la: gianiblue 30 Iunie 2009 22:19 |
Ce mi-a placut azi... ! | 104 | De la: barboneli 27 Februarie 2015 20:50 |
|
||
Ce m-a intristat azi... | 81 | De la: barboneli 15 Ianuarie 2012 07:08 |
romani in Germania | 71 | De la: garbo010448 26 Decembrie 2013 23:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară